Valla iyi ki fark etmişsin canım doktora da sor ben fark etmesem ne olacaktı diye.2 ay önceki tahlilimde yüksek değil yeni yükselmiş belli ki
Doktorun üçü görünce takip etmeliydiHamileliğimden beri bu zaten 3.kan tahlilim ilk ikisinde yüksek değilmiş şimdi baktım canım. Bir öncekini 2 ay önce yaptırmışım 3 civarıymış demek ki yeni yükselmiş biraz içim rahatladı ama bu tahlilleri de kendi kendime yaptırdım yaptırmasam veya fark etmesem sıkıntı olacaktı demek ki. Bir hamilenin vebalini almak bu kadar kolay olmamalı çok zoruma gitti valla. Çok teşekkür ederim mesajın için canım
Özeldeki doktorların bunları düşünmesi lazım bence. Devlette farklı doktor oluyor o yüzden kendin hatırlatıyosun ama özelde kendinin istemesi lazımKızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana
Benden de istemedi canım eylül ayında 6 haftalık hamileyken ilk gittiğimde istemişti. Sonra ben aralıkta hastalandım devlette baktılar. Bi de geçen hafta sağlık ocağında baktırdım. Bence doktorlarımız hata yapıyor düzenli bakılan hamile arkadaşlar var çünküKızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana
Sorucam canım yüzleşicem baktım egolu konuşuyor aynı hastanede başka doktora geçerim napimValla iyi ki fark etmişsin canım doktora da sor ben fark etmesem ne olacaktı diye.
Başka doktor da bak bence
Tek başina crp anlamsiz diyorlar baz doktorlar :) bazi doktorlarda çok önem veriyorlar :) sende herhangi bi enfeksiyon var mi ona bak canım idrarinda yanma ateş kirginlik . Crp endokrini bekleyecek bi değer değil . Kadin doğumdun kan tes testlerini istemedi mi ?Bu arada crp de 45 aslında baya yüksek bakalım endokrinde ne dicekler o da önemliyse bu doktoru topa tutmak için bütün haklara sahibim demektir
Yaaa link atar misiin
Benim dr'um da istemiyor genelde canımKızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana
2 hafta önce enfeksiyon vardı lökosit yüksekti saşe kullandım canım ama hala crp yüksek anlamadım kadın doğumcum onu da fark etmedi kesinTek başina crp anlamsiz diyorlar baz doktorlar :) bazi doktorlarda çok önem veriyorlar :) sende herhangi bi enfeksiyon var mi ona bak canım idrarinda yanma ateş kirginlik . Crp endokrini bekleyecek bi değer değil . Kadin doğumdun kan tes testlerini istemedi mi ?
Özele gidiyorum sözde canım buradaki diğer doktorları görünce iyice doktorumun ilgisizliğinden sinir oluyorum.Özeldeki doktorların bunları düşünmesi lazım bence. Devlette farklı doktor oluyor o yüzden kendin hatırlatıyosun ama özelde kendinin istemesi lazım
Bence de canım bizim doktorlarımız baya ilgisiz belli ki.Benden de istemedi canım eylül ayında 6 haftalık hamileyken ilk gittiğimde istemişti. Sonra ben aralıkta hastalandım devlette baktılar. Bi de geçen hafta sağlık ocağında baktırdım. Bence doktorlarımız hata yapıyor düzenli bakılan hamile arkadaşlar var çünkü
Bende haftaya sağlık ocağına gidicem orda yaptırırım artık kendi doktoruma kalsa istemeyecek belli kiBenim dr'um da istemiyor genelde canımbir defa Aralık'ta saglik ocağı istemişti uzun zaman olmuş bakalım diye, ertesi hafta kendi doktorum da b12ye bakalım dedi en ben de geçen hafta sağlık ocağında verdim kan dedim oradan inceleyip yönlendirme yapmıştı. Normalde her ay istemiyor
Ben bilerek 3 6 ay aldım yazın giydiriirim cıbıldak cıbıldak dolaşsın diyeYaaa link atar misiin
Haklısın canım, insan özele o kadar para veriyoruz gerekli olsa daha çok para sonuçta tahlilleri yaptırır heralde diyordum. Ama öyle değil demekki doktorun ilgili olması gerekiyor. Kendi kendimizi takip edeceğiz artıkKizlar aslinda doktorlar istemese bile siz düzenli isteyin özelde ben baktirinca 1500 ü geciyor. Devletin aciline bile gitseniz bi şikayetiniz olsa bu testlerin hepsini sizden istiyor. Bunun iÇin özele gitmenize gerek yok devlette gidip kan hormon idrar değerlerinize düzenli baktirin . Bi sıkıntı olunca müdahale etmek önemli . Şöyle benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde doktor takmadi ben haftada bir gidip baktirdim . En son gittiğimde doktor dedi git 3 hafta sonra gel dedi . kendim gidip üç gün sonra ölçtürdüm değerlerim firlamişti . İyiki gitmiştim . Sonra ilaçlar kesildi hastanede yattim . 16. Haftamdaydim . Doktoru bekleseydim şuan çok kötü şeyler olmuştu. Bende Ozmanadan beri güvensizlik başlamiş . Tek doktora takili kalmayin bence kan testlerinize hormanlariniza son aylarda özellikle idrar testinizi düzenli yaptirin .nst zira öyle . Tmm insan bi yerden sonra pinpirikli oluyor ama bazi şeyler İnsanin başina bi kere geliyor.
Öyle saçma şey mi olur ya ben her gittiğimde kan idrar tansiyon kilo ölçümü yapıyor eminim diğer kızların da öyledir . Paket almışsın peki doktoru değiştirme şansın var mı canımBenden de istemedi canım eylül ayında 6 haftalık hamileyken ilk gittiğimde istemişti. Sonra ben aralıkta hastalandım devlette baktılar. Bi de geçen hafta sağlık ocağında baktırdım. Bence doktorlarımız hata yapıyor düzenli bakılan hamile arkadaşlar var çünkü
Ay bana b12 demeBenim dr'um da istemiyor genelde canımbir defa Aralık'ta saglik ocağı istemişti uzun zaman olmuş bakalım diye, ertesi hafta kendi doktorum da b12ye bakalım dedi en ben de geçen hafta sağlık ocağında verdim kan dedim oradan inceleyip yönlendirme yapmıştı. Normalde her ay istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?