2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Genel anestezide de baş ağrısı oluyor diye biliyorum
Olmuyor canım şimdi şöyle açıklayayım genel anestezi de aniden uyanıyorsun ya dikiş yerin ayıldığın için acısını bi tık fazla hissediyormuşsun ama iğne yapıyorlar zaten hemen epidural spinalde doğum çıkışı ayakların sakat hala hissedemiyorsun belden aşanı kademeli geçiceği için uyuşukluk daha az acı hissediyorsun gibi oluyor başta fakat sonuçta ayılınca amaliyat acınıda hissedeceksin extradan korkunç bir baş ağrısı diyor çoğu yaşayan kişi hatta birde kalıcı bel ağrısı sonuçta omurganın arasından ilaç veriliyor omurga sıvısında kaçak oldumu bitti korkunç bi baş ağrısı günlerce

ısırmalıkkkk bence uzun kolluları çok giymicek evin içinde zaten hava ısınıyo ben bikaç tane daha 0-3 ay yarım kollu alıcam
Millet bebegini yemeden nasil duruyo acaba Bende öyle yaptım birde dogunca artik duruma gore kalanini alicam yaz içinde bak şunlardan düşünüyorum dışarı çıkarken bunları giydiririm eriyorum ya

Yaa çok güzellermişşş ben niye hiç lcwye bakmamışım acaba bugün bi kart patlatma operasyonu çekeyim ben de

Genel anestezide uyanınca baya bir süre kendine gelinemediğini duydum, arkadaşlarım hep spinal oldular hiçbi sıkıntı yaşamadılar. Ben sezaryen olursam spinal olurum diye düşünüyorum
Ay nasıl uyuşmadın nedeenn

Evet bel ağrısını duymuştum ama bir yakınım genel anestezi ile sezeryan oldu ve doğumdan sonra baş ağrısı onu inanılmaz zorladı. 2-3 gün yasadi sanırım fazlasını bilmiyorum. Ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa hangi yöntemi seçmem gerektiği konusunda kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…