2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tmm dikkat ederim. İnşallah senin de değerin düşer

Kızlar bugün kontrolüm vardı artık haftalık kontrole dönelim dedi doktorum 31.haftadayım nst ye girmedim bu arada bende de diyabet var beyaz ekmek beyaz un bulgur pirinç çok arttırıyor meyveler de öyle

O zaman ben sormaya başlıyorum
1) büyük tuvaleti yapar gibi ikinacagimizi o an mi keşfettin ebe seni yönlendiriyor mu?
2) 2.dogumun kesisiz mi oldu?
3) ilk doğumunda kesi atılırken uyusturdular mi? I ImaginaryLife sende gör diye etiketledim

Kızlar bugün kontrolüm vardı artık haftalık kontrole dönelim dedi doktorum 31.haftadayım nst ye girmedim bu arada bende de diyabet var beyaz ekmek beyaz un bulgur pirinç çok arttırıyor meyveler de öyle
Diyabetten dolayı mı her hafta çağırdı canım bebegin ölçümü kaç çıktı bir de kilosu boyu

Tmm dikkat ederim. İnşallah senin de değerin düşer
Çok Geçmiş olsun. Karnım çok şiş dediniz ya. Kilonuzda yok aslında sizin demekki su fazlalığından olan bişey olmuş hayırlısıyla kolaylıkla geçirirsiniz bu süreci. kontrolde çıktı dimi bu durum başka bi belirti vs olmuyor sanırım su fazlalığında

Bu grupta en son ben dogurcam bu gidişle doktor beni 34-35.hafta arası çağırdı
Benim gibi olan yok mu cidden
Doktoruma sordum 34.haftada doğum şekli zamanı az buçuk belli olur mu diye sezaryen için 39.haftada alıyorum dedi ama normal doğum belli olmaz dedi

Diyabetten dolayı mı her hafta çağırdı canım bebegin ölçümü kaç çıktı bir de kilosu boyu
1800 gr 43 cm çıktı benim sürekli kanamalarım oldu gebeliğim boyunca progesteron kullanıyorum ona da devam dedi plesentam aşağı yerleşimli sanırım ondan
Bebiş kaç gram şuan

Aa bulgur da mi var seker diyetinde?

Yaa ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun inşallah bu sefer suni sancısız hemencecik olur
Benim merak ettiğim su geldi Nişan geldi mesela illa sancı mi olması lazim? Yani bunlar gelince yavaştan hazirlansak duş çantayı yanımıza alma vs acele etmeden gibi. Ağrı gelip giden bir şey mi? Bazı doğum hikâyelerinde sancilari saydım duzensizdi , ya da uzun aralıklarlaydi yatıp uyudum sabah kalktım arttı vs diyen var. Nasıl sayacagiz? Açılma olduğunu nasıl anlayabiliriz? Hangisi yalancı hangisi gerçek ayırt edebilir miyiz? Ben de erkenden hastaneye gitmek istemiyorum psikolojik olarak eminim etkiliyorlar bir türlü doğum başlamadı diye. Rahat olmak istiyorum dusumu alayım saçımı yapayim giyinip rahat rahat gideyim diye ama geç kalmak da istemem ne zaman gideceğimizi nasıl anlicaz? Aay ne çok sorum varmış

Bence şanslısın bir sorun yok demekki o tarihe çağırdı

Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?

Sen mi liste atmıştin yoksa baska bir arkadas mi hatırlayamadım. Ben o listeden daha azını yiyorum canım. O liste aşırı fazla bana.
cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama işin ehli iyi bi doktor bul . Şeker varsa iğne başlaman gerek tehlikeye atma neden doktorların bekliyorlar ? İnternetten perinatolıglara yaz ara görüş al .hizli ilerliyor bebek senın bekleme gibi lüksün yok .

Benim ki de öyle 40. Haftaya kadar yolu var doğurturum normal Korkma diyor demesi kolay tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…