- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Yağmurlar biter inş o zamanaKeskee
Ahahahahqh tam içimdekileri demişsin birde özellikle yağmursuz bir zamanda
Artık dörtlüleri yakıp kornaya basabildigimiz kadar basicaz
Ayy bilemedim muayene saatide oralar kalabalık oluyor ya sakin sessiz mi olsa öyle mi olsa daha iyi bilemedim..
Onun 2.ydi o yüzden ilkinde nişan geldi 3 gün sonra doğum yaptıYaaaa işte bir de bu çıktı simdii bilmeden doğurursak
Tabi canım iyi bi şey aslında sancın yoksa nst’ye de gerek yok öyle düşün aman aman bi şey de değil beni acilde sokmuşlardı enfeksiyon var diye 5-10 dk yatıp kalkıyorsunBende merakımdan sordum hiç konuşmadığımız için süreci öğrenmek istedim
Haydaa beni o zaman yine nstye almaz
Aslında çok şükür sorun çıkmazsa sansliyiz ama insan merakına yenik düşüyor
Maşallah canım kiloları ne güzel uyumlu hep böyle gider inşallahKızlar ben geldim şekerden dolayı suyumuz fazlaydı çok şükür şuan daha iyi dedi 28+4 deyiz kgları kızım 1554 erkek 1544 dedi 2 hafta sonra çağırdı tekrardan şeker ölçümlerimi de gösterdim arada yüksek çıkmış ama o kadar önemli değil iyi gidiyorsun bozma düzenini dedi
Ama yerimmmKızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım
Evet bünyeye göre değişiyor demek ki benim zaten normalde de yaralarım geç iyileşiyor o yüzden sezaryenden de korkuyorum ama bir şekilde doğacak bebişlerYa ben bir de yapısının bozulmasından da korkuyorumo okuduğum doğum hikayesinde de kesisiz olan zor iyileşmisti, vücut yapısına değişen bir durum sanırım
Canım normal doğumda sancı çektiğin için genelde süt geliyor, ben 12 saat suni sancı aldım, doğumdan sonra direkt sütüm geldi baya da emmişti oğlum ama yanlış emzirme tekniğinden dolayı göğüs ucum çok yara oldu tek emzirmedeBizim kan uyuşmazlığı yok ama mama almalı mıyım acaba yine de yoksa eczaneden hemen alıp gelir miyiz. Sarılık olosun istemiyorum gerekirse mama veririm sütüm gelene kadar. Sütüm ne zaman gelecek bilemiyorum da doğumdan birkaç gün önce bestlak gibi süt arttırıcılar kullansak fayda eder mi ki? Oh iyi en merak ettiğim oydu
Ben 1 saat yola gittim kuzum ha diyince doğmuyor merak etmedimi ama hee bir de şey dedi
beni arasan zaten ben sana hastaneye git dicem dedihastane arıyormuş şaka maka kız senin yol daha yakın ben dösemealtindan nasıl gelcem o an yolda dogurmamayayim
Güle güle kullansın bebişkoKızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım
Yaptırmadım kuzum yoktu ki onlardaEvet bünyeye göre değişiyor demek ki benim zaten normalde de yaralarım geç iyileşiyor o yüzden sezaryenden de korkuyorum ama bir şekilde doğacak bebişleren hayırlı şekilde gelsinler inşallah
Canım normal doğumda sancı çektiğin için genelde süt geliyor, ben 12 saat suni sancı aldım, doğumdan sonra direkt sütüm geldi baya da emmişti oğlum ama yanlış emzirme tekniğinden dolayı göğüs ucum çok yara oldu tek emzirmedebir daha emziremedim öyle olunca da sütüm azaldı. Bu kez inşallah gümüş kapak desteği ile yara durumu yaşamam.
Ben emziremiyorum çok acıyor mama verin diyince hemşireler küçük bir bardak gibi bir şeyle içirdiler mamayı, biberona asla izin vermiyorlar zaten, Acıbadem’de yapmıştım ben ilk doğumu, mamayı hep onlar verdi bana aldırmadılar ama bu kez yerel bir hastanede yapıcam, o an bize mama alın diyorlarmış. Gerekirse alırız diye düşündüm önceden almıcam. Süt artırıcıya gerek yok bence emzirdikçe süt geliyor zaten.
Ben 1 saat yola gittim kuzum ha diyince doğmuyor merak etmeama tabi evde sancımı çekeyim son dk gideyim dersen bilemiyorum ben nişanı gördüğüm gibi gitmiştim
Güle güle kullansın bebişko
Canım diğer kızlarına da yaptırmış mıydın? Ben oğluma yaptırmadım o zaman çok popüler değildi o yüzden şimdi kızıma yaptırırsam haksızlık mı olur diye yaptırmadım ama canım da istiyorayy bu evlatlar arası denge kurma işi de zor değil mi ya bir ara da o konuya gelelim
Ben biraz evde durup duş alıp öyle gitmeyi düşünüyorum 10 dakika altına inince gitcemEvet bünyeye göre değişiyor demek ki benim zaten normalde de yaralarım geç iyileşiyor o yüzden sezaryenden de korkuyorum ama bir şekilde doğacak bebişleren hayırlı şekilde gelsinler inşallah
Canım normal doğumda sancı çektiğin için genelde süt geliyor, ben 12 saat suni sancı aldım, doğumdan sonra direkt sütüm geldi baya da emmişti oğlum ama yanlış emzirme tekniğinden dolayı göğüs ucum çok yara oldu tek emzirmedebir daha emziremedim öyle olunca da sütüm azaldı. Bu kez inşallah gümüş kapak desteği ile yara durumu yaşamam.
Ben emziremiyorum çok acıyor mama verin diyince hemşireler küçük bir bardak gibi bir şeyle içirdiler mamayı, biberona asla izin vermiyorlar zaten, Acıbadem’de yapmıştım ben ilk doğumu, mamayı hep onlar verdi bana aldırmadılar ama bu kez yerel bir hastanede yapıcam, o an bize mama alın diyorlarmış. Gerekirse alırız diye düşündüm önceden almıcam. Süt artırıcıya gerek yok bence emzirdikçe süt geliyor zaten.
Ben 1 saat yola gittim kuzum ha diyince doğmuyor merak etmeama tabi evde sancımı çekeyim son dk gideyim dersen bilemiyorum ben nişanı gördüğüm gibi gitmiştim
Güle güle kullansın bebişko
Canım diğer kızlarına da yaptırmış mıydın? Ben oğluma yaptırmadım o zaman çok popüler değildi o yüzden şimdi kızıma yaptırırsam haksızlık mı olur diye yaptırmadım ama canım da istiyorayy bu evlatlar arası denge kurma işi de zor değil mi ya bir ara da o konuya gelelim
Nerde yaptirdiniz çok güzelKızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım
Sırtım çok ağrıyor son günlerde ama ağrım olmadan önce de uyuyamıyordum, sen de sanki öyle sorunlar yaşıyordun dimi vitamin kullanınca düzelmişti. B12 iğnemi oldum bugün bakalım, 4 tane daha var haftada bir olacakmışım. Yatmadan önce yoğurt falan yemeyi deneyeceğim uykumu getirsin diyeI ImaginaryLife cnm gece neden uyuyamiyorsun ? Ağrilardan mi ?
Bi de bana sorunnOyyy 3 kiloyu nasıl tasiyorsun sen masallah canım 2kiloda alttan cekiyo valla
Evet canım çok şükür inşallahMaşallah canım kiloları ne güzel uyumlu hep böyle gider inşallah
Yatmadan önce magnezyum al cnm ağrin varsa ikiye cikart magnezyumu birde kalsiyum d vitamini tablet var calciday d3 diye onuda kulanmayi denesene . Benim bu iki tablet halen ağrim olunca içiyorum. Oksopari çok geç saate birak ma . Birde kulandiğin vitaminlere bak multivitaminler enerji veriyor bazi magnezyumlarda.Sırtım çok ağrıyor son günlerde ama ağrım olmadan önce de uyuyamıyordum, sen de sanki öyle sorunlar yaşıyordun dimi vitamin kullanınca düzelmişti. B12 iğnemi oldum bugün bakalım, 4 tane daha var haftada bir olacakmışım. Yatmadan önce yoğurt falan yemeyi deneyeceğim uykumu getirsin diye
Çokkkk şekerrrKızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?