2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım elımınasyon yapsan biraz işe yarar mı ki düşürmeye cunku bu diyet bana cok iyi geliyor bı arastır ıstersen gluten şeker süt ve süt ürünleri yasak en azından 3 4 gün dene vucut kendını tazelıyormus

Gluten şeker tüketmiyorum ama süt ürünleri tüketiyorum belki de o yükseltti bugun yoğurt ve süt tükettim

Tamam hayatım sağol bilgiler için

Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım, bu gittiğim doktor açlık tokluk şekeri ölçtür 3 gün dedi ama oruç tutuyorum açlık vericem ama 2 saat sonra tokluk veremicem

Ablamın kaynanası efsane 1 yaşında tuvalete alıştırmış düşün
Yüzyılın kaynanası seçiyorum
O zaman bana müsaade
Aynen aynen şimdikiler birde sürekli bi eleştiri bi yarış bi kıyas peşinde birde o dönemler hep iç içe yasiyorlarmis çocuğu bi saliyorlar mutlaka biri bakiyo hesabı şimdi ama herkesten uzaktayim ben ilgilencem sürekli ve böyle laf ettikçe gıcık oluyorum bi zahmet kolay olsun diyesim geliyo

Kıyafetleri yıkamana daha erken bi 9 ay olsaydı demedi mi hayret

Benim kaynanamda bu kafadan ama dolaylı yoldan söyler direk söylemez mesela geçen dedim özelde doğurucam diye.
Ded devlet daha tecrübeli orda bişe olsa develte gönderiyorlar şöyle böyle dedi sustu
Yoo benimki böyle sanki sohbet eder gibi söyler boş yapmayı pek sever

Ayy evet ya kıme ne yarısı yapıyorşar anlamıyorum koca koca kadınlar

Devletin uyuzluğu. Yarın özele gidip taktırcam
Devleti bu konularda sıkı takip ediyorlar galiba, ben de sağlık ocağında vurdurmustum karma aşımı, ebe bi müsait olduğunda gelsen hem kan değerlerine bakalım hem de tek doz olacağına dair imzalı bir kağıt versen dedi. Sağlık bakanlığı için falan lazım oluyor sanırım

Ayy evet ya kıme ne yarısı yapıyorşar anlamıyorum koca koca kadınlar
Benim Kv eşinden izin aldı sonunda göz çevresini estetik yaptırıcakmış havalara uçuyordu torun olunca artık insanlara torunum demez böylece , kardeşim doğdu veya ablamın oğlu oldu der neyse yaşlı hissetmesin de sonra biz çekiyoruz tribini zaten aşk olsun bize babaanne yaptık onu ne rezil insanım

Kızlar göğüs ucu kremlerini kaçıncı haftadan itibaren kullanmamız gerekiyordu ya da gümüş kapağı?

Aa öyle miymiş sorumluluk almak istememeleri bundan kaynaklanıyo demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…