2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Buna benzer bende aldım bu tarz alırken bence kot kumaş almamak lazım benimki pamuklu kumaş eşofman gibi hem çok esnek karın büyüdükçe de giyerim hem de rahat oluyor canım.
Karnını sıkar gibi eğer ayarı yoksa. Ön kısmı bence iyi askıdan yukarı çıkar potluk gider belki. Rengi duruşu çok güzel olmuş

Ay bu kız muska büyü müyü mü yaptı kız abine böyle kör kütük aşık olmuş

Evet onu biraz pot olmuş gibi geldi bana da. Aay ilk aklıma gelen de tuvalet oldu ben çok çabuk sıkışıyorum tulumla altıma iserim

Ay ne güldüm ya hastanede çalışan tanıdığın yok mu ben çalıştığım hastanede yaptırmıştım kuzeniminkini
Yok kız benimkiler izin verseler hemen yatışa aldırırım kendimi. Bekarken baba evlatlıktan reddederim diyordu evlendik eşim aynı şekilde sert bir dille reddediyor. Sezaryen genel anesteziyle olursa ameliyata birde estetik cerrahı girsin diyorum hazır anestezi almışken o da aradan çıksın diyorum şakasına eşim de cerrahi asistanı ama asla katiyen olmaz diyor bu kızlar nasıl kabul ettiriyor ya büyü mü yaptırıyorlar anlamıyorum

Ohooo o zaman işin zor senin

Şurda iki kerticez hemen yoluma taş koy kaynana seni

Ay evet onun İnci’si vardı ben de ona talibim şimdi kesin kayınvalidededir o eve gelince değerlendirme yapsın gulumsebebek

Evet alt kısımda potluk var böyle yukarı çeksen düzelecek gibi bu seferde yukarda olması gereken yerde olmayacak garip

Orası aşağıda diye mi acaba öyle duruyor az daha yukarı çeksen nasıl durur ki ben şey görmüştüm yanları düğmeli göbek büyüdükçe bir düğmesini açıyorsun

Benimki de böyle hatta artık karnı kasıyor maalesef tulum pek mantıklı değilmiş
Yukarı çekiyorum hareket edince geri düşüp potluk yapıyo yani bakınca büyük gibi ileriki aylarda orası dolar gibi geliyo ama yanlardan dar oldu çok saçma bi kalıpmış

Anana trip atıyordun birde gelmiyor yanıma diye kadın ne güzel sana tulum almış çok güzel olmuş canım güle güle giy . Bir beden büyüğünü daha pot durabilir ama göbek büyüyünce zorlar bence de

Senin aldığının linki var mı canım? Bu sıkacak karnımı belli çünkü yandan hiç payı kalmadı bi büyük alsam da çok pot olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…