2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de çok zor dalıyorum ve bir iki saat uyuyup uyanıyorum. Eşim nöbetteyken kesintisiz uyuyorum yatak tamamen bana kaldığı için galiba bir de kedim benimle uyuduğunda onun mırlama sesi beni sakinleştiriyor uyuyorum ama o da hep eşim yokken geliyor

Kızlar günaydın
Dün baya sıkıntılı bir gün geçirdim. Sinuzit ağrım vardı dayanılmaz bir de gece dişlerimi sıkmışım çene ve dis etlerim ağrıyor ve çenem acilmiyordu. Unv hastanesi kadın doğum acile gittim. 4 saat boşuna bekledim tahlil yapıldı tedavi yok. sinirle çıktım.
Özelde tanıdığım daha önce gittiğim doktor vardı 3te randevusu görünüyordu. Ona gittim hemen. Kadın değerleri gördü şok oldu nasıl damardan ilaç verilmez diye. Hemen KBB den muayene ayarladı. Damardan antibiyotik ve agri kesici verildi. Biraz rahatladım. Gün boyu ağrıdan ağladım. 10 günlük antibiyotik yazdı 1000 lik. Henüz tam rahatlamadim ağrılarım devam ediyor. Gece düzgün uyuyamıyor burundan nefes alamıyorum hiç.
Onun dışında özelde gittigim kadın doğum doktorum da çok iç açıcı konuşmadı 29+6 yim bebek 2250 ölçüldü ve suyumda çok fazla imiş. Erken doğum riskin var riskli gebesin dedi. Size gelsem dedim, bence unv hastanesinde doğum yapman daha iyi erkenden suyun gelebilir yeni doğan yoğun bakımı iyi olan bir hastane daha iyi olur dedi. Galiba gizli şeker hastası gibi bisiymisim. Diyete devam et dedi. Karnın çok büyük dedi gerçekten de çok büyük kızlar. Bence ciger geliştirici yapılmalı dedi. Haftaya perşembe kendi doktorumda randevum var konusucam.
Kızlar 29+6 2250 ne demek ya bir an önce hastane çantamı hazirlamaliyom. Bir sürü eksik var bebek ve benim için.

Çok geçmiş olsun canım bebeğin kilosu baya bi önde umarım vakti zamanında gelir bebişin

Canım dualarım seninle, vaktinde sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah çok geçmiş olsun sana da

Çok geçmiş olsun canım bebeğin kilosu baya bi önde umarım vakti zamanında gelir bebişin
Tesekkur ederim.
Ya şoktayım 1haftada 500 gr almış diyet yaptığım halde, yürüyüşte yapıyorum. 34 hafta çıktı bebek.

Şekerin kaç çıkıyor ki? Ben de korkuyorum 2 hafta öndeyiz. Yürüyüş çok iyi geliyor aslında ona rağmen yine almış.

Ona alıştım ben artık son 4, 5 aydır öyleyim. Yatmadan duş alıyorum bazen o iyi geliyor kolay dalıyorum

Neden antibiyotik verildi canım enfeksiyon mu çıktı? Sinüzit diyordun sen baş ağrım var diyordun canını sıkma bence bak bebişin maşallah tosuncuk olmuş haftan da ilerde hiç stres yapma

Şekerin kaç çıkıyor ki? Ben de korkuyorum 2 hafta öndeyiz. Yürüyüş çok iyi geliyor aslında ona rağmen yine almış.
Şekerim hiç çıkmıyor cnm 80 lerde açlıktan toklukta. Valla korku sardı erken doğum için. Gündüz ve akşam en az 25-30 dakika yürümeye çalışıyorum.
Sen mi liste atmıştin yoksa baska bir arkadas mi hatırlayamadım. Ben o listeden daha azını yiyorum canım. O liste aşırı fazla bana.

Neden antibiyotik verildi canım enfeksiyon mu çıktı? Sinüzit diyordun sen baş ağrım var diyordun canını sıkma bence bak bebişin maşallah tosuncuk olmuş haftan da ilerde hiç stres yapma
Yüzümün sağ tarafı şiş ve yüzüm agri içinde. Kulağıma kadar vuran bir ağrı. Kanda çok fazla enfeksiyon var ve dağılmış halde. Tek baş ağrısı olsa umurum olmaz. KBB burundan kamera ile baktı ordan bile fazlaca görünüyordu.
Senin profesör yenge bu durumdan fazlaca memnun olurdu sanki. Ama biz baya mutsuzuz bu kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…