2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çoğumuzun doktoru öyle canım merak etme
Ahahaha ne dedi pekiiii ben desem gerekli bi şeyse al der. Sonra geldiğinde onun terlik olduğunu görüp bi de fiyatı öğrendiğinde tekrar şok geçirir
Geçen yazdan beri istediğim için yine bir iç çekti, numarası varsa al dedi ahsjsjsjs

Özlemişim trbini iyi geldi arada yap böyle şeyler yok ben dünürün hatırlasın da belki vazgeçer kız bana kalır diye düşündüm
Doyamadın gelinlere doyamadın sen buldun zaten kendine vermem benimkini
Kız bak trip atma kızıma oglunu felan kıskanma haa biricik gelinin olacak
Sen bunlara bakma kıskanıyolar ben gözüm gibi bakarım gelinime

2 haftadır düzenli ilaç içiyorum bu hgb 0.1 artmış iyice sinir oldum daha da içmem ya günde 2 kez bir de sabah akşam
2 hafta az ama bence daha, benim 10.9 dan 11.1 e çıkmış 18 günde, doktor ilaca devam dedi 12 sınır, onu bi görsem iyiydi. Kansızlık olunca vücut da geç iyileşiyormuş ondan tedirginim zaten her ay 4 tüp kan veriyorum tahlil için, olan kanım da gidiyo

Kızlarımm günaydınn çook sayfa biriktiği için hepsini okuyamadım
Size bi sorum var belki sorulmuş bile olabilir. El ve ayaklarınız şişmeye başladı mı ne hallerdesiniz ben yüzüğümü çıkardım artık

Ellerimde hafif oluyor yüzük sıkıyor canım ben de çıkardım. Tuzu iyice azalttım ben. Ayaklarımda yok şimdilik

Ellerimde hafif oluyor yüzük sıkıyor canım ben de çıkardım. Tuzu iyice azalttım ben. Ayaklarımda yok

2 hafta kullan bakalım dedi sabah akşam şeklinde ondan önceki 2 hafta sadece sabahları demir akşamları ayrı bir multivitamin kullandım onda da demir vardı hiçbir şey etki etmiyor yani aynen ben de aynı şekilde 2 tüp aldı bu kez 2 haftada bir böyle kan idrar verip duruyorum en iyisi damardan almak ya

Doyamadın gelinlere doyamadın sen buldun zaten kendine vermem benimkini

Sen bunlara bakma kıskanıyolar ben gözüm gibi bakarım gelinime
Canım dünürüm benim bak benimde hiç oglum yok kıymetli olur ogluşun yanımda damadımda damadım der dolanırım ortalıkta

Bende medusaa ile anlaşmaya çalışıyorum

aha trip yedim vallahi yedim özlemişim melegim can bak dünürün tripli aklında bulunsun hani işi bozmaya çalışmak gibi olmasın ama
Benim kiz biraz edepsiz cikti teyzeleri.bana gosterdigi bu.taliplerine karsi durust olmaliyim ana olarak

Eklentiler

• IMG-20240302-WA0003.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 61
İki gündür benim sol kolumda uyuşukluk var . Gece üstüne uyuyunca ağri yapiyor . Ve şişiyor

Olmaz mii ayaklarim cok sisti benim.ellerimde sisti ama ayaklar fena..ustune basinca agriyor oyle odemli:)

Benim bu kizdan cekecegim var belli ki
Yerim ben onları minnoş minnoş ortada gezince görürsün o bal bebegi ne gelirse senden gelsin dersin bu arada canım 34. Haftandasın gün verdimi doktorun yoksa normal dogum mu olacak

Yerim ben onları minnoş minnoş ortada gezince görürsün o bal bebegi ne gelirse senden gelsin dersin bu arada canım 34. Haftandasın gün verdimi doktorun yoksa normal dogum mu olacak
Canim henuz gun vermedi.haftaya cumartesi 35. Hafta kontrolum var.orda netlesir dedi..yuzduk yuzduk sonuna geldik..beni hafiften heyecan sardi.son 1 aya girdik

Canim henuz gun vermedi.haftaya cumartesi 35. Hafta kontrolum var.orda netlesir dedi..yuzduk yuzduk sonuna geldik..beni hafiften heyecan sardi.son 1 aya girdik
33 ten sonra çok fena diyolar . Gelmeyin oralara diye bağiriyorlar :) sen de nasil gidiyor :)bende 31. Haftada aniden göbek büyüdü . Yürüyüşüm değişti korkmaya başladim :)

Ayy evet heycanla bekliyor insan yaa. Benim ilk olmadıgı halde sabırsızım 10 yıldan sonra evimde bebek kokusu olacak. Ben bir ayım bile kaldıgını düşünmüyorum artık geceleri bile karnım taş gibi hiç rahat degilim yarın ikinci ciger geliştirici ignemi olacam biraz rahatlarım umarım 34 haftayı tamamlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…