2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
M melikekk ağri kesici filan kulandin mi bu ara ? Enfeksiyon filan geçirdin mi ? Birde suyu çoğalt canim . Yoğurtun içinde şeker yok cnm o şekeri yükseltmez. Makinen bozuk olabilir . Arada benimkide saçma değerler cikartiyor.

Ayyy kınamak istemiyorum da neyin bakımı neyşn cabası ee bızım yasımızdayken de onlarda gençmiş bizimkide bın liralık hastane cıkısı setıne pahalı dıyor kendı ev aldı ona sıfırdan yenı gelın gıbı eşya diziyor cok sacma gelıyor bana bıze gelınce oyle onlara gelınce farklı

Benimki biraz değişik canım. Geçen gittik yanına eşimin halası teyzesı felan hep yelek işlemişler hediye ettiler. Daha babaanne bir zıbın bile hediye etmedi zaten gözüm yok ama insan bekliyor. Baktı herkes hediye veriyor kendi de utandı sanırım, gelmiş bana para uzatıyor ben ne alcam eksiği ne bilemem sen ne istersen al dedi yani paraya ihtiyacım yok bebeğin eksiği de yok Allah’a şükür. İnsan sadece babaannesi olduğu için ondan bir anı hatıra olsun istiyor. Birşeyi giydirince bunu babaaanesi aldı diyeceğim bir anı olsun istedim ama bebeği maalesef hala kabullenemiyor sanırım. 9 aylık olacağız hiç bebişi de sormadı zaten. Üzüldüm biraz ama sonra zaten alışmıştım niye üzülüyorum ki dedim. Bebeği etkilemesin diye şu an hiç umursamıyorum. Ha birde bebek doğunca ben bakamam annen gelsin baksın ben anlamam dedi yüzüme. Ben zaten öyle bir şey talep etmemiştim ama o şimdiden kendini hazırla demek istedi. Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin inşallah

Ağrı kesici kullanmadım canım dün idrar yolu enfeksiyonu için yatmadan monurol kullandım bi alakası olabilir mi acaba

Canım benim yalnız değilsin pazar günü annem ve kv bizdeydi bebişlere künye yaptırmış onun harici de bişeyini görmedik henüz hani künyeyi de görmedik de oysa annem beşiğinden benim gügüs pompama kadar aldı zıbınlar kaç tane örgü elişi ona rağmen anneme sen ne takacaksın çocuklar doğunca öyle boş boş ufak şeyler olmaz altın tak görelim dedi benim zoruma gitti çünkü annemin yaptıklarını bilmesine rağmen annemin üzerine geliyor bir de benim yanımda kalmak istiyor şahsen ben istemiyorum kalmaması daha iyi emin ol etrafı manupule eden insanların o dönemde eminim olmaması daha iyi olacaktır

Ayy ne kadar itici bi kadınmış resmen torunu olacak diye yaşlılık bunalımına girmiş vah ki vah bencede sen onu hiç umursama en azından karısmaz bebeğe

Aaa annenın ne taktığına ne karısır kı cok sacma bence altından daha kıymetlı aldıkları benım annemde sen al sonra bız toplu verırız dıyorlar mevzu almak değilki bişeyler paylaşmak amaan

Kızlar benim göbeğimin üstü ama tek tarafı açıyor ara ara sancı böyle birşey mi ya

Ay şimdi ufak tefekleri almaya kalksan zaten altın parası çıkar deli midir nedir Kv asla anne gibi olmuyor ya ben çok zorladım kendimi onu sevmek için ama ben dilenci değilim elime para uzatmak nedir ya almadım bozuldum suratımı ekşittim napacağım sanki parayı. O da anladı bozulduğumu zaten. Kayınvalideler kendi kızları olmayınca kolayca kırabiliyor ama ben hep onu anne olarak gördüm. Benim annem de senin annen gibi bir sürü şey almış hep alma annem dememe rağmen gitmiş almış birde nasıl hevesli hevesli gösteriyor anlatıyor kurban olurum yaa

Kv ne kadar iyi olursa olsun anne olamaz net kendi kızına bile aldığını sayıyır parasını istiyor benimki annemin yanından geçemez o yüzden benim zoruma gitti

Sende deseydin beşğinden ufak ihtiyaçlarına kadar aldı sağolsun anacımmmm diye sinirlendim

Amaannn boşver kuzum herkes ne yaparsa kendine.. nekadar değer görüyorsan okadar ver

Ağrı kesici kullanmadım canım dün idrar yolu enfeksiyonu için yatmadan monurol kullandım bi alakası olabilir mi acaba
Odur canım sebebi . Bi kac güne düzelir . Bende şeker testini verince normalde 80 çikam değerim o gün 100 dü . Doktorum alakasi yok dedi ama vardi . Sonradan düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…