Tsh 5 çıkmış canım t4 de tam tersi düşük çıkmış referans değerinin altında. Benim tüm sonuçlarım çıkmıştı doktorum ptesi bakıp sadece kanın düşük olduğunu söylemişti ama o sonuçlarda bunlar da vardı. Ben de sormayı unutmuştum eşim de önemli değil demek ki yoksa söylerdi demişti bugün tekrar aklıma takıldı mesaj attım öyle baktı da tiroit yüksekmiş dedi yani gözünün önünde ekranda vardı geçen hafta daCnm tsh t4 de bakiyorlar tsh 3 ün üstünde olmamasi gerekli . Ben her sabah aç karina 75 mg levitron kulaniyorum . Öyle 3 ün altinda tutuyorlar . Gebelikle birlikte yükselen yada düşen bi değer olduğu iÇin belki senin yeni yükselmeye başlamiştir . Çünkü gebe kalindiği gibi sürekli bakilan değerdir . Önceden yüksek olsaydi farkederlerdi diye düşünüyorum
Benim kanım 10 çıktı canım referans aralıgı en düşük 12. Ayrıyeten demire bakılmadı bu sefer
Öyle canım çok sinirleniyorum artık ilgisizliğine zaten kendisi sadece 6 haftalık hamileyken kan istemişti bunları ben hep kendim dışarda yaptırıp mesaj atıyorum bakar mısınız diye ona rağmen tamamına bakmamış böyle önemli bi değeri görmemiş benim kafama takılıp tekrar bu değer kırmızı diye sormasam öyle gideceğizGerçekten inanılmaz bir durum ya . Devlet olsa kendin uğraşırsın ama özele gidiyorsun sen mi doktora diyeceksin sonuç normal mi diye kendi mi diyecek ne anladım bu işten bu doktordanpsikolojinin bozulması gayet normal öyle saçma şey mi olur ya en ufak bir şeyde kadının seninle ilgili takibini yapıp yönlendirilmesi gerekiyor. Biz nerden bilelim ki bilsek zaten doktora gitmeyiz erken bir vakit olsaydı kesinlikle doktorunu değiştirmeni önerirdim bu kadar ilgisizlik olamaz ya
Geçen hafta niye söylemediniz diyemedim de o an basiretim bağlandı tamam teşekkür ederim dedim konu da kapanmış oldu kendime de sinir oldumDurduk yere sen dikkat etmesen çocuğun zekasını etkileyecek şu durum önemli tiroit bende sinir oldum şuan o doktora
En son hgb 10.6 çıktı canım
Hiç deme canım ya hep bilgisine tecrübesine güveniyorum gıcık olsa da hata yapmaz diyordum ee bu hata değil mi yaniDoktorun kendisinin farketmemesi çok ilginç gerçekten, seninle doktordan yana yüzümüz gülmedi valla
Hepimizin sorunları var canım hiç sorunsuz geçirenler çok azdır, sıkma canını, ilaçla düzelirbir görüş bakalım doktorla
Doğum paketim var zaten değiştiremiyorum kuzum. O an bir şey de diyemedim geçen hafta niye söylemediniz diyemedim yani ama çok içimde kaldı nasıl bi konuşma yapabilirim acaba bu kadınla? Bir sonraki randevuma da 3 hafta var gidip sen 1 ay önce böyle yaptın da denilmez kendimi yiyip duruyorum sinirimdenBaştan olsaydı şu durumlar baştan değiştirirdin de artık Dr bulmak da zorsen bundan sonrası için kendin araştırıp takip edeceksin sanırım bu ilgisizlik çok saçma
Wpden yazabilirsin canım, aklıma takıldı ben bunu söylemesem ne olacaktı gibisinden sorabilirsin benceDoğum paketim var zaten değiştiremiyorum kuzum. O an bir şey de diyemedim geçen hafta niye söylemediniz diyemedim yani ama çok içimde kaldı nasıl bi konuşma yapabilirim acaba bu kadınla? Bir sonraki randevuma da 3 hafta var gidip sen 1 ay önce böyle yaptın da denilmez kendimi yiyip duruyorum sinirimden
Sahurda eşimle konustuk okuldan geldigimde hala ayniysa doktora gidelim dedik biraz durtukledik falan sanki bizi duymus gibi resmen sabah uyandigimda deli gibi dönup duruyordu cok sukurCanım son durumlar ne
Sağol canimEn son hgb 10.6 çıktı canım
Sağol canimBenim kanım 10 çıktı canım referans aralıgı en düşük 12. Ayrıyeten demire bakılmadı bu sefer
Bende de şey şuan en başta dedi her ay kan tahlili idrar yapılacak bana atılacak diye ben mesela yaptirmasam sormuyo o benim sorumlulugum..Geçen hafta niye söylemediniz diyemedim de o an basiretim bağlandı tamam teşekkür ederim dedim konu da kapanmış oldu kendime de sinir oldum
Çok şükür canım annesi boşa telaş yapmışsın dinlenmek istemisSahurda eşimle konustuk okuldan geldigimde hala ayniysa doktora gidelim dedik biraz durtukledik falan sanki bizi duymus gibi resmen sabah uyandigimda deli gibi dönup duruyordu cok sukur
Aynen öyle, böyle önemli bir şeyi gözden kaçırmaması lazımdı ya da kaçtı diyelim aa iyi ki söyledin kusura bakma farketmemişiz muayene günü falan dese neyse, o da yokHiç deme canım ya hep bilgisine tecrübesine güveniyorum gıcık olsa da hata yapmaz diyordum ee bu hata değil mi yani
Aynen cok sukurÇok şükür canım annesi boşa telaş yapmışsın dinlenmek istemis
Benim de hamilelik için yüksek çıkmıştı hayatım ilaç kullanıyorum ama doktorun ilgisizliği şaşırttı ben olsam yazardım doktora neden fark etmediniz diye sinir bozucu gerçektenKızlar benim tiroid hormonum yüksek çıkmış doktor endokrine gidip ilaç almam gerektiğini söyledi tiroid guatr problemi yaşayan oldu mu aranızda? Geçen hafta gittiğimde de bu sonuç çıkmıştı ama sadece demir serumu verip yollamıştı ben değerlerin kırmızı olduğunu görünce bugün mesaj atıp tekrar bakmasını söyledim de öyle endokrine git dedi anlamıyorum her şeyi ben mi takip etmeliyim sinirlerim çok bozuldu boşuna mı özele gidiyorum zaten sürekli bi sıkıntı çıkmasından da sıkıldım hep bi ilaç serum bilmem ne ağrılarımdan zaten duramıyorum psikolojim bozuldu sanırım. Hamileliğini keyifle geçirenlere imreniyorum açıkçası.
Wpden yazabilirsin canım, aklıma takıldı ben bunu söylemesem ne olacaktı gibisinden sorabilirsin bence
Sağol canim
Sağol canim
Bende de şey şuan en başta dedi her ay kan tahlili idrar yapılacak bana atılacak diye ben mesela yaptirmasam sormuyo o benim sorumlulugum..
Ama sende sonuçları veriyorsun eline soylemiyo böyle bi saçmalık var mı ya
Aynen öyle, böyle önemli bir şeyi gözden kaçırmaması lazımdı ya da kaçtı diyelim aa iyi ki söyledin kusura bakma farketmemişiz muayene günü falan dese neyse, o da yok
Çok sağolun kızlar dediğiniz gibi yapıcam perşembe günü endokrine gidip ilacımı yazdırıp mesaj atıcam hem bu ilacı yazdı diye haber vermek maksadıyla konuyu açarım onda da söylerim dediklerinizi şu anda kendimi çok sahipsiz hissettim çünkü güvenim çok kırıldı konuşmam gerek bunuBenim de hamilelik için yüksek çıkmıştı hayatım ilaç kullanıyorum ama doktorun ilgisizliği şaşırttı ben olsam yazardım doktora neden fark etmediniz diye sinir bozucu gerçekten
Tsh 5 se levitron 75 mg başlatirir. ilk aylardaki testlerine baksana cnm onlarda inş yüksek değildir. İlk üç ay çok önemli gebeliğin . Ozman baktirip başlatiriyorlar . Levitron 50 yada 75 aç karna hergün içiyorsun iki hafta sonra bakacaklar değer düşmüşse doğuma kadar kulanacaksin . Valla doktor çok önemli. Bende doktorlarla çok sinandim . Makale okuyup doktorlarin yanina gidiyordum . Sonradan saldim artik . Ama korkma yeni yeni yükselmişse bi sıkıntı olmaz canım . Gönlün ferah olsunTsh 5 çıkmış canım t4 de tam tersi düşük çıkmış referans değerinin altında. Benim tüm sonuçlarım çıkmıştı doktorum ptesi bakıp sadece kanın düşük olduğunu söylemişti ama o sonuçlarda bunlar da vardı. Ben de sormayı unutmuştum eşim de önemli değil demek ki yoksa söylerdi demişti bugün tekrar aklıma takıldı mesaj attım öyle baktı da tiroit yüksekmiş dedi yani gözünün önünde ekranda vardı geçen hafta da
Daha önce hiç tsh bakılmış mı bi bakar mısın önceki raporlarına o zamandan beri mi fark etmemiş yoksa yeni mi yükselmiş tsh. Çünkü tiroid hormonu hamilelikle çelişen bir hormonmuş. Sonradan da çıkabilir.Çok sağolun kızlar dediğiniz gibi yapıcam perşembe günü endokrine gidip ilacımı yazdırıp mesaj atıcam hem bu ilacı yazdı diye haber vermek maksadıyla konuyu açarım onda da söylerim dediklerinizi şu anda kendimi çok sahipsiz hissettim çünkü güvenim çok kırıldı konuşmam gerek bunu
Hamileliğimden beri bu zaten 3.kan tahlilim ilk ikisinde yüksek değilmiş şimdi baktım canım. Bir öncekini 2 ay önce yaptırmışım 3 civarıymış demek ki yeni yükselmiş biraz içim rahatladı ama bu tahlilleri de kendi kendime yaptırdım yaptırmasam veya fark etmesem sıkıntı olacaktı demek ki. Bir hamilenin vebalini almak bu kadar kolay olmamalı çok zoruma gitti valla. Çok teşekkür ederim mesajın için canımTsh 5 se levitron 75 mg başlatirir. ilk aylardaki testlerine baksana cnm onlarda inş yüksek değildir. İlk üç ay çok önemli gebeliğin . Ozman baktirip başlatiriyorlar . Levitron 50 yada 75 aç karna hergün içiyorsun iki hafta sonra bakacaklar değer düşmüşse doğuma kadar kulanacaksin . Valla doktor çok önemli. Bende doktorlarla çok sinandim . Makale okuyup doktorlarin yanina gidiyordum . Sonradan saldim artik . Ama korkma yeni yeni yükselmişse bi sıkıntı olmaz canım . Gönlün ferah olsun
2 ay önceki tahlilimde yüksek değil yeni yükselmiş belli kiDaha önce hiç tsh bakılmış mı bi bakar mısın önceki raporlarına o zamandan beri mi fark etmemiş yoksa yeni mi yükselmiş tsh. Çünkü tiroid hormonu hamilelikle çelişen bir hormonmuş. Sonradan da çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?