2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa bende de acayip bi unutkanlik var demek ondanmiş . Benim huzursuz bacak sendromu vardi . Uyuyamiyordum .vücüdum sürekli ağriyordu . Bu şikayetlerim var dedim b12 ye baktirdi . Düşük cikti cesursavasci

O ne saçma işmiş öyle ya 32. Haftadan sonra bile istersek çalışmayabiliyoruz. O zaman oturmak epeyi zorlar

Yaa bende de acayip bi unutkanlik var demek ondanmiş . Benim huzursuz bacak sendromu vardi . Uyuyamiyordum .vücüdum sürekli ağriyordu . Bu şikayetlerim var dedim b12 ye baktirdi . Düşük cikti cesursavasci
Demek ki canım zaten b12 eksikliği unutkanlık yapıyor neyse artık inşallah düzelir kısa zamanda benim önceki aylarda yoktu da bu ay çıktı b12 eksikligi

Böyle şeylere rapor alıp o gün gitmesen noluyo acaba

Yanı o zaman cok haklıymısınız

Sağol canım teşekkür ederim bu fiyatlar ne ya cidden, alırken 10 kere düşünüyo insan. Ben özellikle kot salopet istiyorum başka da bulamadım bu aldığımın bi büyüğünü alıp denicem bi de

Gerçekten yazık günah doğuma az kalmış olacak şimdi bile zorlanıyoruz o zamanı düşünemiyorum işkence resmen

Hamilelik bu ya şakası olmaz ki yani. Sahte rapor bu konuda nasıl alacaksın sistemde hamile olduğun belli zaten

Aklıma nisanliyken kvmin daha mutfak yaptirtcaktim dediği cümlesi geldi
Komediler ya duruyorlar duruyorlar kiskancliklarindan ne yapacağını şaşırıyorlar
Ay aklıma şey geldi. Evin içini yaptırırken kilere geldi sıra kv " ben daha kilerimi yaptırmadım siz niye yaptırdınız" demişti seninki de iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…