2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hamilelikte idrarda bakteri neden olur?

Progesteron, kas tonusunu azaltarak idrar yolu kaslarının gevşemesine ve dolayısıyla idrar akışının yavaşlamasına neden olur. Bu durumda bakteri sayısının artması ve böylece enfeksiyonun ortaya çıkması daha mümkün hale gelir. Ayrıca hamile kadınlar idrara çıkma sıklığında da bir artış yaşar.

İnşallah valla yaklaştı geriliyorum anestezi uzmanı kaç tane var acaba inşallah iyisi denk gelir ne diyim
Oof sorma o gerginlik bende de var eşim de bence sen var ya hemencecik kolayca doguracaksin diyor beni gaza getirme şekli sen aklına koydugun her şeyi yaparsın diyen çocuk canlanıyor gözümün önünde

Oof sorma o gerginlik bende de var eşim de bence sen var ya hemencecik kolayca doguracaksin diyor beni gaza getirme şekli sen aklına koydugun her şeyi yaparsın diyen çocuk canlanıyor gözümün önünde
özele gidiyoruz ya bi bilinmezlik var aslında devlet hastanesiyle aynı mantık tek farkı doktorumuz net belli bu da beni hala geriyo haahhah
Sen diyince benimde canlandı kız doğumda belki denk geliriz koridorda birbirimizi gazlarız belli mi olur ahahhaha

Ya benim kafamda 2 yol vardı normal sezeryan şimdi bir de sezeryanda 2 yol açıldı her şey çok karisik kolayca normal doğurmak istiyorum ahahaha aay olabilir günlerimiz de yakın

Ayy geçmiş olsun canım ya kötü bir deneyim olmuş normal doğumda da kesi atılıyor canlı canlı ama onu hiç hissetmiyor insan acıdan
Benim oğlum da iki kez genel anestezi almıştı biri sünnet için birisi de geniz eti ameliyatı için, ben korkmuştum küçücük daha nasıl olacak diye, dozunu çok az veriyoruz çocuğun yaşına göre demişti. Sünnet 45 dk sürdü, geniz eti 25 dk sürdü, ikisinden sonra da zor ayıldı ve aşırı bir huysuzluk sersemlik hali olmuştu ilk saatlerde. Ağlama krizleri olmuştu. O yüzden genel beni korkutuyor.

2.cocugum olursa ismini yağız koycam şimdikine kağan ismine karar verdik yada direkt yağız kağan mi koysam bu gidisle 2.yi dusunmem gibi
Hamileligin başındayken 2. Çocuk olayını kapatmıştım ben bu insanlar nasıl 2-3 yapıyor hamilelik ne kadar zormuş diye insan unutuyor o günleri demek ki 1 bı gelsin duruma göre 2 yaparız diyorum

2.cocugum olursa ismini yağız koycam şimdikine kağan ismine karar verdik yada direkt yağız kağan mi koysam bu gidisle 2.yi dusunmem gibi
Yaaa bizde yağıza tamam dedik hatta burdada sormuştum içim ısınmıştı isme , sonradan eşim vazgeçti çocuk o isimle zorlanırmış diye.
Bence bizim de çocuğun adı Yağız sadece eşimin ikna olmasını bekliyorum

Ya benim kafamda 2 yol vardı normal sezeryan şimdi bir de sezeryanda 2 yol açıldı her şey çok karisik kolayca normal doğurmak istiyorum ahahaha aay olabilir günlerimiz de yakın
Gerçekten öyle ya herkes sezaryen hakkında farklı bir şey söylüyor ne biliyim anneme güvenip komple uyusam mı acaba yoksa belde ağrı riski olur mu onu da riske atmak istemiyorum normalde ben bel ağrısı çekerdim gebelikte çekmedim o günlere geri dönmekte istemiyorum ki bu benim seçtiğim yöntem yüzünden olursa üzülürüm güzel olurdu ikimizde orda acıdan sancidan kivranirken bir yandan da sen aklına koydugun her şeyi basarabilirsin tesellisini vermek

Ayy dur o kesi atılmadan önce iğne yapiyorlarmis ama bak bana hep öyle dediler
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki ben kendi bünyemizde bilmiyorum canım bu arada geçmiş olsun

Komple uyuyunca bebisi goremicem ilk diyorum uyumazsam dediğin gibi bel ağrısı olayı var. Ben normalde bel ağrısı çekiyorum zaten hamilelikte sırt ağrısına evrildi bu. Doğumdan sonra da yine çekmek istemiyorum

Oof ya korkunç geliyor bana anksiyete geldi aklıma koyduğum her şeyi başarabilecek miyim emin değilim

Aaaaa niye zorlansin canım o zaman Han koyun gulumsebebek Aklıma kocan geldi bu espriyi eskiden yoktun pek anlamayabilirsin ama yapmak zorundaydim kubiskubiskubis
Çocuk konuşmayı öğrenecek her seyde zorlanacak millet ne isimler koyuyo ikna et kocanı benimkine fikrimi söyledim iftardan sonra sor dedi

İşte o anı kaçırmak da kötü olur gibi bende inan bilmiyorum yada o an ne olacaksa olsun diyip karar vercemvalla risk işte artık nasibimizi yasicaz
Off çocuğun boynunu kopardı kadına bi tane carpasim geldi
Bunu ben zaten 31.haftada 2 kilo olan bebeğimle yaşayamam çıkmaz benden

kızlar benim bu karnimdaki sivrilik 2 gündür var ve kasık ağrısı yapıyor bebeği doğum pozisyonuna geçenler sizinde böyle bi görüntü var mı ayakta artık bende zorlanıyorum çok kalınca..

Benimde epey benzer durumda.benim ozellikle ayak taban ve topuklarimda agri ve gerginlik var ayakta durunca sanki düz tabanim da saatlerce ayakta konserde beklemisim gibi ayak tabanlarim agriyor topuk dikeni gibi ayni...topugumda gerginlik var esnemiyor

Eklentiler

• IMG_20240312_165846.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…