2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yağmurlar biter inş o zamana sabah 8de gelirlerse kolay olur,az kişi Dr birazdan gelecek falan

Tabi canım iyi bi şey aslında sancın yoksa nst’ye de gerek yok öyle düşün aman aman bi şey de değil beni acilde sokmuşlardı enfeksiyon var diye 5-10 dk yatıp kalkıyorsun

Maşallah canım kiloları ne güzel uyumlu hep böyle gider inşallah

Kızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım

Eklentiler

• D87E1419-71A3-4AAE-9B74-85BD73AB6D40.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 0B50A747-3400-46FA-AF93-44392D7B505D.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 54
kızlar burada biriniz yazmıştınız hastane çıkışı ve örtü falan esilaaksesuardan yaptırdım diye kimdi o

Ya ben bir de yapısının bozulmasından da korkuyorum o okuduğum doğum hikayesinde de kesisiz olan zor iyileşmisti, vücut yapısına değişen bir durum sanırım
Evet bünyeye göre değişiyor demek ki benim zaten normalde de yaralarım geç iyileşiyor o yüzden sezaryenden de korkuyorum ama bir şekilde doğacak bebişler en hayırlı şekilde gelsinler inşallah
Canım normal doğumda sancı çektiğin için genelde süt geliyor, ben 12 saat suni sancı aldım, doğumdan sonra direkt sütüm geldi baya da emmişti oğlum ama yanlış emzirme tekniğinden dolayı göğüs ucum çok yara oldu tek emzirmede bir daha emziremedim öyle olunca da sütüm azaldı. Bu kez inşallah gümüş kapak desteği ile yara durumu yaşamam.
Ben emziremiyorum çok acıyor mama verin diyince hemşireler küçük bir bardak gibi bir şeyle içirdiler mamayı, biberona asla izin vermiyorlar zaten, Acıbadem’de yapmıştım ben ilk doğumu, mamayı hep onlar verdi bana aldırmadılar ama bu kez yerel bir hastanede yapıcam, o an bize mama alın diyorlarmış. Gerekirse alırız diye düşündüm önceden almıcam. Süt artırıcıya gerek yok bence emzirdikçe süt geliyor zaten.
dimi ama hee bir de şey dedi
beni arasan zaten ben sana hastaneye git dicem dedi hastane arıyormuş şaka maka kız senin yol daha yakın ben dösemealtindan nasıl gelcem o an yolda dogurmamayayim
Ben 1 saat yola gittim kuzum ha diyince doğmuyor merak etme ama tabi evde sancımı çekeyim son dk gideyim dersen bilemiyorum ben nişanı gördüğüm gibi gitmiştim
Kızlar minnoşumun hastane çıkışı geldi. Ben kalitesine bayıldım çok güzel K kelebekimsi sen soruyordun canım çok memnun kaldım
Güle güle kullansın bebişko
Canım diğer kızlarına da yaptırmış mıydın? Ben oğluma yaptırmadım o zaman çok popüler değildi o yüzden şimdi kızıma yaptırırsam haksızlık mı olur diye yaptırmadım ama canım da istiyor ayy bu evlatlar arası denge kurma işi de zor değil mi ya bir ara da o konuya gelelim

Yaptırmadım kuzum yoktu ki onlarda ikincide 1 yaş dogum gününde yaptırmıştı. Tütü gibi kıyafet. Bunda ne var ne yok yapıyorum içimde kalmasın

Ben biraz evde durup duş alıp öyle gitmeyi düşünüyorum 10 dakika altına inince gitcem hastane beni geriyo

I ImaginaryLife cnm gece neden uyuyamiyorsun ? Ağrilardan mi ?
Sırtım çok ağrıyor son günlerde ama ağrım olmadan önce de uyuyamıyordum, sen de sanki öyle sorunlar yaşıyordun dimi vitamin kullanınca düzelmişti. B12 iğnemi oldum bugün bakalım, 4 tane daha var haftada bir olacakmışım. Yatmadan önce yoğurt falan yemeyi deneyeceğim uykumu getirsin diye

Yatmadan önce magnezyum al cnm ağrin varsa ikiye cikart magnezyumu birde kalsiyum d vitamini tablet var calciday d3 diye onuda kulanmayi denesene . Benim bu iki tablet halen ağrim olunca içiyorum. Oksopari çok geç saate birak ma . Birde kulandiğin vitaminlere bak multivitaminler enerji veriyor bazi magnezyumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…