2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Pijama takımı alanlar da bir linkleyebilir miii şu eksikleri bitireyim artık
bendekiler bunlar

Sağol canım bakayım bi hemen

Oof ya bu işler çok karışık dr'lara sormak en iyisi sanırım bizim drlarin eşleri de medstarda doğum yaptı soralım onlar lokal mi genel mi oldu anesteziyi diye
Benim doktor kendi eşini dogurttu videosu var instagramda belden yapıldı diye hatırlıyorum işte doktoruma sordum anestezi uzmaniyla karar veriliyor o an dedi ve genelde burda belden yapıyoruz dedi

İnşallah valla yaklaştı geriliyorum anestezi uzmanı kaç tane var acaba inşallah iyisi denk gelir ne diyim

Kızlar 2-3 gündür kasık ağrısıyla uyanıyorum çok değil ama daha önce yoktu cumartesi bebiş dönmüş dedi doktor onun baskısı mıdır sizde var mı doktora gitmeli miyim sizce
O dediğin ağrı bende de var ve 2 gündür karnımın şekli yine değişti ve alt taraf kasık tarafım birde geriliyo acaba bebek mi döndü benim de doktora gittiğimde donmemisti

Kızlar bebişi hıçkırık tuttuğunda hızlı ritmik hareketler oluyor normal demi kızlarımda sanki daha yavaş oluyodu bu hızlı hıçkırıyo
Eger o ritmik harekerler hıçkırık ise benimki titretiyor resmen karnımı digerlerinde hiç hatırlamıyorum bu kadar hıçkırdıgını

Pazar günü burda 34.haftada doğum yapan olmuş ya Crp 1000 olmuş suyu gelmiş bir anda. Enfeksiyonun da keseyi deldiğini duymuştum. Enfeksiyona dikkat edin kızlarr
Evet canım vajinal enfeksiyon keseyi yırtıyor banada söyledi doktoeum fitil verdi onu kullanıyorum

Bende düzgün tulum bulamadim(kendimce) en azından kıyafeti olsun diyerekten aldım ama bulursam 2 3 tulum alcam..
Bende anlamadım iyi mi olur kötü mü
Ben de kolay kolay bişey beğenmiyorum bi süre böyle idare etsinler 3 6 ay 3 er tulum falan aldım sadece bakalım gördükçe alacağım doğduktan sonra

Ben de kolay kolay bişey beğenmiyorum bi süre böyle idare etsinler 3 6 ay 3 er tulum falan aldım sadece bakalım gördükçe alacağım doğduktan sonra
Bende canım eşimle öyle karar verdik en son idarelik 2 3 haftalık bir şey aldık o sırada hava durumuna göre bebegin büyüklüğüne göre alcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…