2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İyi demişsin hiç de ayıp etmemişsin insanlar bu kadar düşüncesiz olabiliyorsa bizim de böyle olmamız gerek böyleleri yaranır zaten onlara
Aynen canım doktor erken doğum demiş bırsürü ilac iğne yutuyorum gözünün önünde kalkıp suyumu almaya psıkolojım yok hiç mi empati yapmaz insanlar gercekten şu gelin mantığını kafalarından silmem lazım hiç vicdan yok kendı evlatlarına gelınce yazık benımde annem hep der canı mı kı acıyacak diye doğru bı laf

Allah vicdan merhamet versin onlara canım hiç canını sıkma gerekeni söylemişsin zaten

Plesenta preveası olan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Plesenta preveada plesenta bebeğin önünde mi oluyor? İnternetten araştırıyorum ama tam olarak bu soruma yanıt bulamadım. Bunu neden merak ediyorum çünkü doktorum 4 boyutlu gösterirken plesenta önde olduğu için net bir görüntü alamıyoruz diyor. Hatta detaylıca da anlattı. Buranın boş olması gerekiyordu normalde ama değil falan diye doblerdende gösterdi. Doğum için sorun olur mu dedim hayır sorun değil bu dedi. Benim de orda hiç aklıma plesenta prevea bu mu diye sormak aklıma gelmedi. Size sorayım arkadaşlar bu mu oluyor?

Canım ben katılmak isterim inşallah hala yer vardır linki paylaşabilir misin benimle de? Böyle güzel bi şeyden haberdar ettiğin için teşekkürler

Ben rahim ağzını kapatması olarak biliyorum ama yaşayan arkdaşlar veya daha iyi bilenler net cevap verecktir canım.
Tamamen kapattığında engel oluyor normal doğuma.

Ben rahim ağzını kapatması olarak biliyorum ama yaşayan arkdaşlar veya daha iyi bilenler net cevap verecktir canım.
Tamamen kapattığında engel oluyor normal doğuma.
Bende öyle okuyorum internette canım. Google’a bebeğim önünde plesenta olması yazınca da plesenta prevea çıkıyor. Öyle olsa doktorum derdi. Kafama takıldı.Doktorum hiç normal doğum olmaz falan da demedi. Sadece 4 boyutlu net güzel bi fotoğraf almayı deniyor her seferinde ama tam net çıkmıyor.

Seninde yüz kısmına geliyordur büyük ihtimalle canım. Doğuma engel değil dediğine göre tam kapatmıyor

Seninde yüz kısmına geliyordur büyük ihtimalle canım. Doğuma engel değil dediğine göre tam kapatmıyor
Sanırım dediğin gibi canım. Çok şükür bir de o kapatmasın. Zaten 35e kadar progestan ve duphastone a devam edeceğim erken doğumu önlemek için. Çok sıkıldım artık progestandan

Sanırım dediğin gibi canım. Çok şükür bir de o kapatmasın. Zaten 35e kadar progestan ve duphastone a devam edeceğim erken doğumu önlemek için. Çok sıkıldım artık progestandan
Sabır canım benim az kaldı inşaAllah Rabbim vakti zamanında sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Canım rahmin ağzını kapattı mı sıkıntı oluyor benim bebekte de tam bebegin yüzünün karşısında banada başta plasenta previa dendi ama benim rahim ağzımı full kapatıyordu sonra doktor yukarı çıkmış dedi ama dediğin şekilde bebegin yüzü net çıkmıyor bazen böyle görüyor gibi oluyorsun o an yakalıyor hemen bazende çok zorluyor bulanık bulanık oluyor.. ama normal doğuma engel değil bu yukarda diye geciyo

Canım bence anlatamamış plesenta prevea rahım ağzına yakın yerde olması durumu ondekı kastı farklı bence bebeğin yuzunu plesentaya dondugu ıcın göremiyor benımkıde ıkı aydır plesantaya bakıyor hep yan profıl çıkıyor ayrıntılı ultrason yapan kişi demişti o pozısyonu sevdı demekkı

Kızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??

Canım ayıptır sorması senin bebrgin doğduğunda nasıl olacak her şey ? Sana yardım edebilecek biri olacak mı aklıma takıldı üzüldüm
Annem teyzem var canım başta gündüzleri onlar olur geceleri eşimle idare ederiz sonrada bakıcı olur yine geceleri eşimleyiz. Kp hastaneye yatma durumlarında eşim onun başında kalırsa gece yanımda ya teyzem kalır yada ben iki çocukla anneme giderim. İşte kp sağlık durumuna göre şekilleniriz biraz ama şükürler annemler var
ooo hemen maduru oynar o tipler. İşin zor lafta anlatılmaz onlara

Kız sen bana üzül kız boşver onu onun görümceleri evine kadar temizliyor bebeğe halalık yapıyor valla bende ne kaynana ne görümce hiç biri yok bir annem gelecek o da garibim tek başına
Yapıyolar valla yalanlayamam haklarını yemeyim ama görümcenin biri başka şehirde öbürü işi gücü bıraktı anasına babasına bakıyor o birinin başında hastaneye gidiyorsa ben diğerinin başında evde kalıyorum şu sıralar böyle hayatımız oyüzden görümceler gelemez artık

Hiçte ayıp etmemişsin ohhh içimin yağları eridi çok güzel söylemişsin

Hiçte ayıp etmemişsin ohhh içimin yağları eridi çok güzel söylemişsin
Tabi eşim durur mu sabahına sordu babama neden böyle soyledın ki diye bende benim halim varmıydı sence dedim doktor erken doğum olur dediğinde nevrim döndü dedim yalan mı söyledim yada yanlış mı söyledim ne diyecektim olsun gelın mı yada tüh vah niye mi gelmiyorsunuz diyecektim ben çamaşırımı zor yıkıyorum sana yemeği zor hazırlıyorum kım yardım etti dedim çıkıştım baya boyle dusununcede haklısın dedi

İlle açıklama gerekiyor.. varya ev işini şöyle 1 2 hafta yapmasan çamaşır bulaşık temizlik yapmasan dank edecek gerçekten kötü diyecekte işte ondan sonrası yine bize kalacağı için mecbur yapıyoz..
Ooo çok iyiymis o zaman canım P Pembepilates haklısın galiba
Sanırım yavaştan kasılmalar başlıyo. Yada üşüttüm bilmiyorum . 3. Çocun kasılmayı nasıl bilmezsin demeyinn doğum öncesi bilmiyorum ayırt edemiyorum
Sende ayırt edemiyorsan biz yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…