2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben çünkü normal başlayıp çok zorlanırsam epidurala dönerim diyorum ama korkuyorum da aynı zamanda bakalım kısmet artık
Benim doktorum zamanlama hatası yaptı epidurali verirken, geç verdi o yüzden doğumhaneye geçince ıkınma hissim gitti o da doğum sürecini uzattı zorlaştırdı. Tek sıkıntım o oldu yani yoksa epidural takılırken de sonrasında da kötü bir etkisi olmadı bana. İşinin ehli bir doktor yaparsa memnun kalıyor insanlar ağrısız sızısız doğuruyorlar

Ayyy evet bu çok önemli bi nokta . Peki sen sonrada mı istedin epiduralı niçin geç kalındı

Kız ben sana özelden başka hiç bir yer takmaz demedim mi. Şimdiden anlaşamıcaz mı yoksa ne diyim ben sana

Ayyy evet bu çok önemli bi nokta . Peki sen sonrada mı istedin epiduralı niçin geç kalındı
Yoo ben baştan epiduralli olsun diye anlaşmıştım hatta ekstra para alıyorlar onun için fiyata onu da dahil etmişlerdi, tamamen doktorun kendi tercihi geç vermek. Açılmam birden hızlandı heralde onu kestiremedi. Doğumhaneye bi gittim sancı falan kalmadı ıkın diyorlar ıkınamıyorum sancı olmayınca öyle saçma bir durum oldu yani.

Benim kaynanamda bu kafadan ama dolaylı yoldan söyler direk söylemez mesela geçen dedim özelde doğurucam diye.
Ded devlet daha tecrübeli orda bişe olsa develte gönderiyorlar şöyle böyle dedi sustu
Aman illa bi laf edecekler benimki de evde yaptığı doğumları anlatıyor ama laf etmiyor Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…