2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şaka gibi ya oo hastanede başka Dr var mı canım ismini duyduğun ona gecsen bu ne saçmalık böyle bebeğin söz konusu

Senin doktorun zaten benim travma sebebim olacak

Yürü gitsin tiroitle sanki kolesterolu kıyaslıyor şuna bak ya nasıl bilendim anlatamam

Bebek odalarınız ne durumda hazır olan var mı? Ben çıta mı yapsam diye düşünüyorum sıkıntıdan eve sardım zaten geçen küçük tuvaleti komple boyadım
Bende çok gezemediğim için bakamadım magazalara canım netten de kelebekten dıvanlı bı model begendım yarın hastane için merkeze gidicem gitmişken de bakayım diyorum fiyatlar çok uçuk

Şaka gibi ya oo hastanede başka Dr var mı canım ismini duyduğun ona gecsen bu ne saçmalık böyle bebeğin söz konusu
Buldum bi tane arkadaşım gidiyormuş kadın başka hastanedeyken, şimdi benim hastaneme geçmiş yarın arayıp sorucam doktor değiştirme hakkım var mı diye
Yürü gitsin tiroitle sanki kolesterolu kıyaslıyor şuna bak ya nasıl bilendim anlatamam
Dimi. Çok normalmiş gibi konuşuyo cevap bile vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…