2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
1- Ben keşfettim doğru yapıyorsun diyince verdim gazı o his geliyor zaten otomatik. Bebek baskı yaptığı için büyük tuvaletin var gibi oluyor.

2- kesisiz oldu sadece içeriye toparlamak için 2 dikiş atıldı.

3- kesi yaparken yanlış hatırlamıyorsam uyuşturmuyor zaten hissetmiyorsun çok o an. Dikiş yaparken uyuşturuyor canım

Çok geçmiş olsun diyet vs yapıyor musun inşallah sağlıcakla alırsın bebişi kucağına

Sağol cnm. Tek düşüncem ciğerleri. İğneyi yapalım derse rahatlicam. Kardeşim 8 aylik doğmuş 2700 kuveze de girmedi inşallah sorunsuz geçer süreç.

Benim merak ettiğim bir şey var, bebeğin suyu geldiğinde acilen hastaneye gitmek gerekmez mi o su biterse nefessiz kalırsa Allah korusun

Sagol canim
Yaaaa aglicammmmmasıl keserken acır dikerken de atmasinlar o zamann
I ImaginaryLife bu acı gercekle beni erken kavuşturdugun için sağol canım golden-snitch bu saatten sonra sancı da gelse hastaneye ilk seferde gitmem ahahahahahha

Çok geçmiş olsun diyet vs yapıyor musun inşallah sağlıcakla alırsın bebişi kucağına
Normalde de sağlıklı beslenen biriyim. İlk 4 ay 5 kilo verdim. 3 ayda artti kilo alımı 6 kilo aldım. Minik kaçamaklar olurdu. Artık onlarda olmamalı galiba. Diyette yapıyorum baya sıkı sayılır.
Amin canım hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah

Nışan geldiğinde hiç sancın olmayabilir. Bazı kişilerde 1 hafta sonra başlıyor sancı doğum düşün. Yada gelir gelemzse hafif başlayabilir.
İlk doğum olduğu için ayırt edemem sanıyorsunuz ama edersiniz Allahın izniyle. Sancı düzenli olduğunda ve belden geldiği için anlıyosun. Diyelim bu gün başladı sancın. 2 saat arayla gelmeye devam ediyor. Kimisinin bu süreci uzun oluyor kimisinin kısa oluyor. 2 3 gün hafif sancı çekip sonlara doğru sıklaşan var. Bide 3 4 saat içinde sıklaşıp doğuran var. Her doğum kendine özel. Hafif sancıda uyursun uyandığında aralığını kontrol edersin. Şiddetli sancıda zaten uyuyamazsın açılmayı hissetmiyosun bilemezsinde. Umarım evde sancılarımızı çekip rahat rahat gideriz hastenye pıt diye doğurup döneriz

Yaa ben kendi kendine yırtılan da okumuştum kadınlar kulübünde biraz gecikmiş o yüzden yırtılma olmuş onun iyileşme süreci daha sıkıntı oluyormuş. O yüzden tırsıyorum

Hayırlısıyla feraha çıkarsınız bebişte sizde iyi olursunuz.

Benim merak ettiğim bir şey var, bebeğin suyu geldiğinde acilen hastaneye gitmek gerekmez mi o su biterse nefessiz kalırsa Allah korusun
Genelde evet hemen çağırıyorlar. Ama su öyle hemen gelip hepsi bitmiyor az az gelenlerde oluyor benim öyle oldu. Bebek çok az suyla 24 saat kalabilirmiş anne karnında ama yinede riske atmamak lazım hazırlanıp gitmek lazım

Oof öyle bir bilinmezlik ki çok korkuyorum inşallah kolaylıkla geçer süreçlerimiz

Ay ne güzel ya biz de şu günleri bir görsek 2.de de kesi oldu mu? Dikişler ne zamana iyileşti? Hemen sütün geldi mi? Ben biberon almadım enjektör ya da kaşık biberon düşünüyorum sence alsam mı? Bir de o bölge eski haline geldi mi

Yaa ben kendi kendine yırtılan da okumuştum kadınlar kulübünde biraz gecikmiş o yüzden yırtılma olmuş onun iyileşme süreci daha sıkıntı oluyormuş. O yüzden tırsıyorum
Sen o sancıyla kesiyi sinek ısırığı sanıyosun ne kokuyosun şuan ondan korkma onu düşünme korkacak bişe değil. O olmazsa yırtılıyor be yanlış yerden yıtlırsa daha zor iyileşiyor o daha zor goldenin yazdığı gibi

Begonya da uyuşturulmamış bak demek öyle oluyormuş dikişler esnasında beni de uyuşturmuştu doktorum kıyak geçmiş ilk kez

Sağol cnm. Tek düşüncem ciğerleri. İğneyi yapalım derse rahatlicam. Kardeşim 8 aylik doğmuş 2700 kuveze de girmedi inşallah sorunsuz geçer süreç.
Gecen gün biri yazmişti ciğer geliştirici şekeri yükseltiyor diye . Doktorun iyiyse bırak ona. İnsan olarak herşeye müdahale edemiyoruz . Buda onlardan biri . sen kendine bi güzel sicak süt yap iç rahatla Allllaha birak . Güzel düşün güzel olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…