Bende öyle şuan bunu okurken de gözlerim doldu.. dokunsalar aglicam her şey batıyor insanların saçma düşünceleri batıyor.. batıyor da batıyor lohusaligi hiç dusunemiyorum
Ben de öyle inann bazen kendimi düşünmek istiyorum sonra haksızlık ediyormuşum gibi geliyor annem atlatacaksın diyor ama sanırım ben lohusalığı da çok zor atlatacagım çünkü şuan bu düşünceler beni çıldırtıyor bir de iki tane olunca daha da zorlanacağım aklıma geliyor bu fikirlerden kaçamıyorum yalnız değiliz kardeşim herkes böyle hissediyor sanırım hepimiz sağlıkla bebişlerimiz ile atlatacağız bu günleri inşallah
Geçen clubfood yazınca sen neymiş diye baktım tedavisine vs çok şükür duzelebilecek bir şey
Sen böyle kabul ettiğin için Allah işinizi kolaylaştırır zaten canım maşallah gerçekten
İnşallah canım bende böyle düşünüyorum işimi Allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dr dr gezdim dua ediyorum sürekli bi yanım buruk kızımda olacağı için çok zorlanacağım hastane işleri vs ama bir yanım da Allahın emaneti bizi o seçti ve bana emanet nasıl kabul etmeyeyim ki o canı
7 8 haftadır oğlumun sağlık sıkıntıları var hala da devam ediyor ama biz kendimizi buna hazırladık bana aldırın diye ısrar eden doktorum şuan hayretle haftasından önde gitmesini gözlemliyor benimle o da şaşkın oğlumun sağ eli içe dönük ve parmaklarını açamıyor ayaları da clubfoot dedikler eğri amniyosentez sonuclarımız temiz zihinsel bir engeli yok şükür bugun o kadar mutluyum ki biz böyle olmasını kabullendik doğunca tedavisi neyse herşeye hazırız Rabbim kimseyi evladıyla sınmasın doktorumuz ben size aldırın demiştim ama yaşama ihtimaliniz şuan çok çok yüksek maşallah dedi
30 haftalığım eşim vicdanı olmayan biri zaten asla acıması yok bana bebeğe ben dinleneceğim artık umarım beneğim bir ay daha sabreder vakitlice doğsun inşallah siz progestan fitil kullandınızmı zarar vermez diğmi
30 haftalığım eşim vicdanı olmayan biri zaten asla acıması yok bana bebeğe ben dinleneceğim artık umarım beneğim bir ay daha sabreder vakitlice doğsun inşallah siz progestan fitil kullandınızmı zarar vermez diğmi
Teşekkür ederim canım. Çeşit çok istedigin model yaptırabilirsin güvenilir ve kaliteli Login • Instagram linki ekledim ekleyebilmişimdir umarım ismi tavşantulumdünyası canım
Ben de öyle inann bazen kendimi düşünmek istiyorum sonra haksızlık ediyormuşum gibi geliyor annem atlatacaksın diyor ama sanırım ben lohusalığı da çok zor atlatacagım çünkü şuan bu düşünceler beni çıldırtıyor bir de iki tane olunca daha da zorlanacağım aklıma geliyor bu fikirlerden kaçamıyorum yalnız değiliz kardeşim herkes böyle hissediyor sanırım hepimiz sağlıkla bebişlerimiz ile atlatacağız bu günleri inşallah
İnşallah canım bende böyle düşünüyorum işimi Allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dr dr gezdim dua ediyorum sürekli bi yanım buruk kızımda olacağı için çok zorlanacağım hastane işleri vs ama bir yanım da Allahın emaneti bizi o seçti ve bana emanet nasıl kabul etmeyeyim ki o canı
Hiç beynine öyle kodlama Allah seni seçmiş demek ki altından kalkabilecegin güç var ki seni siniyo emanetine sahip çıkabilecek misin yoksa pes mi edeceksin diye bak maşallah aldirmayarak ilk sınavı geçmişsin ki bizim bebeklerin Allah korusun sağlıklı olacağı ne malum? Belki bi organında sıkıntı olacak senden daha çok zorlanıyorum hastaneye sürekli gidicez belli mi olur bu işler Allah sadece sağlık sabir güç versin birde dermansiz hastalık vermesin yeter
Kontrolden geldik progestaron fitil verdi bebeğin kafa iyce aşağıya inmiş düşük tehlikesi var o yüzden dinleneceğim anlayışsız kavgacı eşim stres ettiği için bu durumdayım annem gelecek bana bakmaya
Canım ben 32 haftadan beri progestan fitil kullanıyorum merak etme düşüğü engelliyor çok güzel bir ilaç ama eğer ilişkiye olacaksa ilişkiden sonra koy geceleri öncesinden koyma çoğu dışarı akıyor ne zaman yatağa geçip uyuyacaksan o zaman koy ben öyle yapıyorum ben bazen sabah akşam 2 aldığım da oldu duruma göre doktorum ne dediyse
Hemen hemen 4 aydır kesintisiz kullanıyorum bebeğe zarar vermiyor ayaklarını biraz yukarı kaldırarak uzan 4 hafta daha sabretse akciğer tam gelişmiş oluyor dikkat et kendine progestan fitili iyi yerleştir yerleştirdikten sonra 1 saat hiç kalkma
Herkes o kadar çok şey söylüyor ki ben artık bu haftadan itibaren hiç bir arkadaşımla görüşmemeyi düşünüyorum bin tane sorular elli tane korku dolu hikayeler ve bunlar benim rüyalarıma giriyor bilinçaltım kirleniyor. Eşime de söyledim kimse artık bize gelmesin yeter yoruldum kimseyle görüşmek istemiyorum kızlar bencillik mi acaba bu yaptığım ? Hayır doğum ne zaman diye hergün sorulur mu? Elli defa hangi hastanede doğum olacak diye soruyorlar hayır cevap veriyorum ertesi gün tekrar aynı sorular(( gerçekten yüzlerine karşı da kırıcı olamıyorum. Doğumda da şimdi gelecekler eve bebeği kucaklayacaklar istemiyorum. 5 kişilik arkadaş grubum hepsi eşimin de arkadaşları. Çok seviyorum onları ama artık ağırlamak istemiyorum.Şimdiden soğuk mu olayım sizce gerçekten psikolojimi bozuyorlar korkunç hikayeler anlatıyorlar ve ben kızıyorum psikolojimi etkiliyor diyorum ona rağmen. Evime gelme de diyemiyorum ama artık bebek için hayır demeliyim