2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum ya 12 de yatıyorum 3-4 oluyor ancak dalıyorum sabah da 8 de kalkmam lazım işe gidiyorum, zombi gibi oldum iyice hep uykuluyum. Gündüz vakit olursa 2 saat uyuyorum ama sonra sersem gibi oluyorum tüm gün. Sizde de var mı bu durum? Son haftalarda iyice uyuyamaz oldum uyuyamadıkça stres oluyorum yatağın içinde.

Ben de gece çok zor dalıyorum, hatta şimdi tuvalete kalktim bir daha uyuyamadım

Benim o sorun 3 aydır falan var birde her saat başı wc keyfi ne guzel bi ara hic kalkmaz olmustum ama yine basladi.. eşim uyutuyor beni yoksa bana kalsa hiç uyuyamam.. seni çok iyi anlıyorum
Doktora sordum bu durumu yapabileceğim bir şey yok malesef demişti

Tuvalete de kalkmıyorum ben aslında bebeğin başı yukarıda diye mi bilmiyorum ama sık gelmiyor tuvaletim dalsam sabaha kadar uyuycam yani ama yok neyse uykusuz gecelere alıştırma diye düşünelim

Her gün mü böyle? Bende ara ara uyuyamıyorum ama hergün değil. Gündüz 2 saat uykunu alıyor olabilir misin? Onu uyumasan bir gün bide öyle dene? Akşam yatarken uykusuz olursun uyursun belki hemen

Ben de bu ara çok uyuyorum dün 22.30da uyudum sabah da zor uyanıyorum iş olmasa ona da uyanamam kesin

Günaydın anneler Benimde 3 gündür bel ağrım var arada karnımın tek tarafı sertleşiyor ve gece yada arada adet sancısı gibi sağ kasıkta ağrı olup geçiyor dr gideceğim bugün umarım herşey yolundadır

Her gün mü böyle? Bende ara ara uyuyamıyorum ama hergün değil. Gündüz 2 saat uykunu alıyor olabilir misin? Onu uyumasan bir gün bide öyle dene? Akşam yatarken uykusuz olursun uyursun belki hemen
Evet canım her gün böyle, ben de öyle düşündüm acaba gündüz uyuduğum için diye mi ama uyumadığım günler de yine dalamıyorum. Yeterince temiz hava mı almıyorum hareket mi etmiyorum acaba bilemiyorum

Evet evet sanki hep hamile olarak devam etcez bebiş hep karnimizda olacak gibi geliyor
Zaman okadar hızlı geçiyor ki biz anlamıyoruz
İlk yavrum 1. Sınıfa gidiyor şuan. Hamileyken ablama diyodum oooo doğacakta okula başlayacak. Şimdi 2. Kez abla oluyor benim meleğim

Zaman okadar hızlı geçiyor ki biz anlamıyoruz
İlk yavrum 1. Sınıfa gidiyor şuan. Hamileyken ablama diyodum oooo doğacakta okula başlayacak. Şimdi 2. Kez abla oluyor benim meleğim
Ooy maşallah minigee gerçekten öyle geçmiyor gibi geliyor ama çok hızlı geçiyor aslında şurada 1bucuk 2 ayımız kaldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…