- 25 Mayıs 2023
- 4.635
- 8.830
- 88
Evet ya gerçekten şu dönemde insanlar gelip sana dertlerini anlatıyor tamam haklı olabilirler ama gerçekten benim psikolojim kötü olayları kaldıramıyor ben evde haberleri eşim açınca yan odaya geçerim duymamak için çünkü travma yaşıyorum dayanamıyorum. Bizimkiler zaten bizim evi artık kafe olarak kullanıyorlar geçen arkadaşım benim filtre kahve kağıdımın bittiğini fark edip almışBen yeri geliyor annemi teyzemi bile kabul etmiyorum ayaklarımı uzatıp sakinliği seviyorum onlar da bazen beni yoruyor kendi dertlerini anlata anlata sonra üzülüyorum vs.
Hiçkimse için bu dönemde fedakar olma.
Hiç sevmem bir de durmadan gelen insanları.
Onlar sormadan sen sürekli şikayet et ağırlaştım diye
Senin kayınvaliden de mi travmatik kayınvalilelerdenBencede canım, eşimde ailesimi iftara çağırmak istediğini söyledi (kayınvalidem arayıp söylemiştir kesin) bende artık ağırlaştığımı kimseyi ağırlayamayacağımı söyledim. P Pembepilates sende eşine birşekilde söyle canım artık bencillik değil çünkü
Birde bu tipler var , sen doğunca görürsün bunlar iyi günlerin keşke karnımda olsaydı dediğin olacak diye korkutuyorlar ama bunları yapan akraba olunca Prof ordinaryüs yengem özellikle, maalesef görüşmemezlik yapamıyorum beni her gördüğünde başlıyor bunlar iyi günlerinP Pembepilates benimde bi arkadaşım var bunlar iyi günlerin çocuğun doğunca sen bi gör diyo 2 çocuğu var ve canımı çok sıkıyor diye görüşmüyorum gerçekten psikolojim kaldırmıyor eskiden olsa güler geçerdim ama öyle değil artik
Evet küçücükler ve en büyük mikroplar bizim hastanede. Bizimkiler hepsi bekar olunca şimdiden bana diyorlar hastaneye geliriz ilk bizi ara hatta refakatçi kalmak isteyen bir arkadaşım var nasıl reddeceğim sonuçta eşim annem yeterli. Sanırım bu işin sonu onları kaybetmekle bitecek ama yapacağım bir şey yok çünkü onlar düşünmüyorlar . Hepsini de çok seviyorum ama dediğin gibi artık ağrım var diyeceğim bir defa gerçekten ağrım varken bugün gelmeyin demiştim çok alınmışlardı trip atmışlardı hatta biz seni yormuyoruz felan demişlerdi Allah var her şeyi onlar yapıyorlar ben oturuyorum ama yine de insanın evde sakin tek başına oturması daha güzel şu süreçten sonraBen de bugünlerde çok duygusalım anlamsız şeylere ağlıyorum
Ben ilk 4 ay kullandım canım bir zararı yok sadece çok akıntı oluyor gece koysan bile sabah gün içinde hep akıyor o sıkıntı
Yorgunum uyuyacağım falan de canım doğuma kadar o şekilde reddet, sırtım çok ağrıyor oturamıyorum erken uyuyorum vs dersin. Doğum sonrası da evde annen falan olur ev müsait değil dersin ben size müsait olunca haber veririm dersin bir daha dönmezsin
Ben de ilk günlerden hemen damlayan insanlara gıcık oluyorum ya bir de bize ayıp olur diye düşünüp bebek görmeye geliyorlar. Halbuki gelince ayıp oluyoBebek minnacık zaten mikroplara açık ne gerek var.
Neden öyle dedi canım bugün mü gittin muayeneyeBir ciğer geliştici iğnede benden gelsin o zamandoktorum erken doğum rıskın var dedı bende canta hazırlayım mı dedim yok o kadar değil dedi korkuttu benı bıraz
Elli tl mi kız serum seti zaten elli tl Allah Allah iyi bulmuşsun o fiyataKan ter gözyaşı 2.sezonpeki geçen hafta 850 tlye taktırmışken bugün başka özelde 50 tlye taktırmam melegim can dün o kadar boşuna dolanmışım
Canım böyle insanlar işte hamile olduğunda direkt gorusmeyecek ve yapılan bu iyiliginle kalcan herkes öyle senin gibi değil ki..şuan bebegin daha önemli inan haksızlık değil bebeğine haksızlıkKız yazdığın herşeyi yaptım yanlarında ayaklarımı uzatıyorum birde kendileri diyor sen hamilesin uzanhamilesin gelmeyelim demiyorlar ama hep sabah 8-5 beni ayakta görüyorlar ona istinaden geliyorlar sanırım bende yok diyemiyorum şimdi düşünüyorum ya ben salak mıyım hamile halimle bu kadar kişi geliyor ama şimdi kendime kızıyorum bebeğim daha önemli dinlenmem gerekiyor. Onlara da artık söyleyeceğim çok alınganlar en ufak bir şeyin bile 50 defa açıklamasını yapıyorum alıngan oldukları için hele birisi ağır antidepresan ilacı kullanıyor haftalık kontrolü var. Hepsini seviyorum ama hiçbiri bebeğimden kıymetli değil artık küserse de küssünler bence bakabilirim ki vicdansızlık değil bence benimki artık bilmiyorum vicdan da yapıyorum böyle düşünerek onlara haksızlık mı yapıyorum bilmiyorum
Evet canım serklajdan dolayı rahim tartmaya bılır dıyor bebek buyudukce doğum tetiklenebılır dedı onun erken doğumdan kastı 34 falan sanırım cunku canta hazırlayım mı dedım yok o kadar değil dedi nstye gore belli olur nstnı aksatma dediNeden öyle dedi canım bugün mü gittin muayeneye
Bazı insanlar sanki zorla çocuk yapmış gibi davranıyolar ya. Bizede aynısını söylüyolar biz gezmeyi çok severiz sık sık seyahat ederiz hıh iyi gezdiniz çocuk olsunda görün gezmeyi diyolar ya biz bu çocuğu isteyerek severek yaptık neden çocuğu kötü bişeymiş gibi gösteriyolar anlamıyorum cidden daha doğmadan pişmanlık hissi vermeye çalışıyolar çok şükür oldu sağlıklada kucağıma alayım gerekirse çokta gezmeyiz yaniP Pembepilates benimde bi arkadaşım var bunlar iyi günlerin çocuğun doğunca sen bi gör diyo 2 çocuğu var ve canımı çok sıkıyor diye görüşmüyorum gerçekten psikolojim kaldırmıyor eskiden olsa güler geçerdim ama öyle değil artik
Kontrollerin ne kadarda bire düştü canım korkma bence benim de hikayem senin gibi önceden bir düşüğüm var çift rahim var ve hatta senle konuştuk serklaj bende düşünüyordum ama yaptırmadım ve 8-5 ayaktaydım 32 haftadır. Çok şükür geçen doktora gittiğimde de herşey yolunda demişti doktorum. Önceki doktorum çok korkutuyordu beni onun için değiştirdim hiç ciğer geliştirici iğnenin bahsi bile olmadı ben yapar belki diye düşündüm. Bakalım bu haftadan sonra da böyle güzel ilerler inşallahEvet canım serklajdan dolayı rahim tartmaya bılır dıyor bebek buyudukce doğum tetiklenebılır dedı onun erken doğumdan kastı 34 falan sanırım cunku canta hazırlayım mı dedım yok o kadar değil dedi nstye gore belli olur nstnı aksatma dedi
bence de bazen bende böyle düşünüyorum yedirdik içirdik bebek olunca 40 ı çıkana kadar istemeyeceğim , ve ben kötü arkadaş olacağım aralarında bebek olunca bizi unuttu hain ilan edecekler beni ve adım gibi eminim. Onları kaybedeceğimi de biliyorum onun için bu kadar üzülüyorum çünkü çok seviyorum onları ama yapacak bir şey yokCanım böyle insanlar işte hamile olduğunda direkt gorusmeyecek ve yapılan bu iyiliginle kalcan herkes öyle senin gibi değil ki..şuan bebegin daha önemli inan haksızlık değil bebeğine haksızlık
İstersen çocukla da gezersin kimene ki. İnsanlar bebekleriyle nasıl tatil yapıyorlar geziyorlar bir tık maddi durumun iyiyse bebek de olduysa evliliğin de güzelse eğer hemen kıskançlıktan kötü senaryo yazıyorlar seninle ilgili. Bence tamamen kıskançlık aklıma başka bir neden gelmiyorBazı insanlar sanki zorla çocuk yapmış gibi davranıyolar ya. Bizede aynısını söylüyolar biz gezmeyi çok severiz sık sık seyahat ederiz hıh iyi gezdiniz çocuk olsunda görün gezmeyi diyolar ya biz bu çocuğu isteyerek severek yaptık neden çocuğu kötü bişeymiş gibi gösteriyolar anlamıyorum cidden daha doğmadan pişmanlık hissi vermeye çalışıyolar çok şükür oldu sağlıklada kucağıma alayım gerekirse çokta gezmeyiz yani
Kesinlikle kendi içlerinde kalanları yapabilenler olunca direk ordan vurmaya çalışıyolar. Bende diyorum aynen bunlar iyi günlerimdi bebek doğsun daha iyi günlerimiz olacak inşallah daha çok gezip daha çok anı biriktireceğiz susuyolar sonra. Bizde biliyoruz uykusuz gecelerimiz olcak zorlandığımız anlarımız olcak ama bebeğimden gelen her şeye çok şükür yani rabbim nasip etti en güzel şekilde büyütmeye çalışacağız elimizden geldiğinceİstersen çocukla da gezersin kimene ki. İnsanlar bebekleriyle nasıl tatil yapıyorlar geziyorlar bir tık maddi durumun iyiyse bebek de olduysa evliliğin de güzelse eğer hemen kıskançlıktan kötü senaryo yazıyorlar seninle ilgili. Bence tamamen kıskançlık aklıma başka bir neden gelmiyor
Hele lohusayken bunlara 0 tahammülP Pembepilates benimde bi arkadaşım var bunlar iyi günlerin çocuğun doğunca sen bi gör diyo 2 çocuğu var ve canımı çok sıkıyor diye görüşmüyorum gerçekten psikolojim kaldırmıyor eskiden olsa güler geçerdim ama öyle değil artik
Yormamak için kendilerinin düşünmesi lazımBencede canım, eşimde ailesimi iftara çağırmak istediğini söyledi (kayınvalidem arayıp söylemiştir kesin) bende artık ağırlaştığımı kimseyi ağırlayamayacağımı söyledim. P Pembepilates sende eşine birşekilde söyle canım artık bencillik değil çünkü
Merhaba canım benimde eşimle kan uyuşmazlığı var doktor tahlil aldı negatif çıktı sonuç şuanlik gerek yok iğneye dedi senin test sonucun ne çıkmıştıBızım ki cok hareketli degıl canım elımı kolumu koyarsam bı tepıyor genelde uyuyor herhalde persembe nstde de ıyıydı cuma kontrol var bakalım kan uyusmazlıgı ıgnesı olucam sende durumlar nasıl canım ismine hala karar veremedık cıldırcam
İlk çocuk mu? İlk çocukta bazı doktorlar sadece doğumdan sonra bebeğin kanı annenin kanı değilse yapıyor.Merhaba canım benimde eşimle kan uyuşmazlığı var doktor tahlil aldı negatif çıktı sonuç şuanlik gerek yok iğneye dedi senin test sonucun ne çıkmıştı
Benim ilk canım test negatif çıktı bu iyi birşey galiba doktor kanaman olursa direk gel dedi olmazsa iğne vurulmicak o zaman dimiİlk çocuk mu? İlk çocukta bazı doktorlar sadece doğumdan sonra bebeğin kanı annenin kanı değilse yapıyor.
Benim 3. Çocuk test yapıldı negatif ama yinede tedbiren yaptırdı doktor. Doğumdan sonra bebeğimin kanı benim kanım olursa vurulmıcak
Biz eşimle açık alanda bar vardı Marmaris’te , adam kucağında 2-3 aylık bebeği oturmuştu. Eşimle dedik ki demekki bebek birşeylere engel değil. Bizi herkes bebek olunca dışarı çıkamayacaksınız bebeğe göre şekilleneceksiniz o karar verecek diye korkuttular hep. Eşim de ben de bebekli hayat sıkıcı mı olur diye düşündük ama bakıyoruz ki insanlar bebekleriyle gayet de güzel gezip eğleniyorlar bebeğinin olması anne olmak kesinlikle hiçbirşeye engel değil. Engel olarak görenler tamamen hayatlarının odak noktasını bebek yapanlar , bebeği gözünde büyütenler ve korkanlar bence. İki yaşında bebekli kuzenim vardı tv bile açmazdı kızı alışmasın diye. Evde inanılmaz bir sessizlik hakimdi bizde çok korktuk evliliğimiz bu kadar sıkıcı mı olacak diye düşündükKesinlikle kendi içlerinde kalanları yapabilenler olunca direk ordan vurmaya çalışıyolar. Bende diyorum aynen bunlar iyi günlerimdi bebek doğsun daha iyi günlerimiz olacak inşallah daha çok gezip daha çok anı biriktireceğiz susuyolar sonra. Bizde biliyoruz uykusuz gecelerimiz olcak zorlandığımız anlarımız olcak ama bebeğimden gelen her şeye çok şükür yani rabbim nasip etti en güzel şekilde büyütmeye çalışacağız elimizden geldiğince
Evet canım doktorum pınpırıklı cıktı hıcbırseyi riske atmak istemiyor bana bugun kuvezde yatmayacak sevınmelisin bu iğnenin hiç bi zararı yok dedi aslında benı hıc korkutmazdı herseyı her ıhtımale karsı derdı bugunde her ıhtımale karsı dedı ama ben cıger gelıstırıcı lafını duyunca moralım bozuldu kontrol her hafta nstye devam 3 hafta sonra kontrol bebekte bayağı yukarıda gogusumum altında kafasını buldu ıttırıyor kendını de benım kıloma kızmadı canım bebısın cok fazla kılo almasını ıstemıyor kilosu da normalmıs yok bu guzel dedı kılo alır dıye korkmus 3 u bulmasın dıyor geneKontrollerin ne kadarda bire düştü canım korkma bence benim de hikayem senin gibi önceden bir düşüğüm var çift rahim var ve hatta senle konuştuk serklaj bende düşünüyordum ama yaptırmadım ve 8-5 ayaktaydım 32 haftadır. Çok şükür geçen doktora gittiğimde de herşey yolunda demişti doktorum. Önceki doktorum çok korkutuyordu beni onun için değiştirdim hiç ciğer geliştirici iğnenin bahsi bile olmadı ben yapar belki diye düşündüm. Bakalım bu haftadan sonra da böyle güzel ilerler inşallahhiç korkma sen de eminim doktorun da seni etkiliyordur söylüyordun çünkü kiloma bile kızıyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Hepimiz sağlıklı doğumlarla buraya yazalım inşallah
bence de bazen bende böyle düşünüyorum yedirdik içirdik bebek olunca 40 ı çıkana kadar istemeyeceğim , ve ben kötü arkadaş olacağım aralarında bebek olunca bizi unuttu hain ilan edecekler beni ve adım gibi eminim. Onları kaybedeceğimi de biliyorum onun için bu kadar üzülüyorum çünkü çok seviyorum onları ama yapacak bir şey yokbir gör nasıl alınganlar diken üstündeyim alınmasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?