2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar park yataklarinizin içine ne aldiniz ? Bu isimli nevresimler var ondan yaptirmayi düşünüyorum . Kulanişli olur mu ? Bide erkek bebeğe süslü şeyler gitmiyor ama bilemedim yaptiran çok varmiş.

Eklentiler

• C24084DE-CA45-42AF-B58B-CE0698BD2DFF.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 56
  • E1A66E95-00C2-49B7-81AB-5368566793A3.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın 31. haftadayım benim 2 hafta oldu çıkaralı

İki gündür benim sol kolumda uyuşukluk var . Gece üstüne uyuyunca ağri yapiyor . Ve şişiyor
Hep sola doğru yatınca oluyor herhalde bende de oluyor ama ben gece pozisyon değiştiriyorum diğer tarafa bi de yastık kullanıyorum göbek altıma o çok iyi rahatlatıyor

Kizlar park yataklarinizin içine ne aldiniz ? Bu isimli nevresimler var ondan yaptirmayi düşünüyorum . Kulanişli olur mu ? Bide erkek bebeğe süslü şeyler gitmiyor ama bilemedim yaptiran çok varmiş.
Park yatağın içine normal nevresim kullanıcam canım, ama birtane beşik için isimli nevresim bende yaptırmak istiyorum böyle bişey

Kızlar şöyle bir şey gördüm çok beğendim kendime ve bebişe yaptırcam sizede fikir olsun

Arada bir yüzüğümün izi çıkıyor parmağımda yüzüğü çıkartınca da parmağım yüzüğe göre şekillenmiş ama eskiden de olurdu ara ara yüzük bir gün çok sıkarken bir gün çok bol olurdu. Henüz cikartacagim dereceye gelmedi. Ben sabahları gözlerimde ve burnumda şişlik hissediyorum alerjiden de olabilir emin değilim gün içinde iniyor şişlik ama sabah kalkınca aşırı uyumuşum gibi göz kapaklarim şiş şiş burnumun ucu yuvarlak, şiş

Yok bu öyle bi şey değil benimkiler hiç inmiyor

Park yatağın içine normal lastikli çarşaf filan kullancam canım zaten üstüne reflü yatağı koycam görünmücek güzel bişey alsamda. Çok yastıkla da doldurma taraftarı değilim yanları da kumaş olduğundan koruma ya da gerek yok diye düşünüyorum

Benim şu an nevresim takımı var sadece, kenarlarına süslü sungerlerden koyarım demiştim ya bebisler donerlerse boğulma ihtimalleri oluyor diye vazgeçtim. Başta reflü yataginda yatacak zaten, yastık ya da yorgan kullanmam. Muslin örtüsü ortmeyi düşünüyorum bir de kundak vs olursa zaten üşümez herhalde, sonbaharda havalar serinlemeye başlayınca da uyku tulumuna geçerim diye dusundum. Yastıgi yorganı da hazır aslında ama biraz daha büyüyünce kullancam

Benim yengem bu işlerde profesör . Doğum alanına inanılmaz hakim. Evliliklerinin birinci yılında yeğenim 3

Bende bu şekilde kullanmayı düşünüyorum o yüzden ayrıca bişeler yaptırmadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…