2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ben doğuma hazırlık için kendi ilimin düzenlediği kurslar vardı yüz yüze olanlar da vardı ama online olanını gördüm ücretsiz katıldım belki siz de katılmak istersiniz kontenjan var hala isteyene link atabilirim

Eklentiler

• IMG_0567.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48
Çok geçmiş olsun canım . Çok dikkat et kendine ki bebekte iyi olsun. Ben en son doktora gittiğimde sanırım 30 yada 31. haftadaydım. Doktorum şey demişti bebek bu saatten sonra gelse bile bi sıkıntı olmaz . Tabiki ne kadar beklese o kadar iyi ama en azından sıkma canını diye söylüyorum .

1800 gr 43 cm çıktı benim sürekli kanamalarım oldu gebeliğim boyunca progesteron kullanıyorum ona da devam dedi plesentam aşağı yerleşimli sanırım ondan
Anladım canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeginde iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İzlediğim dinlediğim konusmalarda mesela suyu gelip 1 hafta sonra doguranda var 2 3 saat içinde doguranda var..
Sancı sıklığı düzenli bir şekilde 10 dakikanın altına inmeye başladığı zaman hastaneye gidin diyorlar onda bile kiminde 2 3 saat kiminde 8 10 saat sonra doguyomus falan bir sürü kişiden kişiye göre değişen vücudun yapısına göre değişen şeyler var.. ama mutlaka duş al duş almak vücudu rahatlatiyormus hatta birden fazla kere duş alanı duydum bu süreçte.. sancı geliyo gidiyo sonra süreye bakıp diğer sancıyı bekliyormussun düzene oturunca da işte dediklerim oluyormuş merak edici bi surec

Benimde 3 haftada bir cağirıyor :) 39 a kadar bekletiyor diye duydum . Arkadaşimda 34 te yeni nst ye girdi . Sanirsam doktor kasilma ağrilari olmayanlari nst ye almiyor .senin için normal doğum planliyordur :)
Seninkide cok guzelmis 3 haftada 1 olmasj ne guzel goruyorsun Ayy inşallah bakalım normal olur o zaman beni 34 35 gibi bi nstye gönderir ne durumdayız diye ama ben her sorduğum soruya normal evet diyo belkide dediğin şekilde bunun takibini yapıp beğenip öyle davranıyor

Aay anlayamam süreçleri de hemen telaseyle hastaneye giderim diye çok korkuyorum

Teşekkür ederim. Karnım çok büyük, kızımda bundan daha küçüktü karnım 38+4 te.
Tabi geçen hafta da demişti doktor suyun fazla diye. Çok zorlanıyorum yürürken nefes alırken oturup kalkarken. Başka belirtim yoktu. Kilo da pek almadım evet.

Doktorlarım iyi. Takipli oldugum doktor Hacettepe de prof. Diyet diyor.
İlk hamileligimde sorun yaşamadım. Zaten 2 haftada 1 e düşürdü kontrolü. Haftaya tekrar gidicem. Çoğu şey netleşir sanırım.
Çok teşekkür ederim canım.

İlk doğumunuz ne yaşıcaksınız onu bilmediğiniz için çok normal hazır hissetmemeniz. İlk kızımda suyum geldiğinde bacaklarım zıngır zıngır ttiremişti ağlamakla gülmek arası bi ses tonuyla eşimi uyandırmıştım

Allah allah ben de pirinc pilavi yerine bulgur yapip yiyordum hep ogrendigim iyi oldu tesekkur ederim
Basmati pirinc al cnm canın isterse onu ye ama kavurmadan haşlama tarzında pişir. Bolca şu da beklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…