2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hahaha biraz ayar verdim büyüklerin de bizden öğreneceği var demek ki, kendine geldi azıcık ayy nasıl yapsam bunu uzun süre giyemicem büyüğünü alsam daha da pot olucak en iyisi başka marka bakıym

Ben her dalga geçmek istediğimde senin kayınvalide zaten o şeyi yapıyormuş kız hahahahahaha diyecek şey bulamıyorum iyi eğleniyorsundur sen ama
Eğleniyorum tabi şaka gibi bir kadın normal değil ve bunun farkında değil komik olan o ben çocuk odasını boyaticam bende mutfağı boyatayim düğün var diyor

Hahaha biraz ayar verdim büyüklerin de bizden öğreneceği var demek ki, kendine geldi azıcık ayy nasıl yapsam bunu uzun süre giyemicem büyüğünü alsam daha da pot olucak en iyisi başka marka bakıym
Evet canım başka marka bak genel olarak çok yakışmış ama orası pot duruyor ben olsam ben de başka bakarım iade et istersen

Bana seçimde görev çıktı . Ben sabahın 6sından gecenin bilmem kaçına kadar nasıl oturacağım o sert sıralarda dilekçe ve rapor verdim kabul edilmemiş. Kabul edilmesi için sandık başında doğurmam mı gerekiyor anlamıyorum. şimdi bile oturmakta zorlanıyorum 31 Martta halim ne olur bilemiyorum.

Eyvahlar olsun ne yapacaksın ya o şekilde birde kabul etmemişler kaç haftalık oluyorsun o zaman

Eyvahlar olsun ne yapacaksın ya o şekilde birde kabul etmemişler kaç haftalık oluyorsun o zaman
Hiç bilmiyorum şimdiden stresi çöktü içime ben raporumu dilekçemi kabul ederler iptal olur diye düşünmüştüm ama maalesef. 5 aylık bebeği olana da çıkmış onca saat 5 aylık bebeği kime bıraksın o insan . 33 haftalık oluyorum maalesef

Allah yardımcın olsun canım zor

Eğleniyorum tabi şaka gibi bir kadın normal değil ve bunun farkında değil komik olan o ben çocuk odasını boyaticam bende mutfağı boyatayim düğün var diyor
Aklıma nisanliyken kvmin daha mutfak yaptirtcaktim dediği cümlesi geldi
Komediler ya duruyorlar duruyorlar kiskancliklarindan ne yapacağını şaşırıyorlar

Senin aldığının linki var mı canım? Bu sıkacak karnımı belli çünkü yandan hiç payı kalmadı bi büyük alsam da çok pot olucak
Ya onu burda - İzmir 'de-rastgele bir butikte buldum kuşadasında gezerken canım. Hatta sonra pişman oldum keşke birkaç tane daha alsaydım diye. Ama aklımda olsun nette denk gelirsem haber ederim ben de arıyorum benzerini.
Geçen e bebekten gebe eşofmanı aldım duruşu çok iyi krem inanılmaz rahat çıktı aklımda olsun düşünürsen. Dışarda da giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…