2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay bende şüpheleniyorum idrar yolu enfeksiyonundan yanma olmuyor ama akıntım oluyor çok ilaç kullanmak istemiyorum kızlar bol su içmekten başka ne yapabilirim

Ben kürtaj olduğumda sedasyonla uyutulmustum o anla ilgili hiçbir şeyi hatırlamıyorum hatta ebe beni giydiriyordu gözüm açılıyor tekrar gidiyorum. Anestezide daha ağır bir uyku halimiz olur sanırım ama ben yine de korkuyorum o anları bilmek de isterim bebeğimi falan göreyim. İnşallah normal dogurabiliriz

Kızlar 2-3 gündür kasık ağrısıyla uyanıyorum çok değil ama daha önce yoktu cumartesi bebiş dönmüş dedi doktor onun baskısı mıdır sizde var mı doktora gitmeli miyim sizce

Yoo canım bende önce belden uyuşturdular arada da uyuttular genel anesteziye çevirdiler. Uyanınca bacaklarım yok gibiydi his filan. Bi kaç saate normale döndü gayet normal yürüyodum hiç öyle uyuşukluk kalıcı olmadı bi süre. Bide bel ağrısı yaşamadım hiç sonrasında. Ama genel anesteziden kaynaklı günlerce baş ağrısı çektim.
Bence tamamen bünye meselesi ve anestezi uzmanının işini düzgün yapmasıyla alakalı.
Mart annelerinde de birinin beline iğneyi yapamamış mesela anestezi uzmanı 3 kez uğraşmış kadın aşırı acı yaşamış o an. Üstelik sonra uyutmuşlar yine doğum sıkıntılı geçince.
Bende erken doğum olduğu için uyutmuşlardı bebeğin çıkışını görmeyeyim çok küçük tansiyon vs durumundan riske atmadılar sanırım. Ama bel ağrısı yada taburcu olurken uyuşukluk filan hiç yaşamadım

Kızlar 2-3 gündür kasık ağrısıyla uyanıyorum çok değil ama daha önce yoktu cumartesi bebiş dönmüş dedi doktor onun baskısı mıdır sizde var mı doktora gitmeli miyim sizce
Bende yürürken oluyor. Dün akşam iş çıkışı ecz yetişemedim bahaneyle nöbetçi ecz yürüyüş yapalım bari hiç yurumuyorum dedim. İki büklüm yürüdüm bir ara kasigim ağrıdı. Ben yürüdükçe bebek hem kasiklara hem idrar torbasına baskı yapıyor. Evden çıkmadan iki kez tuvalete girmistim evde zor yetiştim o da ağrı yaptı. Bebekler kasiklara baskı yaptığı için bence. Ben normalde çok hızlı yürürüm şu an yavaş adımlarla gidebiliyorum bazen de iki büklüm kalıyorum regl olmuşum gibi. Oturunca, uzanınca kasık konusunda bir problemim kalmadı ama

Aman bir sıkıntı olmasında insan kuş uçsa korkuyor idrar yolu enfeksiyonu korkutuyor bu süreçte Allah korusun bol su içeyim geçmezse gideyim o zaman

Bende de var o canım arada gün içinde arada da gece yatarken vuruyor ağrı. Sanırım mesane doluyor ağrıyla uyanıyorum tuvalete gidip geliyorum bi süre daha ağrı devam ediyor sonra geçiyor. Gün içinde de baskıyı baya hissediyorum doluluk var hep sanki

Ben de en çok ayaklarını yersem diye korkuyorum. Tekme atınca bile severken kafayı yiyorum

Aman bir sıkıntı olmasında insan kuş uçsa korkuyor idrar yolu enfeksiyonu korkutuyor bu süreçte Allah korusun bol su içeyim geçmezse gideyim o zaman
Beni de o korkutuyor ya niyeyse varmış gibi hissediyorum bazen çamaşırım çok ıslak oluyor. Ctesi randevum var sorcam dr'a idrar testi yaptırır belki yine. Cranberry aldım kuruyemiş dükkanından. turna yemişi olarak da geçiyor. Her gün bir avuç yemeye çalışıyorum. Suyu 2 lt ancak içiyorumdur ya ben çok su icmiyo gibiyim

Bende suyu az içiyorum ya bebeğin suyu iyi ama elhamdulillah bi sıkıntı yok dedi doktor bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…