2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bende bi varisten dolayı kullanıyorum ınsallah zararı yoktur

Benim troidim var kuzum gebelikte oluştu daha doğrusu ilk kan testimde doktorum anladı minnacık bir hapı her sabah alıyorum her ay da kan tahlili veriyorum kontrol ediyoruz yüksekliği düşük ihtimali yapar demişti doktor en başta ama biz o durumu geçtik doğum geldi artık

Yaa o dik durma olayı kayboluyo mu üzülürüm bak
Ya bu yazacağım tam olarak o anlama gelecek mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim. Kalemle test etmiştim ben , Bebek öncesi 75 bedenken dik ve dolgundu. göğsümün altına asla kalem sıkıştıramazdım düşerdi. Şimdi kalem orda kalıyo mesela bi tık sarkıyo cicikler ama ben şey duydum mesela emzirme olayını ne kadar kısa sürede ve aniden kesersen deformasyon olasılığı daha yüksekmiş ki benim ki öyle oldu. Bi anda memelere süt doluyo şişiyo sonra bi anda süt kesiliyor iniyo e haliyle daha cok etkileniyor dokular. Kişiden kişiye de etkilenme durumu değişiyodur belki. Amaaaan
Şimdi herşeye bi çözüm var Allahtan baktın ilerde çok takıyosun estetik dolgu silikon vs bisey yaptırırsın .

Bu konuda en azından içim rahatlamış oldu çok sağol canım bundan sonra takip ederim artık hep
İyi ki canım yoksa bi daha hiç görmezdi zaten kendisi de rutin bakmıyor önce Allaha sonra bize emanet bebeklerimiz onun stresi de sardı heralde beni inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ben de bundan sonra sık sık kan verip takip ettirirm artık o zaman canım son 2 ayda yükselmiş 5’e çıkmış bir sorun olmaz heralde dimi

Korkma olmaz birşey ilaca başla hemen zaten yeni çıkmış öncesinde normalmiş değerin

Arkadaşlar Allah nasip ederse Sezeryan olacağım vakti gelince genel olmak istiyorum panik atak olduğu için ayrıca epidural yada spinalde yüzde 90 korkunç 5 gün süren baş ağrıları söz konusu imiş omurilik sıvısı kaçağı olabiliyor o yüzden artısı bebeğin çıkışını görmek bi kaç dk fakat zaten migrenli biriyim birde o baş ağrıları gözümü korkuttu bu sebeble genel düşündüm sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz doğumu varmı düşünceleriniz hepimiz sağlıcakla vakitlice kucağımıza alalım inşallah

Aynen şimdiden onu düşünmeyi başladım duruma bir bakarim olmadı bir operasyona bakar dediğin gibi bende de kalem durmazdi ama şimdi gobekle göğüs arasında sıkışır muhtemelen

Canım ben de sezeryan Veya normal diye henüz konuşmadım doktorla ama eğer sezeryan derse ben de büyük ihtimalle genel olmak istiyorum henüz bu durumu doktorla ben de konuşmadım ancak benim konuştuklarımda epiduralde hep bir bel ağrısı olmuş. Bakalım doktorum ne diyecek ne önerecek. Umarım hayırlı doğumlarımız olur herkes için inşallah

Bende genel olmak istiyorum doktoruma sordum o an anestezi uzmanıyla karar veriyormusuz ama doktorum burda genelde tümden uyutmuyoruz dedi ama bende korkuyorum yalan yok o anları yaşamak istemiyorum birde acı cekmekten korkuyorum uyusmazsam diye.. daha önce böyle kötü bi tecrubem var lokal anestezi yapılıp uyuşmayan yerim canlı kesmişti canım çok acımıştı ordan korku var

Aynen şimdiden onu düşünmeyi başladım duruma bir bakarim olmadı bir operasyona bakar dediğin gibi bende de kalem durmazdi ama şimdi gobekle göğüs arasında sıkışır muhtemelen
Kalemi emzirme olayı bitip biraz zaman geçtikten sonra dene kuzum baktın ki aman aman bi fark yok çokta şaapma

Bende genel anesteziye daha pozitifim ama hani o bebeğinin ilk sana gösteriliş anını da yaşamayı istiyorum açıkçası bebeğim doğduğu an ağladı mı . Nasıl biseydi . gözümle kulağımla şahit olmak isterim o anlara

Bende vdeyoya çektrip sonra inşallah izlemek istiyorum ayrıntılı çünkü baş ağrı olursa bide amaliyat acısı yavrumla nası ilgileneceğim

O da doğru, Kızlarında da böyle mi yapmıştın canım
Yok canım ilk kızımda takıdık dr vardı doğumumu bayan yaptırdı. İkinci kızımda maddi imkan yoktu ama yine elhamdulillah bayan girdi doğuma hiç erkek görmedi. Bundada elhamdulillah imkan var özelde olsun dedik. Aslında devletten memnundum ama işte seçme şansı olmayınca riske atmayalım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…