2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu arada crp de 45 aslında baya yüksek bakalım endokrinde ne dicekler o da önemliyse bu doktoru topa tutmak için bütün haklara sahibim demektir

Kızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana

Doktorun üçü görünce takip etmeliydi ama dediğim gibi çok yüksek değil korkutma kendini . Pazartesi ilaca başlatirir düzelir hemen rica ederim

Özeldeki doktorların bunları düşünmesi lazım bence. Devlette farklı doktor oluyor o yüzden kendin hatırlatıyosun ama özelde kendinin istemesi lazım

Benden de istemedi canım eylül ayında 6 haftalık hamileyken ilk gittiğimde istemişti. Sonra ben aralıkta hastalandım devlette baktılar. Bi de geçen hafta sağlık ocağında baktırdım. Bence doktorlarımız hata yapıyor düzenli bakılan hamile arkadaşlar var çünkü

Bu arada crp de 45 aslında baya yüksek bakalım endokrinde ne dicekler o da önemliyse bu doktoru topa tutmak için bütün haklara sahibim demektir
Tek başina crp anlamsiz diyorlar baz doktorlar :) bazi doktorlarda çok önem veriyorlar :) sende herhangi bi enfeksiyon var mi ona bak canım idrarinda yanma ateş kirginlik . Crp endokrini bekleyecek bi değer değil . Kadin doğumdun kan tes testlerini istemedi mi ?

Benim dr'um da istemiyor genelde canım bir defa Aralık'ta saglik ocağı istemişti uzun zaman olmuş bakalım diye, ertesi hafta kendi doktorum da b12ye bakalım dedi en ben de geçen hafta sağlık ocağında verdim kan dedim oradan inceleyip yönlendirme yapmıştı. Normalde her ay istemiyor

2 hafta önce enfeksiyon vardı lökosit yüksekti saşe kullandım canım ama hala crp yüksek anlamadım kadın doğumcum onu da fark etmedi kesin

Kizlar aslinda doktorlar istemese bile siz düzenli isteyin özelde ben baktirinca 1500 ü geciyor. Devletin aciline bile gitseniz bi şikayetiniz olsa bu testlerin hepsini sizden istiyor. Bunun iÇin özele gitmenize gerek yok devlette gidip kan hormon idrar değerlerinize düzenli baktirin . Bi sıkıntı olunca müdahale etmek önemli . Şöyle benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde doktor takmadi ben haftada bir gidip baktirdim . En son gittiğimde doktor dedi git 3 hafta sonra gel dedi . kendim gidip üç gün sonra ölçtürdüm değerlerim firlamişti . İyiki gitmiştim . Sonra ilaçlar kesildi hastanede yattim . 16. Haftamdaydim . Doktoru bekleseydim şuan çok kötü şeyler olmuştu. Bende Ozmanadan beri güvensizlik başlamiş . Tek doktora takili kalmayin bence kan testlerinize hormanlariniza son aylarda özellikle idrar testinizi düzenli yaptirin .nst zira öyle . Tmm insan bi yerden sonra pinpirikli oluyor ama bazi şeyler İnsanin başina bi kere geliyor.

Özeldeki doktorların bunları düşünmesi lazım bence. Devlette farklı doktor oluyor o yüzden kendin hatırlatıyosun ama özelde kendinin istemesi lazım
Özele gidiyorum sözde canım buradaki diğer doktorları görünce iyice doktorumun ilgisizliğinden sinir oluyorum.

Bence de canım bizim doktorlarımız baya ilgisiz belli ki.

Bende haftaya sağlık ocağına gidicem orda yaptırırım artık kendi doktoruma kalsa istemeyecek belli ki

Yaaa link atar misiin
Ben bilerek 3 6 ay aldım yazın giydiriirim cıbıldak cıbıldak dolaşsın diye
Bu satıcının trendyolda da ürünleri var ama orda bulamadım bu baskıları
Mağazayı ziyaret et başka güzel şeyler de var ben küçük prensli olanları da alıcam

Mahfel 2'li Organik "expreso Patronum" Baskılı Bebek Body Zıbın KISA-EKRU-BEJ-719-720

Haklısın canım, insan özele o kadar para veriyoruz gerekli olsa daha çok para sonuçta tahlilleri yaptırır heralde diyordum. Ama öyle değil demekki doktorun ilgili olması gerekiyor. Kendi kendimizi takip edeceğiz artık

Öyle saçma şey mi olur ya ben her gittiğimde kan idrar tansiyon kilo ölçümü yapıyor eminim diğer kızların da öyledir . Paket almışsın peki doktoru değiştirme şansın var mı canım

Ay bana b12 deme ben 22 haftadan beri uyuyamiyordum gitmediğim doktor kalmadi kalp holteri bile taklidi . Günde 15 dk 15 dk uyumaya başlamiştim . Ve yedi hafta sürünce benim psikolojim yerle bir oldu. Krizler geçirmeye başladim . En son dedikerki psikolojiktir . Psikoloğa gittim. Psikiyatri ilaç verdi depresyon . Ama ben içmedim çünkü uyuymaiyorum diye krizlere giriyordum . Doktor ne dese dinlemedim başka doktorlara gittim uykuma çare bulun diyordum. Her yerim ağriyordu . Siyatik ağrilardi. sonra beni fizyoterapiste yönlendirdi . Fizyoterapiste anlatiğim gibi b12 dedi . Ve ben 7 haftanin sonunda uyumaya başladim .Tek bi değer. Ve ben iki günde bir tahlil yaptiiran biriydim . Tek bakilmayan değer b12 :) onuda Allah razi olsun fizyoterapist buldu . Doktorlar gebelikte herşeye normal diyip gebelikte olur diyip gönderiyorlar. Okadar para döküyorsun .ii en son dedim ben bu kadar para döküyorsam bana çareyi bulun bulamiyorsaniz deyin bilmiyorum Uğraştirmayin beni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…