Aahahaha 9 yaşımdan beri bende spor salonu diyetisyen geziyorum. Doktor kilosu az dediğinde çok şaşırdım nasıl olur diye doktor da babasına çekmiştir ne güzel işte dedi benim doktor ne bebekte ne annede kiloyu sevmiyor
2 hafta az ama bence daha, benim 10.9 dan 11.1 e çıkmış 18 günde, doktor ilaca devam dedi 12 sınır, onu bi görsem iyiydi. Kansızlık olunca vücut da geç iyileşiyormuş ondan tedirginim zaten her ay 4 tüp kan veriyorum tahlil için, olan kanım da gidiyo
Kızlarımm günaydınn çook sayfa biriktiği için hepsini okuyamadım
Size bi sorum var belki sorulmuş bile olabilir. El ve ayaklarınız şişmeye başladı mı ne hallerdesiniz ben yüzüğümü çıkardım artık
Size bi sorum var belki sorulmuş bile olabilir. El ve ayaklarınız şişmeye başladı mı ne hallerdesiniz ben yüzüğümü çıkardım artık
2 hafta az ama bence daha, benim 10.9 dan 11.1 e çıkmış 18 günde, doktor ilaca devam dedi 12 sınır, onu bi görsem iyiydi. Kansızlık olunca vücut da geç iyileşiyormuş ondan tedirginim zaten her ay 4 tüp kan veriyorum tahlil için, olan kanım da gidiyo
2 hafta kullan bakalım dedi sabah akşam şeklinde ondan önceki 2 hafta sadece sabahları demir akşamları ayrı bir multivitamin kullandım onda da demir vardı hiçbir şey etki etmiyor yani aynen ben de aynı şekilde 2 tüp aldı bu kez 2 haftada bir böyle kan idrar verip duruyorum en iyisi damardan almak ya
Yerim ben onları minnoş minnoş ortada gezince görürsün o bal bebegi ne gelirse senden gelsin dersin bu arada canım 34. Haftandasın gün verdimi doktorun yoksa normal dogum mu olacak
Yerim ben onları minnoş minnoş ortada gezince görürsün o bal bebegi ne gelirse senden gelsin dersin bu arada canım 34. Haftandasın gün verdimi doktorun yoksa normal dogum mu olacak
33 ten sonra çok fena diyolar . Gelmeyin oralara diye bağiriyorlar :) sen de nasil gidiyor :)bende 31. Haftada aniden göbek büyüdü . Yürüyüşüm değişti korkmaya başladim :)
Ayy evet heycanla bekliyor insan yaa. Benim ilk olmadıgı halde sabırsızım 10 yıldan sonra evimde bebek kokusu olacak. Ben bir ayım bile kaldıgını düşünmüyorum artık geceleri bile karnım taş gibi hiç rahat degilim yarın ikinci ciger geliştirici ignemi olacam biraz rahatlarım umarım 34 haftayı tamamlarım inşallah