- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Aksam yemeğinden sonra acile gidip ver cnm bakiyorlar durumu anlatarsanKızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım, bu gittiğim doktor açlık tokluk şekeri ölçtür 3 gün dedi ama oruç tutuyorum açlık vericem ama 2 saat sonra tokluk veremicem
Ayyy kınamak istemiyorum da neyin bakımı neyşn cabası ee bızım yasımızdayken de onlarda gençmiş bizimkide bın liralık hastane cıkısı setıne pahalı dıyor kendı ev aldı ona sıfırdan yenı gelın gıbı eşya diziyor cok sacma gelıyor bana bıze gelınce oyle onlara gelınce farklıBenim Kv eşinden izin aldı sonunda göz çevresini estetik yaptırıcakmış havalara uçuyordutorun olunca artık insanlara torunum demez böylece , kardeşim doğdu veya ablamın oğlu oldu der neyse yaşlı hissetmesin de sonra biz çekiyoruz tribini zaten aşk olsun bize babaanne yaptık onu ne rezil insanım
Benimki biraz değişik canım. Geçen gittik yanına eşimin halası teyzesı felan hep yelek işlemişler hediye ettiler. Daha babaanne bir zıbın bile hediye etmedi zaten gözüm yok ama insan bekliyor. Baktı herkes hediye veriyor kendi de utandı sanırım, gelmiş bana para uzatıyor ben ne alcam eksiği ne bilemem sen ne istersen al dediAyyy kınamak istemiyorum da neyin bakımı neyşn cabası ee bızım yasımızdayken de onlarda gençmiş bizimkide bın liralık hastane cıkısı setıne pahalı dıyor kendı ev aldı ona sıfırdan yenı gelın gıbı eşya diziyor cok sacma gelıyor bana bıze gelınce oyle onlara gelınce farklı
Ağrı kesici kullanmadım canım dün idrar yolu enfeksiyonu için yatmadan monurol kullandım bi alakası olabilir mi acaba
Canım benim yalnız değilsin pazar günü annem ve kv bizdeydi bebişlere künye yaptırmış onun harici de bişeyini görmedik henüz hani künyeyi de görmedik de oysa annem beşiğinden benim gügüs pompama kadar aldı zıbınlar kaç tane örgü elişi ona rağmen anneme sen ne takacaksın çocuklar doğunca öyle boş boş ufak şeyler olmaz altın tak görelim dedi benim zoruma gitti çünkü annemin yaptıklarını bilmesine rağmen annemin üzerine geliyor bir de benim yanımda kalmak istiyor şahsen ben istemiyorum kalmaması daha iyi emin ol etrafı manupule eden insanların o dönemde eminim olmaması daha iyi olacaktırBenimki biraz değişik canım. Geçen gittik yanına eşimin halası teyzesı felan hep yelek işlemişler hediye ettiler. Daha babaanne bir zıbın bile hediye etmedi zaten gözüm yok ama insan bekliyor. Baktı herkes hediye veriyor kendi de utandı sanırım, gelmiş bana para uzatıyor ben ne alcam eksiği ne bilemem sen ne istersen al dediyani paraya ihtiyacım yok bebeğin eksiği de yok Allah’a şükür. İnsan sadece babaannesi olduğu için ondan bir anı hatıra olsun istiyor. Birşeyi giydirince bunu babaaanesi aldı diyeceğim bir anı olsun istedim ama bebeği maalesef hala kabullenemiyor sanırım. 9 aylık olacağız hiç bebişi de sormadı zaten. Üzüldüm biraz ama sonra zaten alışmıştım niye üzülüyorum ki dedim. Bebeği etkilemesin diye şu an hiç umursamıyorum. Ha birde bebek doğunca ben bakamam annen gelsin baksın ben anlamam dedi yüzüme. Ben zaten öyle bir şey talep etmemiştim ama o şimdiden kendini hazırla demek istedi. Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin inşallah
Ayy ne kadar itici bi kadınmış resmen torunu olacak diye yaşlılık bunalımına girmiş vah ki vah bencede sen onu hiç umursama en azından karısmaz bebeğeBenimki biraz değişik canım. Geçen gittik yanına eşimin halası teyzesı felan hep yelek işlemişler hediye ettiler. Daha babaanne bir zıbın bile hediye etmedi zaten gözüm yok ama insan bekliyor. Baktı herkes hediye veriyor kendi de utandı sanırım, gelmiş bana para uzatıyor ben ne alcam eksiği ne bilemem sen ne istersen al dediyani paraya ihtiyacım yok bebeğin eksiği de yok Allah’a şükür. İnsan sadece babaannesi olduğu için ondan bir anı hatıra olsun istiyor. Birşeyi giydirince bunu babaaanesi aldı diyeceğim bir anı olsun istedim ama bebeği maalesef hala kabullenemiyor sanırım. 9 aylık olacağız hiç bebişi de sormadı zaten. Üzüldüm biraz ama sonra zaten alışmıştım niye üzülüyorum ki dedim. Bebeği etkilemesin diye şu an hiç umursamıyorum. Ha birde bebek doğunca ben bakamam annen gelsin baksın ben anlamam dedi yüzüme. Ben zaten öyle bir şey talep etmemiştim ama o şimdiden kendini hazırla demek istedi. Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin inşallah
Aaa annenın ne taktığına ne karısır kı cok sacma bence altından daha kıymetlı aldıkları benım annemde sen al sonra bız toplu verırız dıyorlar mevzu almak değilki bişeyler paylaşmak amaanCanım benim yalnız değilsin pazar günü annem ve kv bizdeydi bebişlere künye yaptırmış onun harici de bişeyini görmedik henüz hani künyeyi de görmedik de oysa annem beşiğinden benim gügüs pompama kadar aldı zıbınlar kaç tane örgü elişi ona rağmen anneme sen ne takacaksın çocuklar doğunca öyle boş boş ufak şeyler olmaz altın tak görelim dedi benim zoruma gitti çünkü annemin yaptıklarını bilmesine rağmen annemin üzerine geliyor bir de benim yanımda kalmak istiyor şahsen ben istemiyorum kalmaması daha iyi emin ol etrafı manupule eden insanların o dönemde eminim olmaması daha iyi olacaktır
Evet evet ilaç kutusunu bile almıştı sisteme gireyim sıkıntı olmasın diyeAa öyle miymiş sorumluluk almak istememeleri bundan kaynaklanıyo demek ki
36-37 civarı başlamak lazım o zaman gümüş kapagaGümüş kapağı dogurmadan 1 hafta önce olarak hatirliyorum
33-34 gördüm bir insta postunda ama erken geldi o haftalara geldigim için kabullenemedim galiba34 galiba
Ay şimdi ufak tefekleri almaya kalksan zaten altın parası çıkar deli midir nedirCanım benim yalnız değilsin pazar günü annem ve kv bizdeydi bebişlere künye yaptırmış onun harici de bişeyini görmedik henüz hani künyeyi de görmedik de oysa annem beşiğinden benim gügüs pompama kadar aldı zıbınlar kaç tane örgü elişi ona rağmen anneme sen ne takacaksın çocuklar doğunca öyle boş boş ufak şeyler olmaz altın tak görelim dedi benim zoruma gitti çünkü annemin yaptıklarını bilmesine rağmen annemin üzerine geliyor bir de benim yanımda kalmak istiyor şahsen ben istemiyorum kalmaması daha iyi emin ol etrafı manupule eden insanların o dönemde eminim olmaması daha iyi olacaktır
Öyle yapim olmadıAksam yemeğinden sonra acile gidip ver cnm bakiyorlar durumu anlatarsan
Kv ne kadar iyi olursa olsun anne olamaz net kendi kızına bile aldığını sayıyır parasını istiyor benimki annemin yanından geçemez o yüzden benim zoruma gittiAy şimdi ufak tefekleri almaya kalksan zaten altın parası çıkar deli midir nedirKv asla anne gibi olmuyor ya ben çok zorladım kendimi onu sevmek için ama ben dilenci değilim elime para uzatmak nedir ya almadım bozuldum suratımı ekşittim napacağım sanki parayı. O da anladı bozulduğumu zaten. Kayınvalideler kendi kızları olmayınca kolayca kırabiliyor ama ben hep onu anne olarak gördüm. Benim annem de senin annen gibi bir sürü şey almış hep alma annem dememe rağmen gitmiş almış birde nasıl hevesli hevesli gösteriyor anlatıyor kurban olurum yaa
Her şeyin hesabını yapar maalesefAaa annenın ne taktığına ne karısır kı cok sacma bence altından daha kıymetlı aldıkları benım annemde sen al sonra bız toplu verırız dıyorlar mevzu almak değilki bişeyler paylaşmak amaan
Sende deseydin beşğinden ufak ihtiyaçlarına kadar aldı sağolsun anacımmmm diyeCanım benim yalnız değilsin pazar günü annem ve kv bizdeydi bebişlere künye yaptırmış onun harici de bişeyini görmedik henüz hani künyeyi de görmedik de oysa annem beşiğinden benim gügüs pompama kadar aldı zıbınlar kaç tane örgü elişi ona rağmen anneme sen ne takacaksın çocuklar doğunca öyle boş boş ufak şeyler olmaz altın tak görelim dedi benim zoruma gitti çünkü annemin yaptıklarını bilmesine rağmen annemin üzerine geliyor bir de benim yanımda kalmak istiyor şahsen ben istemiyorum kalmaması daha iyi emin ol etrafı manupule eden insanların o dönemde eminim olmaması daha iyi olacaktır
Amaannn boşver kuzum herkes ne yaparsa kendine.. nekadar değer görüyorsan okadar verBenimki biraz değişik canım. Geçen gittik yanına eşimin halası teyzesı felan hep yelek işlemişler hediye ettiler. Daha babaanne bir zıbın bile hediye etmedi zaten gözüm yok ama insan bekliyor. Baktı herkes hediye veriyor kendi de utandı sanırım, gelmiş bana para uzatıyor ben ne alcam eksiği ne bilemem sen ne istersen al dediyani paraya ihtiyacım yok bebeğin eksiği de yok Allah’a şükür. İnsan sadece babaannesi olduğu için ondan bir anı hatıra olsun istiyor. Birşeyi giydirince bunu babaaanesi aldı diyeceğim bir anı olsun istedim ama bebeği maalesef hala kabullenemiyor sanırım. 9 aylık olacağız hiç bebişi de sormadı zaten. Üzüldüm biraz ama sonra zaten alışmıştım niye üzülüyorum ki dedim. Bebeği etkilemesin diye şu an hiç umursamıyorum. Ha birde bebek doğunca ben bakamam annen gelsin baksın ben anlamam dedi yüzüme. Ben zaten öyle bir şey talep etmemiştim ama o şimdiden kendini hazırla demek istedi. Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin inşallah
Odur canım sebebi . Bi kac güne düzelir . Bende şeker testini verince normalde 80 çikam değerim o gün 100 dü . Doktorum alakasi yok dedi ama vardi . Sonradan düzeldi.Ağrı kesici kullanmadım canım dün idrar yolu enfeksiyonu için yatmadan monurol kullandım bi alakası olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?