2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaa çok güzel doğum hikayelerin canım suni sancı almış olsan bile travmatik bi hikayen olmamış çok sevindim inşallah bu doğumun onlardan da kolay olur su gibi akar geçer

Hosgeldin bizim travmamiza
Ay ben o kadar çok doğuma girmiştim ki o kesinin ne zaman atılacağını vs biliyorum. O zamanlar kolay geliyordu hissetmiyorlar felan diyordum ama şimdi korkuyorum o kesiden acıdan hissetmiyorsun diyorlar ama ne zaman kesildiğini bilmiyorlar çünkü ben keseceği zamanı bildiğim için hissedeceğimi düşünüyorum. Napıcam bilmiyorum

Biz de hiç doğum konuşmadık 28’de gitmiştim 29’da da kontrolü kullandım, 33’te gelirsin dedi yolladı. Nst’ye de bi sorun yoksa 36 gibi başlarız dedi

Öyle yapayım o zaman sık sık emziririm sütüm gelsin yeter ki
Aynen benim kv dediğine kalsan süt kanalların kurur(gece 1 kere emziriyormus da kendileri).. mutlaka ilk zamanlar sık sık emzir gelmese bile hatta gelmedi diyelim göğüs ucuna akıt mamayi gogus ucunu da uyarsin beslenirken kuş kadar mideleri olacağı için çabuk acıkıyorlarmis hayali bile çok güzel ya

Biz de hiç doğum konuşmadık 28’de gitmiştim 29’da da kontrolü kullandım, 33’te gelirsin dedi yolladı. Nst’ye de bi sorun yoksa 36 gibi başlarız dedi
Bende merakımdan sordum hiç konuşmadığımız için süreci öğrenmek istedim
Haydaa beni o zaman yine nstye almaz
Aslında çok şükür sorun çıkmazsa sansliyiz ama insan merakına yenik düşüyor

Süt kanalları mı kururrr Evet ya keşkeo zamanlara gelebilsek

dimi ama hee bir de şey dedi
beni arasan zaten ben sana hastaneye git dicem dedi hastane arıyormuş şaka maka kız senin yol daha yakın ben dösemealtindan nasıl gelcem o an yolda dogurmamayayim
Oof yaa gece olmasa şu olay normal bir zamanda olsa Dr da hastanede olsa o sırada iş çıkışı falan olursa benim de sıkıntı her türlü trafiğin olmadığı uygun bir zamanda gelsin bebisler inşallah

Süt kanalları mı kururrr Evet ya keşkeo zamanlara gelebilsek
Keskee
Oof yaa gece olmasa şu olay normal bir zamanda olsa Dr da hastanede olsa o sırada iş çıkışı falan olursa benim de sıkıntı her türlü trafiğin olmadığı uygun bir zamanda gelsin bebisler inşallah
Ahahahahqh tam içimdekileri demişsin birde özellikle yağmursuz bir zamanda
Artık dörtlüleri yakıp kornaya basabildigimiz kadar basicaz
Ayy bilemedim muayene saatide oralar kalabalık oluyor ya sakin sessiz mi olsa öyle mi olsa daha iyi bilemedim..

Yaa çok güzel doğum hikayelerin canım suni sancı almış olsan bile travmatik bi hikayen olmamış çok sevindim inşallah bu doğumun onlardan da kolay olur su gibi akar geçer
Amiinnn canım benim teşekkür ederim hepimizin su gibi olur inşaAllah

Oyyy 3 kiloyu nasıl tasiyorsun sen masallah canım 2kiloda alttan cekiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…