- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Ay o baskı hissi bende de var bazen ayaga kalkınca yuruyemıyor gıbı oluyorum sankı tuvaletım gelmiş gibi ayy ayyy cahillik cok kotu bısey bu doğum agrısı mı yoksa normal hamılelık durumumu bılmek ımkansızBen dün konuştum doktorla. Nasıl anlarım panik olmayayım diye sordum. Doğum başlama öncesi su yada kanama gelse bile zaten hemen gerçekleşen bir durum değil bazen 24 saat bile sürebiliyor dedi.
Aşağıda ciddi baskı hissi ve belli aralıklı sancılar eşlik eder dedi.
Ay bir de dün beklerken suyu gelmiş bir kadın geldi kadın yürüyemiyor bile ve karnı çok ciddi aşağıya inmişti
heryeri ıslanmış ağlıyordu onu görünce bende bir sancı, ağrı oldu.
Uzaklaştım hemen.
Yok canım ben epidural almıştım normal yürümüştüm sancı çekerken hissizlik olmuyor. Sonda da normalde takılmıyor ama bilin bakalım benim sadist doktorum naptı tabi ki taktıNormal doğumda epidural yapıldığında gene bacaklarda hissizlik ve sezeryan gibi sonda takılması vs gibi şeyler oluyor mu? Ay doğum yaklaştıkça 3 yöntemde bana korkutucu gelmeye başladı bu çocuk nasıl çıkıcak diye
Ya beni epiduralin uygulanması bile korkutuyo ama epiduralli normal doğum bi daha kolay geldi gözüme şimdi en azından bacaklarım uyuşmasın sonda olmasınYok canım ben epidural almıştım normal yürümüştüm sancı çekerken hissizlik olmuyor. Sonda da normalde takılmıyor ama bilin bakalım benim sadist doktorum naptı tabi ki taktıdoğum için çatala geçtiğimde bi anda sonda taktı şok olmuştum, halbuki kalk çişini yap gel dese yapardım hareket edebiliyordum yani. Benden başka takılan da duymadım
Uygulanırken çok rahattı benim iğneyi hissetmedim bileYa beni epiduralin uygulanması bile korkutuyo ama epiduralli normal doğum bi daha kolay geldi gözüme şimdi en azından bacaklarım uyuşmasın sonda olmasın
Ben de öyleydim akşam başlıyo geceleri pik yapıyo artık. Son haftalarda doğurmak için can atanları şimdiden anlamaya başladımBen 7 sene önce yaptırmıştım 2 doz, hemşire bir doz yeter dedi o yüzden ikinciyi yaptırmadım.
Ben normalde de yüzük takmıyordum o yüzden şiştim mi şişmedim mi anlayacak bir ölçütüm yok
Unuttum onu yadün gece yine 3 e kadar uyuyamadım çok ağrıdı. Napıcaz böyle bilmiyorum
benim taaa 4.aydan beri çat ağrım var. Bazılarında son aylarda başlıyor benim erken başladı özellikle yürüyünce sanki vajina kemiklerim ayrılıyorAy o baskı hissi bende de var bazen ayaga kalkınca yuruyemıyor gıbı oluyorum sankı tuvaletım gelmiş gibi ayy ayyy cahillik cok kotu bısey bu doğum agrısı mı yoksa normal hamılelık durumumu bılmek ımkansız
Ay dur gitme seni de engellemesinler noldu ya foton gittiBen de doğuracağım anı anlamamaktan korkuyorum ya hastaneye gecikirsem ya da çok erken gidersem diyehayır grupta da ben varım Mayıs başı, yavaş yavaş Nisan annelerine mi kaysam napsam ban yerim diye kokruyorum o grup sıkıntılar yasadi
O kadar merak ediyorum ki o ağrıyıCanım bence o kadar hafif değildir
Bence biz de etkileniyoruz stres anlarında onlar da etkileniyor. 2 gün önce tiyatroya gittim istiklal marşıyla ilgili bir tiyatroydu, oyuncular o kadar bağırdılar o savaş anını taklit ettiler bebekte bir kasılmalar bir kasılmalar inanılmaz ağrım oldu heralde korktu seslerden diye düşündüm çıktım salondan. Temiz havaya çıkınca bebek sakinleşti. Anne karnında olmalarına rağmen birisi bağırıp çağırınca anlıyorlar ya o kadar hoşuma gitti ki birşeyleri şimdiden ayırt edebiliyorlarBen dün konuştum doktorla. Nasıl anlarım panik olmayayım diye sordum. Doğum başlama öncesi su yada kanama gelse bile zaten hemen gerçekleşen bir durum değil bazen 24 saat bile sürebiliyor dedi.
Aşağıda ciddi baskı hissi ve belli aralıklı sancılar eşlik eder dedi.
Ay bir de dün beklerken suyu gelmiş bir kadın geldi kadın yürüyemiyor bile ve karnı çok ciddi aşağıya inmişti
heryeri ıslanmış ağlıyordu onu görünce bende bir sancı, ağrı oldu.
Uzaklaştım hemen.
Cimere şikayet etsene kadınıBugün endokrine gittim 50 mg ilaç yazdı tiroid için. Bugüne kadar nerdeydin bu sonuç çıkalı ne zaman olmuş yarın bi daha kan ver dedi. Bebeği etkiler mi dedim. İnşallah etkilemez dedionu duyunca doktoruma daha da bilendim mesaj attım. Böyle diyorlar hocam bu sonuç çıkalı 10 gün oldu ben geldiğimde niye görmediniz sadece demiri söylediniz bana geç kaldığımı söylüyolar üstelik kanı bile siz istemediniz ben dışarda yaptırdım dedim her şeyi yazdım. Bana diyo ki, hamilelikte bunlar yükselir gayet normal ilaç kullanmasan da olur ama yazdılarsa kullan bari tedirgn olucak bi şey yok diyo. Asla kabul etmiyo hatasını. Sonucu gördüğünde endokrine git ilaç yazsınlar diyen de kendisiydi şimdi hatasını söyleyince çok da önemli değil yaaa minvalinde bi açıklama yaptı. Gidip boğmamak için zor tuttum kendimi
Kız boşver zaten yeteri kadar sinirlenmişsin bacım yorma kendini git özele taktır özeldeki doktorun da bir başka gıcık zaten bir yüzün gülmedi şu doktorlardan yanaAyrıca 2.doz demir serumunu taktıramadım kuzenim tıp fakültesinde stajyer doktor olmasına rağmen acil hemşireleri kabul etmedi. Sağlık ocağına gittim onlar da kabul etmedi. Sonra çıktım devlet hastanesine gittim dahiliye servisinde takarlar dediler yukarı çıktım onlar da önce aşağıda dahiliye doktoru kayıt açsın dediler. İndim iki doktor da kabul etmedi iğrenç bir egoyla öyle şey mi olur yaa ben kayıt açıp o sorumluluğu almam dedi. 3.doktor kabul etti o da değerlerimi yeterince düşük bulmadı beğendiremedim ajsjsjs zaten geçen hafta ilk dozu almışsın bugün çok erken haftaya gel taktırayım dediallah devlet doktorlarının eline düşürmesin 850 tl özel aciline damar yolu parası vermiyim diye dolanmadığım yer kalmadı. Ay içim şişmiş
Asla güvenmiyorum canım asla. Kendisi bile değeri görünce hemen git ilaç yazdır diyor sonra böyle saçma saçma cevaplar veriyor tamamen egosuna yediremediğinden. 2 hafta sonra kontrolüm var eşim ısrarla yüzyüze de konuşmak istiyo senin söylediklerini ben de söylicem yüzüne yüzüne vurucam baktım hala mı böyle davranıyor direkt doktoru değiştirelim dedi. Bana göre bitti işi ama o kadınınCimere şikayet etsene kadınışaka mı ya açıklamaya bak!! Hamilelikte yükselirse madem en başından testi neden yapmamış ya ? Yanlış anlama seni tenzih ediyorum biz bile hayvan hastanesinde her parametreye didik didik bakıyoruz inceliyoruz ona göre ilaçları reçete ediyoruz. Bu resmen insan sağlığıyla oynamak ya birde şurda doğurdun doğaracaksın şunun şurasında ne kalmış . Allahtan o kadar yüksek değil bebeği etkilemez canını sıkma stres de yapma ama sakın o doktora güvenme imkanın varsa kesinlikle başka doktorla devam et şaka gibi ya yazıklar olsun
Ayyy hiç deme paranla da rezil oluyosun devlete gidiyosun zaten rezilsin berbat bi sistemKız boşver zaten yeteri kadar sinirlenmişsin bacım yorma kendini git özele taktır özeldeki doktorun da bir başka gıcık zaten bir yüzün gülmedi şu doktorlardan yana
Nisana gitmek yasak orası lanetli bölge zaten kimse de kalmadı biz birbirimize destek oluruz bacım kal senAy dur gitme seni de engellemesinler noldu ya foton gitti
Resmen hatasını kabul etmemek için öyle yazmıştır bazı doktorlar çok egolu gerçektenBugün endokrine gittim 50 mg ilaç yazdı tiroid için. Bugüne kadar nerdeydin bu sonuç çıkalı ne zaman olmuş yarın bi daha kan ver dedi. Bebeği etkiler mi dedim. İnşallah etkilemez dedionu duyunca doktoruma daha da bilendim mesaj attım. Böyle diyorlar hocam bu sonuç çıkalı 10 gün oldu ben geldiğimde niye görmediniz sadece demiri söylediniz bana geç kaldığımı söylüyolar üstelik kanı bile siz istemediniz ben dışarda yaptırdım dedim her şeyi yazdım. Bana diyo ki, hamilelikte bunlar yükselir gayet normal ilaç kullanmasan da olur ama yazdılarsa kullan bari tedirgn olucak bi şey yok diyo. Asla kabul etmiyo hatasını. Sonucu gördüğünde endokrine git ilaç yazsınlar diyen de kendisiydi şimdi hatasını söyleyince çok da önemli değil yaaa minvalinde bi açıklama yaptı. Gidip boğmamak için zor tuttum kendimi
Yok canım bende ağrı olmuyor ama baskı hissi oluyor cok yuruyunce bırden ayaga kalkınca sankı karnım aşağıya düşüyor gibi baskı hissi oda benı yürütmüyor dık duramıyorum yoksa agrı acı yokbenim taaa 4.aydan beri çat ağrım var. Bazılarında son aylarda başlıyor benim erken başladı özellikle yürüyünce sanki vajina kemiklerim ayrılıyor
Ayyy ben de aşırı sinirlendim kesin değiştir o doktoruBugün endokrine gittim 50 mg ilaç yazdı tiroid için. Bugüne kadar nerdeydin bu sonuç çıkalı ne zaman olmuş yarın bi daha kan ver dedi. Bebeği etkiler mi dedim. İnşallah etkilemez dedionu duyunca doktoruma daha da bilendim mesaj attım. Böyle diyorlar hocam bu sonuç çıkalı 10 gün oldu ben geldiğimde niye görmediniz sadece demiri söylediniz bana geç kaldığımı söylüyolar üstelik kanı bile siz istemediniz ben dışarda yaptırdım dedim her şeyi yazdım. Bana diyo ki, hamilelikte bunlar yükselir gayet normal ilaç kullanmasan da olur ama yazdılarsa kullan bari tedirgn olucak bi şey yok diyo. Asla kabul etmiyo hatasını. Sonucu gördüğünde endokrine git ilaç yazsınlar diyen de kendisiydi şimdi hatasını söyleyince çok da önemli değil yaaa minvalinde bi açıklama yaptı. Gidip boğmamak için zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?