Ayrıca 2.doz demir serumunu taktıramadım kuzenim tıp fakültesinde stajyer doktor olmasına rağmen acil hemşireleri kabul etmedi. Sağlık ocağına gittim onlar da kabul etmedi. Sonra çıktım devlet hastanesine gittim dahiliye servisinde takarlar dediler yukarı çıktım onlar da önce aşağıda dahiliye doktoru kayıt açsın dediler. İndim iki doktor da kabul etmedi iğrenç bir egoyla öyle şey mi olur yaa ben kayıt açıp o sorumluluğu almam dedi. 3.doktor kabul etti o da değerlerimi yeterince düşük bulmadı beğendiremedim ajsjsjs zaten geçen hafta ilk dozu almışsın bugün çok erken haftaya gel taktırayım dedi allah devlet doktorlarının eline düşürmesin 850 tl özel aciline damar yolu parası vermiyim diye dolanmadığım yer kalmadı. Ay içim şişmiş
kan değerim 10.9 doktor hafif kansızlığın var dedi doğuma engel değil dedi. İlaçlarını iç dedi ama içmek istemiyorum içenler fayda görmüyor çünkü pekmez vs yemeye çalışıyorum daha düşmez inşaAllah
Benim kaynanamda bu kafadan ama dolaylı yoldan söyler direk söylemez mesela geçen dedim özelde doğurucam diye.
Ded devlet daha tecrübeli orda bişe olsa develte gönderiyorlar şöyle böyle dedi sustu
Benim kv geçen şey dedi çamaşırları yıkadım falan dedim sohbet açıldı işte eskiden bir gün ben bebegin kıyafetini elde yıkadım diğer gün kendi kıyafetimizi yıkardim benimkide şimdiki zamanda olan ama geçmişte olmayan şeylere takık en basiti eskiden kiyafetleri kendi dikermis şimdi ne güzel çeşit cesitmis bebek bezinde bile öyle eskiden bembeyaz yikarlarmis pahaliymis o dönem şimdiki dönemde ne varmış ahahha
Benim kv geçen şey dedi çamaşırları yıkadım falan dedim sohbet açıldı işte eskiden bir gün ben bebegin kıyafetini elde yıkadım diğer gün kendi kıyafetimizi yıkardim benimkide şimdiki zamanda olan ama geçmişte olmayan şeylere takık en basiti eskiden kiyafetleri kendi dikermis şimdi ne güzel çeşit cesitmis bebek bezinde bile öyle eskiden bembeyaz yikarlarmis pahaliymis o dönem şimdiki dönemde ne varmış ahahha
kan değerim 10.9 doktor hafif kansızlığın var dedi doğuma engel değil dedi. İlaçlarını iç dedi ama içmek istemiyorum içenler fayda görmüyor çünkü pekmez vs yemeye çalışıyorum daha düşmez inşaAllah
Tabi canım hatta o gece 1 kere emziriyormus işte benim çocukta öyle olursa uykusuzluk cekmezmisim dedim o 6 aydan sonra yavaş yavaş anca olur ilk zamanlar gerekirse her saat başı emziririm dedim bir şey demedi
Takmıyorlar canım biz risk alamayız diyorlar ne riski varsa bende anlamış degilim zaten. O yüzden her takıldıgında alerji yapacak diye korkuyorum. Hemşire butonu yanıma koyuyor çarpıntın nefes almada sıkıntı olursa bAs diyor
Tabi canım hatta o gece 1 kere emziriyormus işte benim çocukta öyle olursa uykusuzluk cekmezmisim dedim o 6 aydan sonra yavaş yavaş anca olur ilk zamanlar gerekirse her saat başı emziririm dedim bir şey demedi
Asıl bence sımdıkı donemler zor cok bilinçlendik bebeğimize cocugumuza dort duvar arasında oyalamaya çalışıcaz onu gectım hastalıklarımız arttı su genc yaslarımızda ılaclar vıtamınlerden bıktık onlar hem sağlıklı beslenmısler hem cocukları saglıklı beslenmıs kıyafetlerınde oyuncaklarında bu kadar plastık kansorejen madde yokmus olsa bıle bılgısızlermıs cocukları kapının onunde kendı baslarında oynamıs kayınvalıdelerı sureklı arkalarında dağ gıbı durmus ama sımdı bızımkıler sureklı bı bahane sureklı
Yarın kontrolümüz var 1 haftadır düzenli giden şeker değerlerim fırladı şekerli hiç bişey sürmedim bile ağzıma ekmek de yemedim nasıl oldu anlamıyorum çok modum düştü kızlar 165 çıktı şekerim
Bi doktor kabul etti o da haftaya taktırırım daha 1 hafta olmuş dedi cins hepsi ya benim doktorum 1 hafta arayla taktır demiş sen niye fikir belirtiyosun bi kayıt açıcan altı üstü
Bi doktor kabul etti o da haftaya taktırırım daha 1 hafta olmuş dedi cins hepsi ya benim doktorum 1 hafta arayla taktır demiş sen niye fikir belirtiyosun bi kayıt açıcan altı üstü
Takmıyorlar canım biz risk alamayız diyorlar ne riski varsa bende anlamış degilim zaten. O yüzden her takıldıgında alerji yapacak diye korkuyorum. Hemşire butonu yanıma koyuyor çarpıntın nefes almada sıkıntı olursa bAs diyor
Ya hiç deme virüs görmüş gibi davrandı bugün kime ilacı göstersem kaçıyo benden tıp fakültesi, sağlık ocağı, devlet hastanesine gittim. Yemekten sonra da hızımı alamadım sağlık kabinine gittim almadı