- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Bende o tarz alacaktım sonra hastanede sancı sırasında suya sokabiliyorlarmış o yüzden kararsız kalmıştım ama bende crocs terlik alıcam heraldeBen mağazalarda havlu terlik görüyorum da kirli gibi hissettiriyor crocslar daha güzel bence hastane ortamında rahat oluyor
187 alt sınırmış benim 160 çıktı çok da düşük değil sanki ama hemen yükselsin diye öyle yaptı heraldeBende b12 kulaniyorum doktorum önce hap başlatti dedi bir ay kullan yükselmezse iğneye geçelim dedi . Değerin kac ki senin hemen iğneden başlattirdi I ImaginaryLife
Gynotardyferon canımsenin ilacın hangisiydi kuzum
Kalçadan mı yapılıyor peki? Kollarım kevgire döndü zaten diğer iğneden dolayıBende haftada bir b12 iğnesi vuruluyorum canım. Eli hafif bir hemşire olunca hissetmiyorum ama bazı hemşireler sanki hedef tahtası gibi vuruyor vicdonsizlar
Askılarını biraz yukarı ayarlasan düzelecek gibi duruyor, yakışmış benceHeves ettim diye annem şu tulumu hediye aldı bi baksanıza kızlar ağ kısmı pot duruyor büyük diye mi küçük diye mi sizce? Ama yanlardan hiç payı kalmadı tam oturdu göbek büyüyünce zorlar gibi geliyo. Bi büyüğünü alsam bu sefer de daha mı pot durucak? Benim vücut tipim mi uygun değil buna anlamadım
Öğretmensin heralde canım, 32 de izne ayrılmıyor musun? Ben akademisyenim, bizim yazın komple tatil olmuyor öğretmenler gibi ama ders de olmuyor ıvır zıvır işler oluyor, onun için yazın okula bebekle de giderim diye ben izinlerimi doğum sonrasına aktarmaya gerek duymadım. 32 de ayrılıcam. Senin de yaz tatiline gelip boşa gidecek zaten izinlerin.Bana seçimde görev çıktı . Ben sabahın 6sından gecenin bilmem kaçına kadar nasıl oturacağım o sert sıralardadilekçe ve rapor verdim kabul edilmemiş. Kabul edilmesi için sandık başında doğurmam mı gerekiyor anlamıyorum. şimdi bile oturmakta zorlanıyorum 31 Martta halim ne olur bilemiyorum.
Ay aklıma şey geldi. Evin içini yaptırırken kilere geldi sıra kv " ben daha kilerimi yaptırmadım siz niye yaptırdınız" demiştiseninki de iyimiş
Evet kemiklerim iri alt kısım iyide yüz baya poğaça gibi duruyor gıdı aldı başını gidiyorCanım benim tamam öyle yapimkız ben senin resmini gördüm kesinlikle o kiloda göstermiyorsun derli toplu duruyor vucudun kemiklerin agır demekki
he ya beleşe gitmişiz gibi hisaltından olmasa bu kadar istemez bak bize öyle mi
biz kafa olarak iki dünür benzeriz de birbirimize iyi olur bak verdim gitti kertelimAntepte mi yaşıyosun hangi doktora gidiyosun canım
Hehehe genelde öyle yapıyolar zaten dün gece insafa geldi heralde
gulumsebebek ’in de kızı var 2 yaş büyük diye bişi olmaz zengin olurlar ben ona talip olucam ajsjsjs
Haydaa kızı kaptırdıkEvet kemiklerim iri alt kısım iyide yüz baya poğaça gibi duruyor gıdı aldı başını gidiyor
he ya beleşe gitmişiz gibi his
biz kafa olarak iki dünür benzeriz de birbirimize iyi olur bak verdim gitti kertelimtek şartım kızımın kp izmire taşınmaya ikna olcak kv zaten istiyor kp tamam derse oldu bu iş
Hahahaha uzatmıyor tripleri derdini anlatıp geri barışıyor bol trip çekeriz ama olsun okadarCanım benim kan sonucumda 125 miydi alt değer unuttum onu baz alırsak 123 çıkmış doktor direkt kendi dedi ilaç kullan vs diye bende her şeyi unutmaya başladım o yüzden en basiti çayı demlemeyi unutuyorum, çayı demlesem altına su çekmeyi unutuyorum geçen bu yüzden makinemin dibi hafif tutmus eşim farketti yani garip bi şekilde bende aşırı unutkanlık başladı noldu sende ne gibi şeyler var?
Ahahahha bende kaldım kocaminki estetikli gibi hokka burnu var cocugumunda aynı şekilde eşim diyo doğsun iyice triplere girersin sen simdi
Kız benim ogluş uzun boylu yakisikli ne istersin kızın için
Haydaasaka gibi yemin ediyorum..
Çocuğumu olabildiğince yetistirmeye çalışcam paragoz birini bulmasin başıma ahahahha
Tamam o zaman bu kızda kesin bir şey var acil taktik almamız lazım bu karakterde adamın düşüncesini bile degistirmis
gulumsebebek Bu cok fena ozgeye kizini verme
aynen şu sıralar ben kvde de yaşıyorum bildiğin gece gündüzAy evet onun İnci’si vardı ben de ona talibim şimdi kesin kayınvalidededir o eve gelince değerlendirme yapsıngulumsebebek
oğlunun gözleri sana benzerse O ozgeeeee1 bak ozaman benim kafa bi karışır başta tamam dedim ama P Pembepilates gözleri çok güzel gen öyle giderse çocuklarına da yansır
Benin bebiste fındık burun dolgun dudak bunu da bi değerlendirHahahaha uzatmıyor tripleri derdini anlatıp geri barışıyor bol trip çekeriz ama olsun okadar
aynen şu sıralar ben kvde de yaşıyorum bildiğin gece gündüzay talipler çoğaldı kızıma dur ozaman bi değerlendirmeye alayım kız anası olmak zormuş bak şimdi streslendim
oğlunun gözleri sana benzerse O ozgeeeee1 bak ozaman benim kafa bi karışır başta tamam dedim ama P Pembepilates gözleri çok güzel gen öyle giderse çocuklarına da yansır
Kalçadan vuruyorlar canım187 alt sınırmış benim 160 çıktı çok da düşük değil sanki ama hemen yükselsin diye öyle yaptı heralde
Gynotardyferon canım
Kalçadan mı yapılıyor peki? Kollarım kevgire döndü zaten diğer iğneden dolayıartık acı pek hissetmiyorum ama iğne yani sonuçta korkutuyor insanı
cesursavasci ve sizin aranızda açık artırma düzenlemeyi düşündüm, kim daha çok teklifte bulunursa onu seçicem
Askılarını biraz yukarı ayarlasan düzelecek gibi duruyor, yakışmış bence
Öğretmensin heralde canım, 32 de izne ayrılmıyor musun? Ben akademisyenim, bizim yazın komple tatil olmuyor öğretmenler gibi ama ders de olmuyor ıvır zıvır işler oluyor, onun için yazın okula bebekle de giderim diye ben izinlerimi doğum sonrasına aktarmaya gerek duymadım. 32 de ayrılıcam. Senin de yaz tatiline gelip boşa gidecek zaten izinlerin.
Gözleri bilmiyorum ama kirpikleri yoğundu ultrasondaHahahaha uzatmıyor tripleri derdini anlatıp geri barışıyor bol trip çekeriz ama olsun okadar
aynen şu sıralar ben kvde de yaşıyorum bildiğin gece gündüzay talipler çoğaldı kızıma dur ozaman bi değerlendirmeye alayım kız anası olmak zormuş bak şimdi streslendim
Ay komediyiz ya iyi eglendimGözleri bilmiyorum ama kirpikleri yoğundu ultrasondakirpik yoğunsa gözler de güzeldir burun için söz verememem ama ben estetiğini yaparım oğlanın sen yeter ki kızı ver
Sağol kuzum187 alt sınırmış benim 160 çıktı çok da düşük değil sanki ama hemen yükselsin diye öyle yaptı heralde
Gynotardyferon canım
Kalçadan mı yapılıyor peki? Kollarım kevgire döndü zaten diğer iğneden dolayıartık acı pek hissetmiyorum ama iğne yani sonuçta korkutuyor insanı
cesursavasci ve sizin aranızda açık artırma düzenlemeyi düşündüm, kim daha çok teklifte bulunursa onu seçicem
Askılarını biraz yukarı ayarlasan düzelecek gibi duruyor, yakışmış bence
Öğretmensin heralde canım, 32 de izne ayrılmıyor musun? Ben akademisyenim, bizim yazın komple tatil olmuyor öğretmenler gibi ama ders de olmuyor ıvır zıvır işler oluyor, onun için yazın okula bebekle de giderim diye ben izinlerimi doğum sonrasına aktarmaya gerek duymadım. 32 de ayrılıcam. Senin de yaz tatiline gelip boşa gidecek zaten izinlerin.
Evet kemiklerim iri alt kısım iyide yüz baya poğaça gibi duruyor gıdı aldı başını gidiyor
he ya beleşe gitmişiz gibi his
biz kafa olarak iki dünür benzeriz de birbirimize iyi olur bak verdim gitti kertelimtek şartım kızımın kp izmire taşınmaya ikna olcak kv zaten istiyor kp tamam derse oldu bu iş
Bak bi üst mesajda ikna olmuştun dünürüm senin de bende gönlün var kabul et aklının çelinmesine izin verme biz taşıncaz her türlü kaçarı yokHahahaha uzatmıyor tripleri derdini anlatıp geri barışıyor bol trip çekeriz ama olsun okadar
Pazarlığı kızıştırıyorsun özge yav bir dur kendimizi ağırdan satalım belki o gelir ister bizim oğlanlarıBak bi üst mesajda ikna olmuştun dünürüm senin de bende gönlün var kabul et aklının çelinmesine izin verme biz taşıncaz her türlü kaçarı yokbende de 175 boy var bak babası benden de uzun, dalyan gibi delikanlı çıkar bizden
süslü terlik şart mı kı benim terlikler topuklu ve ayağıma pek olmaz ben bildiğin dümdüz crocs götürcemKızlar hastanede giymek için yanınıza nasıl terlik alacaksınız aldıysanız bana da fikir verir misiniz ya
ayy bak kafam karıştı şimdiBenin bebiste fındık burun dolgun dudak bunu da bi değerlendir
Hahahaha senin kv gibi olacaksan sende olur bak ama tek başına süslenme benim kızı da al gelin kaynana gezinGözleri bilmiyorum ama kirpikleri yoğundu ultrasondakirpik yoğunsa gözler de güzeldir burun için söz verememem ama ben estetiğini yaparım oğlanın sen yeter ki kızı ver
Onlar ilk çocuğa özel şeyler değil mi yasüslü terlik şart mı kı benim terlikler topuklu ve ayağıma pek olmaz ben bildiğin dümdüz crocs götürcem
Hazır boyda önden gidiyor zatenBak bi üst mesajda ikna olmuştun dünürüm senin de bende gönlün var kabul et aklının çelinmesine izin verme biz taşıncaz her türlü kaçarı yokbende de 175 boy var bak babası benden de uzun, dalyan gibi delikanlı çıkar bizden
oda olabilir bak ozaman şimdiden kerterim sonra uğraşmayım diyePazarlığı kızıştırıyorsun özge yav bir dur kendimizi ağırdan satalım belki o gelir ister bizim oğlanları
benim düz terliğim yok ama vallahide bitane alsam mı diye düşündüm bi araOnlar ilk çocuğa özel şeyler değil mi ya
Bende direk düz terlik götürcem
Crocs tarzı alıcam ben sanırımKızlar hastanede giymek için yanınıza nasıl terlik alacaksınız aldıysanız bana da fikir verir misiniz ya
Evet mahalli seçimlerde çok kavga dövüş oluyormuş bir de Esenyurtta görevliyimGerçekten yazık günah doğuma az kalmış olacak şimdi bile zorlanıyoruz o zamanı düşünemiyorum işkence resmen
Evet hatta istesem doğum iznine ayrılabileceğim bir hafta yani . Anlamak güçHamilelik bu ya şakası olmaz ki yani. Sahte rapor bu konuda nasıl alacaksın sistemde hamile olduğun belli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?