2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tamam bekli,yorum haberini kargoya verilmiş mi isme karar vermişken yaptırayım yoksa yine isim değiştircez

Korkulacak bişey yok o zaman ohh rahatladım valla

Merhaba bende de çıktı 24. haftamda. 50 mg lık troid ilacına başladım. 1 aydır kullanıyorum

Nasıl oluyor anlamıyorum bu enfeksiyon tam bela ya

Bolgeseldi lokal olunca bölgesinin dışına mı çıktı artık ne oldu anlamadim canım çok acımıştı
Benim annem bana tümden uyut kendini diyo annemin zamanında öyleymiş abartıldığı kadar da bir şey yok normal ameliyat gibi fazla narkoz vermiyorlar dedi dediği sene 98 senesi

Canım en azından o şeyi yaşamışsın yine sanslisin ben tamamen uyumaktan da korkuyorum inşallah normal doğarlar da acıyı çekip bitiririz o gun

Oof ya bu işler çok karışık dr'lara sormak en iyisi sanırım bizim drlarin eşleri de medstarda doğum yaptı soralım onlar lokal mi genel mi oldu anesteziyi diye

Canım en azından o şeyi yaşamışsın yine sanslisin ben tamamen uyumaktan da korkuyorum inşallah normal doğarlar da acıyı çekip bitiririz o gun
Yok ya bişey olmaz uyanirsin girerken ben de korktum dozunu ayarlayamazlarsa falan diye kafamda 40 tane şey sonra uyanabilirsin dediler sarhoş gibiydim görüntü gidiyor geliyor anestezi de nasıl olur bilmiyorum doğum olayı ama amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…