2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kordon kanı toplama kiti ne kız
Bebekler ilk doğduğunda kordon kanı alınıp saklanabiliyor. Aynı fetal DNA yapan şirketler gibi gelip dr'dan bebeğin kordon kanını alıyorlar. Şirketlere göre değişiyor eşim bir kaç şirketle görüştü. Mesela 10-15k civarı kordon kanini aliyorlar ve özel dolaplarda saklıyorlar. Yıllık yanlış hatırlamıyorsam 2500 lira kirası vardı. Enflasyon oranında artiyormus bu kira. Çocuk 18 yasina gelince ona devredebiliyorsun. Oluşabilecek hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. Anne baba için de geçerli listesi vardi da eşimde. Aklıma ilk gelen sanırım kan kanseri de dahildi buna. Tedavide bebeğin kordon kanı kullanılıyor. Böyle farklı farklı hastalıklar için kullanılıyor. Biz de yaptıralım dedik. Doktorumdan bir öneri aldık saklama konusunda vs sıkıntı çekmezsiniz diye. Konuştuğumuz şirketlerden birinin de Antalya temsilciliği vardı doğumda gelip alacağını söyledi. Ankara'ya gonderilcekmis orada saklanacakmis sonrasinda

Gerçekten farklı hastaneye gidiyoz gibi
Benim de Dr kendisi bastırmış bunu, kendi fotosu var çünkü hastanenin listesi değil gibi bir de emzirmeyle ilgili pembe bir kitapçık verdi asistanı. Bir dahaki gittiğinde masasinda görürsen mutlaka al soru cevap şeklinde yapmış sağlık bakanlığı. Ben hiç bilmeyince emzirme olayını çok hoşuma gitti

Vallahi yediği yemekte gözüm yok ama az da iş yap be abla senin inşallah bu kadın iyi çıkar bende yeni arayıştayım da bulamıyorum bulduğum da aşırı yoğun gelmiyor ya şirketle anlaşcam yada bulamıcam bu gidişle

Hahahah ben bı cagirdigimda tek günlük çağırdım, yardım da ettim ama genel temizlik kapı pencere duvar vardi. Perdeler falan yıkanınca eşim asti resmen hep beraber yaptık temizliği tek gün cagirdigim icin güzel temizliyordu ona lafım yok gerçekten. Yemek konusunda biz ne zaman yesek onu da çağırdık, kahvaltı aksam yemeği falan. Onun haricinde öyle yemek mevzusu hiç yapmadi o da işte biraz konusacak birisi gibi. Son ihtimal onu cagiririm dedim ben deEşim bir kaç iş arkadasiyla daha görüştü, şirketlerde de sıkıntı yaşamışlar hep. Bu geleni de haftasonu alsam mı dedim sonra amaan pesinde koscam hamile halimle dedim. Gözüküyor nasıl olsa avize de toz var mı vs dip bucak yapıp yapmadığını bir şekilde anlarım en azından haftasonuna kafamız rahat girelim biraz da kendimize vakit ayirabilelim istiyorum

Benim doktorum bilgi vermedi bana ya

Eki Görüntüle 3402468
Kız bu daha geçen 18 bindi ne ara 60 a çıktı ya 18 binken indirim olsun dedim keşke alaymışım şimdi hiç alamam ya
Aay şaka mı abartmislar bence sitesinden takip et canim. Eğer stok yoksa haber ver de. Ben dyson'i sitesinden 21bine aldım başka sitelerde hep 30bindi. Çok fırsatçılık yapıyorlar

Yapılıyodur tabi ama içim rahat etmez ben koyim diyosan koy. Genelde lazım olmuyor ama erken doğum vs riski olanların koyması şart
Dr erken doğum hakkında bir şey demedi. Hatta bir önceki gidişimde muayene ederken akisina bırakmıştık dimi dedi evet dedim asistanina sordu 41 ne zamana denk geliyor diye eyvah dedim kendi kendime bebişim sonuna kadar duracak sanırım

Vakti zamanlarında gelsin minnoşlar
Bu arada hastanedeki sağma makinaları evdekiler gibi değil hastane tipi diye geçiyor daha profesyonel

Ben gittiğimde hiçbir şey yoktu gerçekten sorcam bakalim

Sterilizasyon kısmı yapılıyordur herhalde dimi kendiminki varken başka kullanmasam mi diyorum da ben de
Geçen günahını almıyim gittiğimde ordaki temizleyen kadın aynı bezle çerçeveleri sildi duvardakileri ardından da gişe kısmındaki masanın üstünü bi güzel sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…