Baktımda hep kızlara güzelTavşan tulum dünyası canım. galiba erkek bebekler içinde var. Battanesi ile birlikte 680 kargo ücreti hariç
Psikolojini etkileyen insanla görüşme net.Herkes o kadar çok şey söylüyor ki ben artık bu haftadan itibaren hiç bir arkadaşımla görüşmemeyi düşünüyorum bin tane sorular elli tane korku dolu hikayeler ve bunlar benim rüyalarıma giriyor bilinçaltım kirleniyor. Eşime de söyledim kimse artık bize gelmesin yeter yoruldum kimseyle görüşmek istemiyorum kızlarbencillik mi acaba bu yaptığım ? Hayır doğum ne zaman diye hergün sorulur mu? Elli defa hangi hastanede doğum olacak diye soruyorlar hayır cevap veriyorum ertesi gün tekrar aynı sorular (( gerçekten yüzlerine karşı da kırıcı olamıyorum. Doğumda da şimdi gelecekler eve bebeği kucaklayacaklar istemiyorum. 5 kişilik arkadaş grubum hepsi eşimin de arkadaşları. Çok seviyorum onları ama artık ağırlamak istemiyorum.Şimdiden soğuk mu olayım sizce gerçekten psikolojimi bozuyorlar korkunç hikayeler anlatıyorlar ve ben kızıyorum psikolojimi etkiliyor diyorum ona rağmen. Evime gelme de diyemiyorum ama artık bebek için hayır demeliyim
Arkadaşlarım hepsi bekar kızlı erkekli grubuz. Eşimle aynı arkadaş grubu olarak tanıştık. Biz evlendik onlar hala bekar ama hala görüşüyoruz. Biz evli olduğumuz için herkesin buluşma yeri bizim evimiz oluyor genelde akşam yemeği olsun çay olsun doğum günleri hep bizde kutlanıyor. Bende artık yoruldum bulaşığa kadar yıkıyorlar Allah var ama ister istemez bende yoruluyorum. Daha dün gece bile beraberdik ama çok yoruldum ve şu süreçten sonra görüşmek istemiyorum eşime söylesem benim için bencil diye düşünür mü bilmiyorum ama bu yaptığım bencillik mi onu da bilmiyorum ama tek istediğim evimde rahatça uzanmak . Doğum hakkında kimse bir şey bilmiyor sadece korku dolu hikayeler duymuşlar onu anlatıp anlatıp duruyorlar , onları kırmadan doğuma kadar görüşmemeyi nasıl yapabilirim doğumdan sonra da görüşmek istemiyorum hepimiz hayvan hastanesindeyiz ve mikrop taşıyoruz hastaneden çıkıp bebeğe gelmek isteyecekler ben şimdiden bunun stresine girdim. O kadar alınganlar ki şimdi gelme desem tamamen arkadaşlığımız da bitebilirPsikolojini etkileyen insanla görüşme net.
Nefret ediyorum olumsuzluk yükleyen insanlardan. Her doğum kendine özeldir.
Amin canım ne güzel yazmışsın Allah razı olsun senden duygulandım vallaha Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım vaktinde inşallah evlatlarımızıHiç beynine öyle kodlama Allah seni seçmiş demek ki altından kalkabilecegin güç var ki seni siniyo emanetine sahip çıkabilecek misin yoksa pes mi edeceksin diye bak maşallah aldirmayarak ilk sınavı geçmişsin ki bizim bebeklerin Allah korusun sağlıklı olacağı ne malum? Belki bi organında sıkıntı olacak senden daha çok zorlanıyorum hastaneye sürekli gidicez belli mi olur bu işler Allah sadece sağlık sabir güç versin birde dermansiz hastalık vermesin yeter
Linki açıldı canım teşekkürler bende bakayımTeşekkür ederim canım. Çeşit çok istedigin model yaptırabilirsin güvenilir ve kaliteli Login • Instagram linki ekledim ekleyebilmişimdir umarım ismi tavşantulumdünyası canım
Hiç tecrübesi olmayan insanların böyle şeyler anlatmasına sinir oluyorum. Ben bu süreçte hiç misafirliğe falan gidemiyorum sürekli uzanmak istiyorum çünkü oturmak hiç rahat değil. Dışarı buluşmalarında yine öyle rahat edemediğim zaman biz artık kalkalım diyoruz. Bence sen de ağırlaştını sürekli uzanma ihtiyacın olduğunu dile getir. Yanına annen falan gelecek mi onu bahane etsen işte bebeğe bir şey olur ziyaretçi kabul etmiyoruz başta vs gibi. Çok fazla salgın var Allah korusun bebislerimiz kaldıramayabilir. Geçen bana komşum dedi bırak kizsinlar kussunler opturme bebeğini kimseye diye. Bir süre yanına kimseyi almicaz vs dersiniz. Sizin bebeğiniz sonuçta canım kurallariniz olabilir herkes de saygı duymak zorundaArkadaşlarım hepsi bekar kızlı erkekli grubuz. Eşimle aynı arkadaş grubu olarak tanıştık. Biz evlendik onlar hala bekar ama hala görüşüyoruz. Biz evli olduğumuz için herkesin buluşma yeri bizim evimiz oluyor genelde akşam yemeği olsun çay olsun doğum günleri hep bizde kutlanıyor. Bende artık yoruldum bulaşığa kadar yıkıyorlar Allah var ama ister istemez bende yoruluyorum. Daha dün gece bile beraberdik ama çok yoruldum ve şu süreçten sonra görüşmek istemiyorum eşime söylesem benim için bencil diye düşünür mü bilmiyorum ama bu yaptığım bencillik mi onu da bilmiyorum ama tek istediğim evimde rahatça uzanmak . Doğum hakkında kimse bir şey bilmiyor sadece korku dolu hikayeler duymuşlar onu anlatıp anlatıp duruyorlar , onları kırmadan doğuma kadar görüşmemeyi nasıl yapabilirim doğumdan sonra da görüşmek istemiyorum hepimiz hayvan hastanesindeyiz ve mikrop taşıyoruz hastaneden çıkıp bebeğe gelmek isteyecekler ben şimdiden bunun stresine girdim. O kadar alınganlar ki şimdi gelme desem tamamen arkadaşlığımız da bitebilir
Canım artık doğum yakın.. böyle düşünmen çok normal. Bi zahmet eşin bişe demesin. Dersede bencil olan sen değil o olur. Hiç takma. Birisi gelmek isterse de tatlı dille söyle artık ağırlaştım doğuma az kaldı de kibarca reddet.Arkadaşlarım hepsi bekar kızlı erkekli grubuz. Eşimle aynı arkadaş grubu olarak tanıştık. Biz evlendik onlar hala bekar ama hala görüşüyoruz. Biz evli olduğumuz için herkesin buluşma yeri bizim evimiz oluyor genelde akşam yemeği olsun çay olsun doğum günleri hep bizde kutlanıyor. Bende artık yoruldum bulaşığa kadar yıkıyorlar Allah var ama ister istemez bende yoruluyorum. Daha dün gece bile beraberdik ama çok yoruldum ve şu süreçten sonra görüşmek istemiyorum eşime söylesem benim için bencil diye düşünür mü bilmiyorum ama bu yaptığım bencillik mi onu da bilmiyorum ama tek istediğim evimde rahatça uzanmak . Doğum hakkında kimse bir şey bilmiyor sadece korku dolu hikayeler duymuşlar onu anlatıp anlatıp duruyorlar , onları kırmadan doğuma kadar görüşmemeyi nasıl yapabilirim doğumdan sonra da görüşmek istemiyorum hepimiz hayvan hastanesindeyiz ve mikrop taşıyoruz hastaneden çıkıp bebeğe gelmek isteyecekler ben şimdiden bunun stresine girdim. O kadar alınganlar ki şimdi gelme desem tamamen arkadaşlığımız da bitebilir
Ben de bugünlerde çok duygusalım anlamsız şeylere ağlıyorumBende öyle şuan bunu okurken de gözlerim doldu.. dokunsalar aglicam her şey batıyor insanların saçma düşünceleri batıyor.. batıyor da batıyor lohusaligi hiç dusunemiyorum
Ben ilk 4 ay kullandım canım bir zararı yok sadece çok akıntı oluyor gece koysan bile sabah gün içinde hep akıyor o sıkıntı30 haftalığım eşim vicdanı olmayan biri zaten asla acıması yok bana bebeğe ben dinleneceğim artık umarım beneğim bir ay daha sabreder vakitlice doğsun inşallah siz progestan fitil kullandınızmı zarar vermez diğmi
Yorgunum uyuyacağım falan de canım doğuma kadar o şekilde reddet, sırtım çok ağrıyor oturamıyorum erken uyuyorum vs dersin. Doğum sonrası da evde annen falan olur ev müsait değil dersin ben size müsait olunca haber veririm dersin bir daha dönmezsinArkadaşlarım hepsi bekar kızlı erkekli grubuz. Eşimle aynı arkadaş grubu olarak tanıştık. Biz evlendik onlar hala bekar ama hala görüşüyoruz. Biz evli olduğumuz için herkesin buluşma yeri bizim evimiz oluyor genelde akşam yemeği olsun çay olsun doğum günleri hep bizde kutlanıyor. Bende artık yoruldum bulaşığa kadar yıkıyorlar Allah var ama ister istemez bende yoruluyorum. Daha dün gece bile beraberdik ama çok yoruldum ve şu süreçten sonra görüşmek istemiyorum eşime söylesem benim için bencil diye düşünür mü bilmiyorum ama bu yaptığım bencillik mi onu da bilmiyorum ama tek istediğim evimde rahatça uzanmak . Doğum hakkında kimse bir şey bilmiyor sadece korku dolu hikayeler duymuşlar onu anlatıp anlatıp duruyorlar , onları kırmadan doğuma kadar görüşmemeyi nasıl yapabilirim doğumdan sonra da görüşmek istemiyorum hepimiz hayvan hastanesindeyiz ve mikrop taşıyoruz hastaneden çıkıp bebeğe gelmek isteyecekler ben şimdiden bunun stresine girdim. O kadar alınganlar ki şimdi gelme desem tamamen arkadaşlığımız da bitebilir
Neden erken doğum riski dediBir ciğer geliştici iğnede benden gelsin o zamandoktorum erken doğum rıskın var dedı bende canta hazırlayım mı dedim yok o kadar değil dedi korkuttu benı bıraz
Allah AllahBir ciğer geliştici iğnede benden gelsin o zamandoktorum erken doğum rıskın var dedı bende canta hazırlayım mı dedim yok o kadar değil dedi korkuttu benı bıraz
Saglıkla gelsinler inşallah ben bugün ikinciyi vuruldum ilkini geçen hafta oldum ilk vuruldugum alerji yaptı bana sabah kalktıgımda yanaklarım al al olmuştu. Bakim buda yapacak mı alerjiBir ciğer geliştici iğnede benden gelsin o zamandoktorum erken doğum rıskın var dedı bende canta hazırlayım mı dedim yok o kadar değil dedi korkuttu benı bıraz
Ağrılarım var yatıyorum sürekli de.Herkes o kadar çok şey söylüyor ki ben artık bu haftadan itibaren hiç bir arkadaşımla görüşmemeyi düşünüyorum bin tane sorular elli tane korku dolu hikayeler ve bunlar benim rüyalarıma giriyor bilinçaltım kirleniyor. Eşime de söyledim kimse artık bize gelmesin yeter yoruldum kimseyle görüşmek istemiyorum kızlarbencillik mi acaba bu yaptığım ? Hayır doğum ne zaman diye hergün sorulur mu? Elli defa hangi hastanede doğum olacak diye soruyorlar hayır cevap veriyorum ertesi gün tekrar aynı sorular (( gerçekten yüzlerine karşı da kırıcı olamıyorum. Doğumda da şimdi gelecekler eve bebeği kucaklayacaklar istemiyorum. 5 kişilik arkadaş grubum hepsi eşimin de arkadaşları. Çok seviyorum onları ama artık ağırlamak istemiyorum.Şimdiden soğuk mu olayım sizce gerçekten psikolojimi bozuyorlar korkunç hikayeler anlatıyorlar ve ben kızıyorum psikolojimi etkiliyor diyorum ona rağmen. Evime gelme de diyemiyorum ama artık bebek için hayır demeliyim
Ben yeri geliyor annemi teyzemi bile kabul etmiyorum ayaklarımı uzatıp sakinliği seviyorum onlar da bazen beni yoruyor kendi dertlerini anlata anlata sonra üzülüyorum vs.Arkadaşlarım hepsi bekar kızlı erkekli grubuz. Eşimle aynı arkadaş grubu olarak tanıştık. Biz evlendik onlar hala bekar ama hala görüşüyoruz. Biz evli olduğumuz için herkesin buluşma yeri bizim evimiz oluyor genelde akşam yemeği olsun çay olsun doğum günleri hep bizde kutlanıyor. Bende artık yoruldum bulaşığa kadar yıkıyorlar Allah var ama ister istemez bende yoruluyorum. Daha dün gece bile beraberdik ama çok yoruldum ve şu süreçten sonra görüşmek istemiyorum eşime söylesem benim için bencil diye düşünür mü bilmiyorum ama bu yaptığım bencillik mi onu da bilmiyorum ama tek istediğim evimde rahatça uzanmak . Doğum hakkında kimse bir şey bilmiyor sadece korku dolu hikayeler duymuşlar onu anlatıp anlatıp duruyorlar , onları kırmadan doğuma kadar görüşmemeyi nasıl yapabilirim doğumdan sonra da görüşmek istemiyorum hepimiz hayvan hastanesindeyiz ve mikrop taşıyoruz hastaneden çıkıp bebeğe gelmek isteyecekler ben şimdiden bunun stresine girdim. O kadar alınganlar ki şimdi gelme desem tamamen arkadaşlığımız da bitebilir
Canım serklajım var ve cıft rahımlıyım ve vucudum enfeksıyon uretıyorNeden erken doğum riski dedi
Yaa benımkı 24 saat aralıklı ıkı doz seklınde verdı bıdaha yapmamıza gerek yok erken doğum olsada yaşama sansı cok yuksek dedı alerjık bırıyım belkı bende de yaparSaglıkla gelsinler inşallah ben bugün ikinciyi vuruldum ilkini geçen hafta oldum ilk vuruldugum alerji yaptı bana sabah kalktıgımda yanaklarım al al olmuştu. Bakim buda yapacak mı alerji
Bencede canım, eşimde ailesimi iftara çağırmak istediğini söyledi (kayınvalidem arayıp söylemiştir kesin) bende artık ağırlaştığımı kimseyi ağırlayamayacağımı söyledim. P Pembepilates sende eşine birşekilde söyle canım artık bencillik değil çünküCanım artık doğum yakın.. böyle düşünmen çok normal. Bi zahmet eşin bişe demesin. Dersede bencil olan sen değil o olur. Hiç takma. Birisi gelmek isterse de tatlı dille söyle artık ağırlaştım doğuma az kaldı de kibarca reddet.
ben hamile kalmadan once hamilelerin bu kadar zorlandigini anlamiyordum canim belki arkadaslarinda oyledir cunku bi komsumuz vardi hamile sürekli gezerdi gün yapardı vs şuan şaşırıyorum yani...Herkes o kadar çok şey söylüyor ki ben artık bu haftadan itibaren hiç bir arkadaşımla görüşmemeyi düşünüyorum bin tane sorular elli tane korku dolu hikayeler ve bunlar benim rüyalarıma giriyor bilinçaltım kirleniyor. Eşime de söyledim kimse artık bize gelmesin yeter yoruldum kimseyle görüşmek istemiyorum kızlarbencillik mi acaba bu yaptığım ? Hayır doğum ne zaman diye hergün sorulur mu? Elli defa hangi hastanede doğum olacak diye soruyorlar hayır cevap veriyorum ertesi gün tekrar aynı sorular (( gerçekten yüzlerine karşı da kırıcı olamıyorum. Doğumda da şimdi gelecekler eve bebeği kucaklayacaklar istemiyorum. 5 kişilik arkadaş grubum hepsi eşimin de arkadaşları. Çok seviyorum onları ama artık ağırlamak istemiyorum.Şimdiden soğuk mu olayım sizce gerçekten psikolojimi bozuyorlar korkunç hikayeler anlatıyorlar ve ben kızıyorum psikolojimi etkiliyor diyorum ona rağmen. Evime gelme de diyemiyorum ama artık bebek için hayır demeliyim
P Pembepilates benimde bi arkadaşım var bunlar iyi günlerin çocuğun doğunca sen bi gör diyo 2 çocuğu var ve canımı çok sıkıyor diye görüşmüyorum gerçekten psikolojim kaldırmıyor eskiden olsa güler geçerdim ama öyle değil artikPsikolojini etkileyen insanla görüşme net.
Nefret ediyorum olumsuzluk yükleyen insanlardan. Her doğum kendine özeldir.
Kesinlikle canım. Eşim de aynı senin gibi düşünüyor söyleriz kabul etmek zorunda değiliz küserse küssünler diyor. Ben 40 ı çıkana kadar göstermek istemiyorum enfeksiyona çok açıklar savunmasızlar maalesef.. ben bu hafta ciddi anlamda ağırlaştığımı düşünüyorum normalde sabah 8 akşam 5 koştur koştur mesaide gayet rahattım ama bu hafta hep izin alıp çıktım. Zaten haftaya son mesaim. Bugün bile zor nefes nefese geldim . 32 den sonra gerçekten de vücut kendini doğum için dinlendirmek istiyor sanırım doğuma enerji olsun diye. Ben bu haftadan sonra pes ettiğimi fark ettim haftaya mesaiyi verip havlu atacağım inşallahHiç tecrübesi olmayan insanların böyle şeyler anlatmasına sinir oluyorum. Ben bu süreçte hiç misafirliğe falan gidemiyorum sürekli uzanmak istiyorum çünkü oturmak hiç rahat değil. Dışarı buluşmalarında yine öyle rahat edemediğim zaman biz artık kalkalım diyoruz. Bence sen de ağırlaştını sürekli uzanma ihtiyacın olduğunu dile getir. Yanına annen falan gelecek mi onu bahane etsen işte bebeğe bir şey olur ziyaretçi kabul etmiyoruz başta vs gibi. Çok fazla salgın var Allah korusun bebislerimiz kaldıramayabilir. Geçen bana komşum dedi bırak kizsinlar kussunler opturme bebeğini kimseye diye. Bir süre yanına kimseyi almicaz vs dersiniz. Sizin bebeğiniz sonuçta canım kurallariniz olabilir herkes de saygı duymak zorunda
Kız yazdığın herşeyi yaptım yanlarında ayaklarımı uzatıyorum birde kendileri diyor sen hamilesin uzanben hamile kalmadan once hamilelerin bu kadar zorlandigini anlamiyordum canim belki arkadaslarinda oyledir cunku bi komsumuz vardi hamile sürekli gezerdi gün yapardı vs şuan şaşırıyorum yani...
Bence şöyle yapabilirsin her gün belinin ağrıdığını söylemeye basla bacaklarına vurduğunu söyle eşine rahatsızım dersin gelmesinler onlarda bi zahmet.. Bu sefer hadi eşine söz geciremedin misafirlerin gelince ayağını uzat surat as artık ses kaldirmadigini belinin vs yerlerinin ağrıdığını söyle mal degillerse anlarlar bir daha gelmezler ara sıra yine yoklarlar baktılar sen aynısın vazgeçerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?