Tmm dikkat ederim. İnşallah senin de değerin düşerBenim yüksek çıktı şeker ben de kahvaltı sonrası 1 saat akşam da evde 3000 adım olacak şekilde yürüyorum.
Ben çok hamurişi tatlı yemiştim şimdi asla yemiyorum.
Tarçınlı yoğurt iyi geliyor.
Su içmeyi çoğalt canım inşallah vaktinde gelsin
O zaman ben sormaya başlıyorumİLK KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+1 olduğum gece saat 2 civarları uyumak için yatağa gittim, tam yattım yoğun bir akıntı geldi. Kalkıp bakayım dedim kalktım kalkmam ile suyumun gelmesi bir olduHiç bir sancı kasılma belirtim de yoktu. Sonra suyumla birlikte nışanımda geldi. 0 sancı 0 kasılma vardı. Tanıdık doktor vardı onu aradım hazırlanıp hastaneye git dedi su geldiği için. Evde duşumu aldım hazırlandım saat 5 te hastaneye gittim. Bu arada suyum az az gelmeye devam ediyodu. Yatış yapıldı 1 cm açılma sancım falan yoktu. Saat 9a kadar bekledik baktık sancı açılma ilerlemiyor suni sancı verildi. Şimdi yalan konuşamıcam suni sancı zor seryana alın beni diye hemşireye söyledim ama devltten aksi durum olmadıkça almıyorlar sezeryana. İyikide almamışlar öyle böyle Allah yardım ediyor. İlk doğumumda kesi oldu Saat öğlen tam 14.00da kızım doğdu. Sancı süreci zordu ama doğum kısmı elhamdulillah kolay oldu. Doğru ıkınma ile 3. 4. Ikınmada çıktı yavrum.6 7 dikişim vardı. Ikınırken büyük tuvaletiniz var gibi ıkınacaksınız kızlar. Doğru ıkınırsanız doğumda kolay olur.
Bebek çıktıktan sonra hepsi bitiyor ağrılarıno duygu tarifsiz
İKİNCİ KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+3 4 nisan akşamı wc gittim nışanım geldi. Kanlı jöle kıvamında bi parça. Doktora haber verdim sancıyı beklememi söyledi. 5 nisan akşam saat 20.00 gibi sancılarım başladı. Çok net bu doğum sancısı dedim çünkü belden geliyordu. Sabah saat 5 e kadar bekledim sancım sıklaşmıştı artık 10 dk bir geliyordu.Ben açılmam bi 5 6 cm olmuştur hayali ile hastaneye gittim ama açılmam 3 cm olmuşkeşke geri eve gelseydim pişmanlığım var. Yatış yapıldı. Benim sancım kasılmam geri kaçtı nst için yattığımda sancım gitti. Kalkıp yürdüğümde geliyordu. Öğlen 12 ye kadar 5 cm oldu. Yavaş ilerlediği için Nekadar istemesem de suni sancı verildi saat 16.00 a kadar suni sancıyı çektim. Sonra suyumu patlattı ebe. O sırada ıkındırdı açılmam 7 cm ulaştı. Saat 17 de açılmam tam olmuştu doğum başladı ve 17.13 kızım doğdu 6 nisan da doğdu nışan geldikten tam 2 gün sonra
Kendi sancımla doğurmayı çokkk isterdim suni sancı beni zorladı sadeceNormal doğumdan korkmayın kızlar. Evet sancı zor ama hepsi geçiyor sadece biraz sabretmek gerekiyor sonu çokkk güzel hele ilk emzirme eriyorsunuz
Bu doğumum umarım suni sancısız müdahalesiz kendiliğinden hızlıca olur diğerleri biraz uzun sürdü
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Sorusu olan alabilirim
Kadin giderek çocuğu yemege benzetmeye başlamış en sonunda yiyecek diye korktum
Bebiş kaç gram şuanKızlar bugün kontrolüm vardı artık haftalık kontrole dönelim dedi doktorum 31.haftadayım nst ye girmedim bu arada bende de diyabet var beyaz ekmek beyaz un bulgur pirinç çok arttırıyor meyveler de öyle
Diyabetten dolayı mı her hafta çağırdı canım bebegin ölçümü kaç çıktı bir de kilosu boyuKızlar bugün kontrolüm vardı artık haftalık kontrole dönelim dedi doktorum 31.haftadayım nst ye girmedim bu arada bende de diyabet var beyaz ekmek beyaz un bulgur pirinç çok arttırıyor meyveler de öyle
Çok Geçmiş olsun. Karnım çok şiş dediniz ya. Kilonuzda yok aslında sizin demekki su fazlalığından olan bişey olmuş hayırlısıyla kolaylıkla geçirirsiniz bu süreci.Tmm dikkat ederim. İnşallah senin de değerin düşer
1800 gr 43 cm çıktı benim sürekli kanamalarım oldu gebeliğim boyunca progesteron kullanıyorum ona da devam dedi plesentam aşağı yerleşimli sanırım ondanDiyabetten dolayı mı her hafta çağırdı canım bebegin ölçümü kaç çıktı bir de kilosu boyu
Bebiş kaç gram şuan
Diyabetten dolayı mı her hafta çağırdı canım bebegin ölçümü kaç çıktı bir de kilosu boyu
Aa bulgur da mi var seker diyetinde?Kızlar bugün kontrolüm vardı artık haftalık kontrole dönelim dedi doktorum 31.haftadayım nst ye girmedim bu arada bende de diyabet var beyaz ekmek beyaz un bulgur pirinç çok arttırıyor meyveler de öyle
Bulgurdan sonra kan şekerim aniden 190 a çıktı 1.saat 2 defa denedim 2 sinde de çok yükselttiAa bulgur da mi var seker diyetinde?
Yaa ne güzel sağlıkla kavuşmuşsun inşallah bu sefer suni sancısız hemencecik olurİLK KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+1 olduğum gece saat 2 civarları uyumak için yatağa gittim, tam yattım yoğun bir akıntı geldi. Kalkıp bakayım dedim kalktım kalkmam ile suyumun gelmesi bir olduHiç bir sancı kasılma belirtim de yoktu. Sonra suyumla birlikte nışanımda geldi. 0 sancı 0 kasılma vardı. Tanıdık doktor vardı onu aradım hazırlanıp hastaneye git dedi su geldiği için. Evde duşumu aldım hazırlandım saat 5 te hastaneye gittim. Bu arada suyum az az gelmeye devam ediyodu. Yatış yapıldı 1 cm açılma sancım falan yoktu. Saat 9a kadar bekledik baktık sancı açılma ilerlemiyor suni sancı verildi. Şimdi yalan konuşamıcam suni sancı zor seryana alın beni diye hemşireye söyledim ama devltten aksi durum olmadıkça almıyorlar sezeryana. İyikide almamışlar öyle böyle Allah yardım ediyor. İlk doğumumda kesi oldu Saat öğlen tam 14.00da kızım doğdu. Sancı süreci zordu ama doğum kısmı elhamdulillah kolay oldu. Doğru ıkınma ile 3. 4. Ikınmada çıktı yavrum.6 7 dikişim vardı. Ikınırken büyük tuvaletiniz var gibi ıkınacaksınız kızlar. Doğru ıkınırsanız doğumda kolay olur.
Bebek çıktıktan sonra hepsi bitiyor ağrılarıno duygu tarifsiz
İKİNCİ KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+3 4 nisan akşamı wc gittim nışanım geldi. Kanlı jöle kıvamında bi parça. Doktora haber verdim sancıyı beklememi söyledi. 5 nisan akşam saat 20.00 gibi sancılarım başladı. Çok net bu doğum sancısı dedim çünkü belden geliyordu. Sabah saat 5 e kadar bekledim sancım sıklaşmıştı artık 10 dk bir geliyordu.Ben açılmam bi 5 6 cm olmuştur hayali ile hastaneye gittim ama açılmam 3 cm olmuşkeşke geri eve gelseydim pişmanlığım var. Yatış yapıldı. Benim sancım kasılmam geri kaçtı nst için yattığımda sancım gitti. Kalkıp yürdüğümde geliyordu. Öğlen 12 ye kadar 5 cm oldu. Yavaş ilerlediği için Nekadar istemesem de suni sancı verildi saat 16.00 a kadar suni sancıyı çektim. Sonra suyumu patlattı ebe. O sırada ıkındırdı açılmam 7 cm ulaştı. Saat 17 de açılmam tam olmuştu doğum başladı ve 17.13 kızım doğdu 6 nisan da doğdu nışan geldikten tam 2 gün sonra
Kendi sancımla doğurmayı çokkk isterdim suni sancı beni zorladı sadeceNormal doğumdan korkmayın kızlar. Evet sancı zor ama hepsi geçiyor sadece biraz sabretmek gerekiyor sonu çokkk güzel hele ilk emzirme eriyorsunuz
Bu doğumum umarım suni sancısız müdahalesiz kendiliğinden hızlıca olur diğerleri biraz uzun sürdü
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Sorusu olan alabilirim
Bence şanslısınBu grupta en son ben dogurcam bu gidişle doktor beni 34-35.hafta arası çağırdı
Benim gibi olan yok mu cidden
Doktoruma sordum 34.haftada doğum şekli zamanı az buçuk belli olur mu diye sezaryen için 39.haftada alıyorum dedi ama normal doğum belli olmaz dedi
Benim de öyleYa her yer reklam oldu mesaj okuyamıyorum kapanmiyorlar da sizin de öyle mi
Şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?Şekerim hiç çıkmıyor cnm 80 lerde açlıktan toklukta. Valla korku sardı erken doğum için. Gündüz ve akşam en az 25-30 dakika yürümeye çalışıyorum.
Sen mi liste atmıştin yoksa baska bir arkadas mi hatırlayamadım. Ben o listeden daha azını yiyorum canım. O liste aşırı fazla bana.
cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama işin ehli iyi bi doktor bul . Şeker varsa iğne başlaman gerek tehlikeye atma neden doktorların bekliyorlar ? İnternetten perinatolıglara yaz ara görüş al .hizli ilerliyor bebek senın bekleme gibi lüksün yok .Sen mi liste atmıştin yoksa baska bir arkadas mi hatırlayamadım. Ben o listeden daha azını yiyorum canım. O liste aşırı fazla bana.
Benim ki de öyle 40. Haftaya kadar yolu var doğurturum normal Korkma diyor demesi kolay tabiBu grupta en son ben dogurcam bu gidişle doktor beni 34-35.hafta arası çağırdı
Benim gibi olan yok mu cidden
Doktoruma sordum 34.haftada doğum şekli zamanı az buçuk belli olur mu diye sezaryen için 39.haftada alıyorum dedi ama normal doğum belli olmaz dedi
Allah allah ben de pirinc pilavi yerine bulgur yapip yiyordum hep ogrendigim iyi oldu tesekkur ederimBulgurdan sonra kan şekerim aniden 190 a çıktı 1.saat 2 defa denedim 2 sinde de çok yükseltti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?