Belli bir süre kayboluyor malesefYaa o dik durma olayı kayboluyo muüzülürüm bak
Canım bende bi varisten dolayı kullanıyorum ınsallah zararı yokturOksaparın hamilelikte zararı yok ama ileride kemik erimesine sebep oluyor dedi Acıbadem’de gittiğim doktor. Ama varis de var bende sadece varisten dolayı bile oksapar kullananlar var o yüzden ben de riske atmak istemiyorum. İnşallah değerim düşmüş olur bu kez
Benim troidim var kuzum gebelikte oluştu daha doğrusu ilk kan testimde doktorum anladı minnacık bir hapı her sabah alıyorum her ay da kan tahlili veriyorum kontrol ediyoruz yüksekliği düşük ihtimali yapar demişti doktor en başta ama biz o durumu geçtik doğum geldi artıkKızlar benim tiroid hormonum yüksek çıkmış doktor endokrine gidip ilaç almam gerektiğini söyledi tiroid guatr problemi yaşayan oldu mu aranızda? Geçen hafta gittiğimde de bu sonuç çıkmıştı ama sadece demir serumu verip yollamıştı ben değerlerin kırmızı olduğunu görünce bugün mesaj atıp tekrar bakmasını söyledim de öyle endokrine git dedi anlamıyorum her şeyi ben mi takip etmeliyim sinirlerim çok bozuldu boşuna mı özele gidiyorum zaten sürekli bi sıkıntı çıkmasından da sıkıldım hep bi ilaç serum bilmem ne ağrılarımdan zaten duramıyorum psikolojim bozuldu sanırım. Hamileliğini keyifle geçirenlere imreniyorum açıkçası.
Ay beni kaşındırıyor sanırımOksopar bende kulaniyorum :) benimkinde bıraktirmiyor. Aslinda bebekten çok anneyi koruyor dedi doktorum . Ama ilaç sonuçta elbet yan etkileri vardir
Füzeler olacak sünük meme deseneBelli bir süre kayboluyor malesefemzirmeyi bıraktıktan sonra topalanır inşallah. Bi süre sünük kalıyor ama gögsün küçükse çok sünük durmuyor
Ya bu yazacağım tam olarak o anlama gelecek mi bilmiyorum amaYaa o dik durma olayı kayboluyo muüzülürüm bak
Bu konuda en azından içim rahatlamış oldu çok sağol canım bundan sonra takip ederim artık hepBenimde 3 ün üstündeydi bana da verdi hap korkulacak bir şey yok dedi kullanılmaması daha sakıncalı bebeğin gelişimi için
benimde 3.90 a çıktığı için doktor tiroid için hap verdi hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan düştü değerim ama son aylarda daha çok ihtiyaç olduğu için yükselebilir diye hala devam ediyorum kullanmaya . Aslında vücudun ihtiyacı var ve bizim vücudumuz o hormonu üretemediği için değer yükseliyomuş doktor bana onu ilaç olarak değilde takviye edici vitamin gibi düşün dedi. Dr kağan kocatepe'ninde bu konuyla ilgili videosu var oda çok güzel anlatıyor bu konuyu. Hapı kullandığın sürece sıkıntı olmuyo kullanmayıp çok daha yüksek değerlere çıkarsa bebekte zihinsel gelişimi etkiliyomuş oda aşırı yüksek değerlermiş yani korkulacak bir şey değilmiş
İyi ki canım yoksa bi daha hiç görmezdi zaten kendisi de rutin bakmıyor önce Allaha sonra bize emanet bebeklerimiz onun stresi de sardı heralde beni inşallah sağlıkla alalım kucaklarımızaÜzücü ve sinir bozucu cidden. İyi ki senin aklına takılmışda mesaj atmışsın.Sinirlenmekte sonuna kadar haklısın canım. Dr bulman zor olur yoksa değiştirirdin sabret az kaldı inşallah çoğumuzun bi sıkıntısı var kendini kötü hissetme canım. Bebeğin için moralini yüksek tut kavuşmaya az kaldı
Ben de bundan sonra sık sık kan verip takip ettirirm artık o zaman canım son 2 ayda yükselmiş 5’e çıkmış bir sorun olmaz heralde dimiBenim troidim var kuzum gebelikte oluştu daha doğrusu ilk kan testimde doktorum anladı minnacık bir hapı her sabah alıyorum her ay da kan tahlili veriyorum kontrol ediyoruz yüksekliği düşük ihtimali yapar demişti doktor en başta ama biz o durumu geçtik doğum geldi artık
Korkma olmaz birşey ilaca başla hemen zaten yeni çıkmış öncesinde normalmiş değerinBu konuda en azından içim rahatlamış oldu çok sağol canım bundan sonra takip ederim artık hep
İyi ki canım yoksa bi daha hiç görmezdi zaten kendisi de rutin bakmıyor önce Allaha sonra bize emanet bebeklerimiz onun stresi de sardı heralde beni inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
Ben de bundan sonra sık sık kan verip takip ettirirm artık o zaman canım son 2 ayda yükselmiş 5’e çıkmış bir sorun olmaz heralde dimi
Orta halli benim göğüsler ya ne küçük ne büyük bir avuç bişeyBelli bir süre kayboluyor malesefemzirmeyi bıraktıktan sonra topalanır inşallah. Bi süre sünük kalıyor ama gögsün küçükse çok sünük durmuyor
Aynen şimdiden onu düşünmeyi başladımYa bu yazacağım tam olarak o anlama gelecek mi bilmiyorum amaşöyle söyliyim. Kalemle test etmiştim ben , Bebek öncesi 75 bedenken dik ve dolgundu. göğsümün altına asla kalem sıkıştıramazdım düşerdi. Şimdi kalem orda kalıyo mesela bi tık sarkıyo cicikler ama ben şey duydum mesela emzirme olayını ne kadar kısa sürede ve aniden kesersen deformasyon olasılığı daha yüksekmiş ki benim ki öyle oldu. Bi anda memelere süt doluyo şişiyo sonra bi anda süt kesiliyor iniyo e haliyle daha cok etkileniyor dokular. Kişiden kişiye de etkilenme durumu değişiyodur belki. Amaaaan
Şimdi herşeye bi çözüm var Allahtanbaktın ilerde çok takıyosun estetik dolgu silikon vs bisey yaptırırsın .
Canım ben de sezeryan Veya normal diye henüz konuşmadım doktorla ama eğer sezeryan derse ben de büyük ihtimalle genel olmak istiyorum henüz bu durumu doktorla ben de konuşmadım ancak benim konuştuklarımda epiduralde hep bir bel ağrısı olmuş. Bakalım doktorum ne diyecek ne önerecek. Umarım hayırlı doğumlarımız olur herkes için inşallahArkadaşlar Allah nasip ederse Sezeryan olacağım vakti gelince genel olmak istiyorum panik atak olduğu için ayrıca epidural yada spinalde yüzde 90 korkunç 5 gün süren baş ağrıları söz konusu imiş omurilik sıvısı kaçağı olabiliyor o yüzden artısı bebeğin çıkışını görmek bi kaç dk fakat zaten migrenli biriyim birde o baş ağrıları gözümü korkuttu bu sebeble genel düşündüm sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz doğumu varmı düşüncelerinizhepimiz sağlıcakla vakitlice kucağımıza alalım inşallah
Bende genel olmak istiyorum doktoruma sordum o an anestezi uzmanıyla karar veriyormusuz ama doktorum burda genelde tümden uyutmuyoruz dedi ama bende korkuyorum yalan yok o anları yaşamak istemiyorum birde acı cekmekten korkuyorum uyusmazsam diye.. daha önce böyle kötü bi tecrubem var lokal anestezi yapılıp uyuşmayan yerim canlı kesmişti canım çok acımıştı ordan korku varArkadaşlar Allah nasip ederse Sezeryan olacağım vakti gelince genel olmak istiyorum panik atak olduğu için ayrıca epidural yada spinalde yüzde 90 korkunç 5 gün süren baş ağrıları söz konusu imiş omurilik sıvısı kaçağı olabiliyor o yüzden artısı bebeğin çıkışını görmek bi kaç dk fakat zaten migrenli biriyim birde o baş ağrıları gözümü korkuttu bu sebeble genel düşündüm sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz doğumu varmı düşüncelerinizhepimiz sağlıcakla vakitlice kucağımıza alalım inşallah
O da doğru, Kızlarında da böyle mi yapmıştın canımAslında benim için bi sıkıntı değil o bebek gelişimi iyi mi iyi bunu duymak yetiyor. Özelde doğurmak istememin sebebi erkek doktor veya hemşire girmesini istemediğim için
Kalemi emzirme olayı bitip biraz zaman geçtikten sonra dene kuzumAynen şimdiden onu düşünmeyi başladımduruma bir bakarim olmadı bir operasyona bakar dediğin gibi bende de kalem durmazdi ama şimdi gobekle göğüs arasında sıkışır muhtemelen
Bende genel anesteziye daha pozitifim ama hani o bebeğinin ilk sana gösteriliş anını da yaşamayı istiyorum açıkçasıArkadaşlar Allah nasip ederse Sezeryan olacağım vakti gelince genel olmak istiyorum panik atak olduğu için ayrıca epidural yada spinalde yüzde 90 korkunç 5 gün süren baş ağrıları söz konusu imiş omurilik sıvısı kaçağı olabiliyor o yüzden artısı bebeğin çıkışını görmek bi kaç dk fakat zaten migrenli biriyim birde o baş ağrıları gözümü korkuttu bu sebeble genel düşündüm sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz doğumu varmı düşüncelerinizhepimiz sağlıcakla vakitlice kucağımıza alalım inşallah
Bende vdeyoya çektrip sonra inşallah izlemek istiyorum ayrıntılı çünkü baş ağrı olursa bide amaliyat acısı yavrumla nası ilgileneceğimBende genel anesteziye daha pozitifim ama hani o bebeğinin ilk sana gösteriliş anını da yaşamayı istiyorum açıkçasıbebeğim doğduğu an ağladı mı . Nasıl biseydi . gözümle kulağımla şahit olmak isterim o anlara
Yok canım ilk kızımda takıdık dr vardı doğumumu bayan yaptırdı. İkinci kızımda maddi imkan yoktu ama yine elhamdulillah bayan girdi doğuma hiç erkek görmedi. Bundada elhamdulillah imkan var özelde olsun dedik. Aslında devletten memnundum ama işte seçme şansı olmayınca riske atmayalım dedikO da doğru, Kızlarında da böyle mi yapmıştın canım
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahBugün görüş günümüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?