İLK KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+1 olduğum gece saat 2 civarları uyumak için yatağa gittim, tam yattım yoğun bir akıntı geldi. Kalkıp bakayım dedim kalktım kalkmam ile suyumun gelmesi bir oldu
Hiç bir sancı kasılma belirtim de yoktu. Sonra suyumla birlikte nışanımda geldi. 0 sancı 0 kasılma vardı. Tanıdık doktor vardı onu aradım hazırlanıp hastaneye git dedi su geldiği için. Evde duşumu aldım hazırlandım saat 5 te hastaneye gittim. Bu arada suyum az az gelmeye devam ediyodu. Yatış yapıldı 1 cm açılma
sancım falan yoktu. Saat 9a kadar bekledik baktık sancı açılma ilerlemiyor suni sancı verildi. Şimdi yalan konuşamıcam suni sancı zor seryana alın beni diye hemşireye söyledim ama devltten aksi durum olmadıkça almıyorlar sezeryana. İyikide almamışlar öyle böyle Allah yardım ediyor. İlk doğumumda kesi oldu Saat öğlen tam 14.00da kızım doğdu. Sancı süreci zordu ama doğum kısmı elhamdulillah kolay oldu. Doğru ıkınma ile 3. 4. Ikınmada çıktı yavrum.6 7 dikişim vardı. Ikınırken büyük tuvaletiniz var gibi ıkınacaksınız kızlar. Doğru ıkınırsanız doğumda kolay olur.
Bebek çıktıktan sonra hepsi bitiyor ağrıların
o duygu tarifsiz
İKİNCİ KIZIMA DOĞUM HİKAYEM
39+3 4 nisan akşamı wc gittim nışanım geldi. Kanlı jöle kıvamında bi parça. Doktora haber verdim sancıyı beklememi söyledi. 5 nisan akşam saat 20.00 gibi sancılarım başladı. Çok net bu doğum sancısı dedim çünkü belden geliyordu. Sabah saat 5 e kadar bekledim sancım sıklaşmıştı artık 10 dk bir geliyordu.Ben açılmam bi 5 6 cm olmuştur hayali ile hastaneye gittim ama açılmam 3 cm olmuş
keşke geri eve gelseydim pişmanlığım var. Yatış yapıldı. Benim sancım kasılmam geri kaçtı
nst için yattığımda sancım gitti. Kalkıp yürdüğümde geliyordu. Öğlen 12 ye kadar 5 cm oldu. Yavaş ilerlediği için Nekadar istemesem de suni sancı verildi
saat 16.00 a kadar suni sancıyı çektim. Sonra suyumu patlattı ebe. O sırada ıkındırdı açılmam 7 cm ulaştı. Saat 17 de açılmam tam olmuştu doğum başladı ve 17.13 kızım doğdu
6 nisan da doğdu nışan geldikten tam 2 gün sonra
Kendi sancımla doğurmayı çokkk isterdim suni sancı beni zorladı sadece
Normal doğumdan korkmayın kızlar. Evet sancı zor ama hepsi geçiyor sadece biraz sabretmek gerekiyor
sonu çokkk güzel
hele ilk emzirme eriyorsunuz
Bu doğumum umarım suni sancısız müdahalesiz kendiliğinden hızlıca olur diğerleri biraz uzun sürdü
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Sorusu olan alabilirim