2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasında olup doga hospital hastanesi’ne veya Esencan hastanesine giden var mı

Kızlar merhaba İstanbul Avrupa yakasında olup doga hospital hastanesi’ne veya Esencan hastanesine giden var mı
Ben Esencana perinatoloji için gitmiştim Salim beye çok iyiydi. Doğa hospital evimin yakınında hemen birkaç kere aciline gittim memnun kalmadım ama kadın doğumuna gidip memnun kalanlar var Faruk bey iyiymiş. Ben medilifea gidiyorum

Magnezyumu yatmadan içiyorum aslında ama o bile işe yaramıyor. Kalsiyuma da ihtiyacım var bence haklısın bakayım o dediğin tablete. Oksaparı sabah yaptırıyorum eşime kahvaltıdan bir saat sonra kan ilacı içiyorum öğle yemeğinden sonra multivitamin gece yatmadan da yine kan ilacı ve magnezyum alıyorum. Bu kadar ilaç kullanmak da geriyor insanı bir de işe yaramıyor gibi geliyor değerlerim hep düşük çıkıyor. D vitaminini nadiren kullanıyorum unutuyorum.

Ben de iki hastanenin ortasındayım doga da Faruk beye gittim son kontrolünde ise Esencan da melih beye gittim demir eksikliği vardı damardan takviye yaptı yarın tekrardan kontrol var ama hangisine gideceğimi şaşırdım son bir kontrole kadar hep faruga gidiyordum ..

Hastane imkanları ve sterilize olarak Esencan daha iyi gibi geldi bana doktorlarını bilemem tabii.

Çok zor işin valla Allah kolaylık versin tek bebisle bu kadar yorulurken birde senin 2 bebis
Kendi canımın acısı bi süre sonra zoruma gitmemeye başladım bir sürü sorunlar çıkınca artık ben çekeyim onlar iyi olsun diyorum anne olmak böyle başlıyor sanırım artık kendi canımı düşünemiyorum eminim sizde öylesiniz bıgünlerde aşırı duygusala bağlamış durumdayım

Bende öyle şuan bunu okurken de gözlerim doldu.. dokunsalar aglicam her şey batıyor insanların saçma düşünceleri batıyor.. batıyor da batıyor lohusaligi hiç dusunemiyorum

Multıvitamini sabah al cnm magnezyumu iki yap .bebeğin kemik gelişimi dönemi olduğu iÇin kalsıyum ve d vit şart . Hatta instagramda bi doktor d vit ve kalsiyum eksikse magnezyum etkisini göstermez diyordu

Benimde başta ikizdi. İlk doktor söylediğinde bir hafta kendime gelemedim . Gebelik zor birde ikiz gebelik çok çok zormuş. Zor kismini bitirmişsin cocuklarin sağlikli çok şükür gerisi geçip unutulacak

Dinlen bol bol cnm . Eşinle bu süreçte fazla iletişime geçmezsen .sanki seni çok geriyor . İkinize de zaman tanı . Hem gebe olduğun için bi baktın düzelir.

Benimde başta ikizdi. İlk doktor söylediğinde bir hafta kendime gelemedim . Gebelik zor birde ikiz gebelik çok çok zormuş. Zor kismini bitirmişsin cocuklarin sağlikli çok şükür gerisi geçip unutulacak
7 8 haftadır oğlumun sağlık sıkıntıları var hala da devam ediyor ama biz kendimizi buna hazırladık bana aldırın diye ısrar eden doktorum şuan hayretle haftasından önde gitmesini gözlemliyor benimle o da şaşkın oğlumun sağ eli içe dönük ve parmaklarını açamıyor ayaları da clubfoot dedikler eğri amniyosentez sonuclarımız temiz zihinsel bir engeli yok şükür bugun o kadar mutluyum ki biz böyle olmasını kabullendik doğunca tedavisi neyse herşeye hazırız Rabbim kimseyi evladıyla sınmasın doktorumuz ben size aldırın demiştim ama yaşama ihtimaliniz şuan çok çok yüksek maşallah dedi

Çok geçmiş olsun canım kaç haftalıksın kendini üzme

Canım eşin öyle davrandıkça beyninde şarkı söyle dinliyormus gibi yap dinleme inan anlamazlar öyle insanlar boşuna stres yapma kendine

Geçen clubfood yazınca sen neymiş diye baktım tedavisine vs çok şükür duzelebilecek bir şey
Sen böyle kabul ettiğin için Allah işinizi kolaylaştırır zaten canım maşallah gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…