2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben normalde insanların işine engel olmak istemem ama bu kadını kesinlikle cimere yaz doktorlar sitesine yaz hastane sitesine yaz iki kişinin sağlığıyla oynuyor sen daha fazla ilgi için özele tonla para döküyorsun kadın bir kan tahlili istemiyor , sen yaptırıp götürüyorsun göz ucuyla bile incelemiyor, kendin fark edip yazıyorsun git şuraya diyor yeminle şaka gibi. Sağlık sistemi neden kötü işte bu tarz doktorlar yüzünden kötü her doktor için demiyorum ama bazı doktorlar asla o mevkiyi hak etmiyorlar

Evet yani benim yazdığımdan çok bağımsız bir cevap verdi vaktinde görmemesine dair bi şey söylese tatmin olmaya hazırdım. Bi de ölüp bitiyolar bu kadına sosyal medyasını falan görseniz şok olursunuz.
Demir serumundan herkes korkuyormuş onu anladım gören şeytan görmüşe dönüyo kışkış yapıyo resmen

Çok güzel özetledin canım ağzına sağlık allah gerçekten iyi doktorlara denk getirsin hepimizi. Benim çok iyi diye gittiğim ortada sosyal medyada iki doulanın paylaşımıyla aldı yürüdü özen göstermeyi unuttu bu sosyal medya yasaklanmalı doktorlara

Ayy nasıl ya doktorlar genelde boyle umursamaz oluyor son zamanda boyle bısey yasaman cok sıkıntılı olmus canım

Dönünce de idrar torbana baskılar başlar artık dönse bir türlü dönmese bir türlü

Normal doğumda neden epidural iğne vuruyorlar

Bebek odalarınız ne durumda hazır olan var mı? Ben çıta mı yapsam diye düşünüyorum sıkıntıdan eve sardım zaten geçen küçük tuvaleti komple boyadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…