2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tünaydın kızlar yarın bizim görüş günümüz 1 haftadır diyet yapıyoruz oğlumun suyu normale dönüyor mu ona bakacak doktorumuz bizim muayeneler haftada bire düştü bu arada ikiz diye sanırım
çok sanslisin ben bi dahaki gittiğimde doğumu konuşcam büyük ihtimalhatta doguradabilirim

Kızlar selam bayadır giremedim buralara inşallah herkes iyidir

Bi sorum da olucak ben tek doz tetanoz yaptırdım 2. Yi yaptırmak istemedim benim gibi olan var mı aranızda
Ben 7 sene önce yaptırmıştım 2 doz, hemşire bir doz yeter dedi o yüzden ikinciyi yaptırmadım.
Ben normalde de yüzük takmıyordum o yüzden şiştim mi şişmedim mi anlayacak bir ölçütüm yok
Canım sırt ağrılarını sordun mu dün? Kilo dememiştir inşallah I ImaginaryLife
Unuttum onu ya dün gece yine 3 e kadar uyuyamadım çok ağrıdı. Napıcaz böyle bilmiyorum

Bende günde 2 kez demir hapı 1 kez de multivitamin kullanıyorum ona rağmen tüm değerlerim düşük çıkmış işte anlamadım bu işi

Bende günde 2 kez demir hapı 1 kez de multivitamin kullanıyorum ona rağmen tüm değerlerim düşük çıkmış işte anlamadım bu işi
Canım şeker sıkıntınız yoksa bır kaşık pekmeze limon sıkıp yıyın ben ılk uc ay pekmez serbetı yapıp ustune lımon sıkıyordum son testimde kan değerim sınırda cıkmıs tekrar başladım haptan daha guzel yukseltıyor

Ay kızlar aniden kasıklarıma ağrı giriyor doğuruyor muyum yoksa diyorum tecrübeli analar siz nasıl anladınız doğum anını o kadar aptal olmam diye düşünüyorum
Ben de doğuracağım anı anlamamaktan korkuyorum ya hastaneye gecikirsem ya da çok erken gidersem diye hayır grupta da ben varım Mayıs başı, yavaş yavaş Nisan annelerine mi kaysam napsam ban yerim diye kokruyorum o grup sıkıntılar yasadi

Ay kızlar aniden kasıklarıma ağrı giriyor doğuruyor muyum yoksa diyorum tecrübeli analar siz nasıl anladınız doğum anını o kadar aptal olmam diye düşünüyorum
Ben dün konuştum doktorla. Nasıl anlarım panik olmayayım diye sordum. Doğum başlama öncesi su yada kanama gelse bile zaten hemen gerçekleşen bir durum değil bazen 24 saat bile sürebiliyor dedi.
Aşağıda ciddi baskı hissi ve belli aralıklı sancılar eşlik eder dedi.

Ay bir de dün beklerken suyu gelmiş bir kadın geldi kadın yürüyemiyor bile ve karnı çok ciddi aşağıya inmişti
heryeri ıslanmış ağlıyordu onu görünce bende bir sancı, ağrı oldu.
Uzaklaştım hemen.

Benim nişan gelmişti ilkinde (kanlı sümüksü akıntı) öyle anlamıştım canım, ağrılardan ben de anlamıyorum ve kasıklarım ağrıyınca panik oluyorum doğuruyor muyum diye benim bebiş de dönmedi daha kafası yukarıda ayaklar kasıklarımda sürekli tepiniyor

Belden gelen bir sancı deniyor ya hep. O sancıyı anlıyorsun merak etme bu haftalardan sonra yalancı sancılar kasık ağrılrı artacak normal.
Önemli olan düzenli kasılma ve sancı onuda anlıyorsun

Normal doğumda epidural yapıldığında gene bacaklarda hissizlik ve sezeryan gibi sonda takılması vs gibi şeyler oluyor mu? Ay doğum yaklaştıkça 3 yöntemde bana korkutucu gelmeye başladı bu çocuk nasıl çıkıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…