2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende b12 kulaniyorum doktorum önce hap başlatti dedi bir ay kullan yükselmezse iğneye geçelim dedi . Değerin kac ki senin hemen iğneden başlattirdi I ImaginaryLife
187 alt sınırmış benim 160 çıktı çok da düşük değil sanki ama hemen yükselsin diye öyle yaptı heralde
senin ilacın hangisiydi kuzum
Gynotardyferon canım
Bende haftada bir b12 iğnesi vuruluyorum canım. Eli hafif bir hemşire olunca hissetmiyorum ama bazı hemşireler sanki hedef tahtası gibi vuruyor vicdonsizlar
Kalçadan mı yapılıyor peki? Kollarım kevgire döndü zaten diğer iğneden dolayı artık acı pek hissetmiyorum ama iğne yani sonuçta korkutuyor insanı
I ImaginaryLife ’e soralım bakalım ne ister acaba kızı için
cesursavasci ve sizin aranızda açık artırma düzenlemeyi düşündüm, kim daha çok teklifte bulunursa onu seçicem
Askılarını biraz yukarı ayarlasan düzelecek gibi duruyor, yakışmış bence

Öğretmensin heralde canım, 32 de izne ayrılmıyor musun? Ben akademisyenim, bizim yazın komple tatil olmuyor öğretmenler gibi ama ders de olmuyor ıvır zıvır işler oluyor, onun için yazın okula bebekle de giderim diye ben izinlerimi doğum sonrasına aktarmaya gerek duymadım. 32 de ayrılıcam. Senin de yaz tatiline gelip boşa gidecek zaten izinlerin.

Canım benim tamam öyle yapim kız ben senin resmini gördüm kesinlikle o kiloda göstermiyorsun derli toplu duruyor vucudun kemiklerin agır demekki
Evet kemiklerim iri alt kısım iyide yüz baya poğaça gibi duruyor gıdı aldı başını gidiyor
altından olmasa bu kadar istemez bak bize öyle mi
he ya beleşe gitmişiz gibi his
biz kafa olarak iki dünür benzeriz de birbirimize iyi olur bak verdim gitti kertelim tek şartım kızımın kp izmire taşınmaya ikna olcak kv zaten istiyor kp tamam derse oldu bu iş

Haydaa kızı kaptırdık

Kızlar sinüzit geçiren var mi aranızda, Bir tedavi uygulandı mi?
Sabahtır fenayım. Ağrıdan duramıyorum, 3.parolu içtim.

Hahahaha uzatmıyor tripleri derdini anlatıp geri barışıyor bol trip çekeriz ama olsun okadar
Ay evet onun İnci’si vardı ben de ona talibim şimdi kesin kayınvalidededir o eve gelince değerlendirme yapsın gulumsebebek
aynen şu sıralar ben kvde de yaşıyorum bildiğin gece gündüz ay talipler çoğaldı kızıma dur ozaman bi değerlendirmeye alayım kız anası olmak zormuş bak şimdi streslendim
cesursavasci ’ yı atlatsan beni atlatamazsın gulumsebebek ‘in kızında benim de gözüm var
oğlunun gözleri sana benzerse O ozgeeeee1 bak ozaman benim kafa bi karışır başta tamam dedim ama P Pembepilates gözleri çok güzel gen öyle giderse çocuklarına da yansır

Benin bebiste fındık burun dolgun dudak bunu da bi değerlendir

Kalçadan vuruyorlar canım

Gözleri bilmiyorum ama kirpikleri yoğundu ultrasonda kirpik yoğunsa gözler de güzeldir burun için söz verememem ama ben estetiğini yaparım oğlanın sen yeter ki kızı ver

Sağol kuzum bi büyüğünü söyledim bi de onu deniyim yandan hiç payı yok çünkü

Bak bi üst mesajda ikna olmuştun dünürüm senin de bende gönlün var kabul et aklının çelinmesine izin verme biz taşıncaz her türlü kaçarı yok bende de 175 boy var bak babası benden de uzun, dalyan gibi delikanlı çıkar bizden

Pazarlığı kızıştırıyorsun özge yav bir dur kendimizi ağırdan satalım belki o gelir ister bizim oğlanları

Kızlar hastanede giymek için yanınıza nasıl terlik alacaksınız aldıysanız bana da fikir verir misiniz ya
süslü terlik şart mı kı benim terlikler topuklu ve ayağıma pek olmaz ben bildiğin dümdüz crocs götürcem
Benin bebiste fındık burun dolgun dudak bunu da bi değerlendir
ayy bak kafam karıştı şimdi yaşlarını soramıyorum adaylar aynı yaşta meslek soramıyorum şuan meslekleri yiyip içip tekmeliyorlar neye göre değerlendirmek lazım benim kız babaya çekmiş zayıf uzun seninki de sana çekerse güzel olurlar aslında ikiside zayıf uzun
Gözleri bilmiyorum ama kirpikleri yoğundu ultrasonda kirpik yoğunsa gözler de güzeldir burun için söz verememem ama ben estetiğini yaparım oğlanın sen yeter ki kızı ver
Hahahaha senin kv gibi olacaksan sende olur bak ama tek başına süslenme benim kızı da al gelin kaynana gezin

Hazır boyda önden gidiyor zaten kp ikna olursa taşınmaya dünürlük yakışır bak
Pazarlığı kızıştırıyorsun özge yav bir dur kendimizi ağırdan satalım belki o gelir ister bizim oğlanları
oda olabilir bak ozaman şimdiden kerterim sonra uğraşmayım diye
Onlar ilk çocuğa özel şeyler değil mi ya
Bende direk düz terlik götürcem
benim düz terliğim yok ama vallahide bitane alsam mı diye düşündüm bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…