- 16 Mayıs 2023
- 216
- 234
- 23
- 32
Ben de çok zor dalıyorum ve bir iki saat uyuyup uyanıyorum. Eşim nöbetteyken kesintisiz uyuyorum yatak tamamen bana kaldığı için galibaKızlar ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum ya12 de yatıyorum 3-4 oluyor ancak dalıyorum sabah da 8 de kalkmam lazım işe gidiyorum, zombi gibi oldum iyice hep uykuluyum. Gündüz vakit olursa 2 saat uyuyorum ama sonra sersem gibi oluyorum tüm gün. Sizde de var mı bu durum? Son haftalarda iyice uyuyamaz oldum uyuyamadıkça stres oluyorum yatağın içinde.
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın
Dün baya sıkıntılı bir gün geçirdim. Sinuzit ağrım vardı dayanılmaz bir de gece dişlerimi sıkmışım çene ve dis etlerim ağrıyor ve çenem acilmiyordu. Unv hastanesi kadın doğum acile gittim. 4 saat boşuna bekledim tahlil yapıldı tedavi yok. sinirle çıktım.
Özelde tanıdığım daha önce gittiğim doktor vardı 3te randevusu görünüyordu. Ona gittim hemen. Kadın değerleri gördü şok oldu nasıl damardan ilaç verilmez diye. Hemen KBB den muayene ayarladı. Damardan antibiyotik ve agri kesici verildi. Biraz rahatladım. Gün boyu ağrıdan ağladım. 10 günlük antibiyotik yazdı 1000 lik. Henüz tam rahatlamadim ağrılarım devam ediyor. Gece düzgün uyuyamıyor burundan nefes alamıyorum hiç.
Onun dışında özelde gittigim kadın doğum doktorum da çok iç açıcı konuşmadı 29+6 yim bebek 2250 ölçüldü ve suyumda çok fazla imiş. Erken doğum riskin var riskli gebesin dedi. Size gelsem dedim, bence unv hastanesinde doğum yapman daha iyi erkenden suyun gelebilir yeni doğan yoğun bakımı iyi olan bir hastane daha iyi olur dedi. Galiba gizli şeker hastası gibi bisiymisim. Diyete devam et dedi. Karnın çok büyük dedi gerçekten de çok büyük kızlar. Bence ciger geliştirici yapılmalı dedi. Haftaya perşembe kendi doktorumda randevum var konusucam.
Kızlar 29+6 2250 ne demek ya bir an önce hastane çantamı hazirlamaliyom. Bir sürü eksik var bebek ve benim için.
Canım dualarım seninle, vaktinde sağlıkla kavuşursun yavruna inşallahKızlar günaydın
Dün baya sıkıntılı bir gün geçirdim. Sinuzit ağrım vardı dayanılmaz bir de gece dişlerimi sıkmışım çene ve dis etlerim ağrıyor ve çenem acilmiyordu. Unv hastanesi kadın doğum acile gittim. 4 saat boşuna bekledim tahlil yapıldı tedavi yok. sinirle çıktım.
Özelde tanıdığım daha önce gittiğim doktor vardı 3te randevusu görünüyordu. Ona gittim hemen. Kadın değerleri gördü şok oldu nasıl damardan ilaç verilmez diye. Hemen KBB den muayene ayarladı. Damardan antibiyotik ve agri kesici verildi. Biraz rahatladım. Gün boyu ağrıdan ağladım. 10 günlük antibiyotik yazdı 1000 lik. Henüz tam rahatlamadim ağrılarım devam ediyor. Gece düzgün uyuyamıyor burundan nefes alamıyorum hiç.
Onun dışında özelde gittigim kadın doğum doktorum da çok iç açıcı konuşmadı 29+6 yim bebek 2250 ölçüldü ve suyumda çok fazla imiş. Erken doğum riskin var riskli gebesin dedi. Size gelsem dedim, bence unv hastanesinde doğum yapman daha iyi erkenden suyun gelebilir yeni doğan yoğun bakımı iyi olan bir hastane daha iyi olur dedi. Galiba gizli şeker hastası gibi bisiymisim. Diyete devam et dedi. Karnın çok büyük dedi gerçekten de çok büyük kızlar. Bence ciger geliştirici yapılmalı dedi. Haftaya perşembe kendi doktorumda randevum var konusucam.
Kızlar 29+6 2250 ne demek ya bir an önce hastane çantamı hazirlamaliyom. Bir sürü eksik var bebek ve benim için.
Demi 8 ay bittiOoy maşallah minigeegerçekten öyle geçmiyor gibi geliyor ama çok hızlı geçiyor aslında şurada 1bucuk 2 ayımız kaldii
Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun canımbebeğin kilosu baya bi önde umarım vakti zamanında gelir bebişin
Teşekkür ederim cnm. İnşallah vaktini bekler ve kilo alımı yavaşlar bebegiminCanım dualarım seninle, vaktinde sağlıkla kavuşursun yavruna inşallahçok geçmiş olsun sana da
Evet şaka gibiDemi 8 ay bitti
Şekerin kaç çıkıyor ki? Ben de korkuyorum 2 hafta öndeyiz. Yürüyüş çok iyi geliyor aslında ona rağmen yine almış.Kızlar günaydın
Ona alıştım ben artık son 4, 5 aydır öyleyim. Yatmadan duş alıyorum bazen o iyi geliyor kolay dalıyorumKızlar ben artık geceleri hiç uyuyamıyorum ya12 de yatıyorum 3-4 oluyor ancak dalıyorum sabah da 8 de kalkmam lazım işe gidiyorum, zombi gibi oldum iyice hep uykuluyum. Gündüz vakit olursa 2 saat uyuyorum ama sonra sersem gibi oluyorum tüm gün. Sizde de var mı bu durum? Son haftalarda iyice uyuyamaz oldum uyuyamadıkça stres oluyorum yatağın içinde.
Hayır 7 ayı tam doldurduk 8 ve 9.ayimiz kaldıDemi 8 ay bitti
Siz anlayın işte ayHayır 7 ayı tam doldurduk 8 ve 9.ayimiz kaldıdogurduk olduk bi türlü ogrenemedik ya
Siz anlayın işte ay
Hahaha 2 haftam kaldı doldurmama o yüzden bozuntuya vermedimHayır 7 ayı tam doldurduk 8 ve 9.ayimiz kaldıdogurduk olduk bi türlü ogrenemedik ya
Anlatim bu gün inşaAllahanliyom maksat gıcıklık
Güzel anne sen doğum hikayeni mi ne anlatacaktin sanirim merakla bekliyorum ben
Ayy hadi güzel haberlerle gelinGünaydın kızçelerhayırlı cumalar biz görüşe gidiyoruz dua edin inşallah bişey çıkmaz yine
Neden antibiyotik verildi canım enfeksiyon mu çıktı? Sinüzit diyordun sen baş ağrım var diyordunKızlar günaydın
Şekerim hiç çıkmıyor cnm 80 lerde açlıktan toklukta. Valla korku sardı erken doğum için. Gündüz ve akşam en az 25-30 dakika yürümeye çalışıyorum.Şekerin kaç çıkıyor ki? Ben de korkuyorum 2 hafta öndeyiz. Yürüyüş çok iyi geliyor aslında ona rağmen yine almış.
Yüzümün sağ tarafı şiş ve yüzüm agri içinde. Kulağıma kadar vuran bir ağrı. Kanda çok fazla enfeksiyon var ve dağılmış halde. Tek baş ağrısı olsa umurum olmaz. KBB burundan kamera ile baktı ordan bile fazlaca görünüyordu.Neden antibiyotik verildi canım enfeksiyon mu çıktı? Sinüzit diyordun sen baş ağrım var diyorduncanını sıkma bence bak bebişin maşallah tosuncuk olmuş haftan da ilerde hiç stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?