2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy olmaz mı ya ben de temiz ev çok seviyorum ama başkası temizlerse normalde de sevmem zaten temizlik yapmayı şimdi hiç yapmıyorum. Sadece elimde sleepy sağı solu siliyorum o kadar en iyisi yardım almak
Evet evet bir de şimdi enerji kalmadı kendimi zor taşırken temizlik imkansız gibi bir yerden basliyim diyorum hep yarım yamalak oluyor en güzeli birinin temizlemesi

Bende ev taşıdım ya halıyı yikatiyim dedim aynı bu hava vardı o dönemde de Aralık başında vermiştim anca kurudu bayramdan sonra direkt ver riske atma
Halıları neden ıslak getiriyolar ki anlamadım burda yıkarlar kuruturlar paketler getirirler açarsın mis gibi serersin direkt çok şaşırdım

Evet mecbur artık, agirlastik en basit iş bile zor geliyor
Sen bı kere yıkat mis gibi olduğunu görünce ikna olur benimki direkt evi temizlemeye girişti koltuklar falan temizlenince bı şevk geldi galiba
Ay darısı benim herifimin başına
Aaa perde yıkama da mı var ay keşke bende öyle birilerini bulsam ya hiç güvenmiyorum ben ama yapacak bir şey yok maalesef

Evet doktorumda böyle söylemişti internet kafamı allak bullak etmişti. Sizler de aynı şeyleri söyleyince yeniden netleştim çok teşekkür ederim internetten bakma huyuma yine ara vermem gerekiyor
Zaten internete düştüm mü beni de bi karamsarlık basıyo her şeyin en kötüsünü yazıyolar ara vermek lazım evet ama duramıyorum bende maalesef doktordan geldiğim gibi hemen araştırma başlıyo

eşimin görevinden dolayı yaşadığımız yerde hastaneye gelebilecek kimse yok bi eşim ve kendi ailelerimiz gelecekler doğuma ondan organizasyon düşünmedim ama hastanenin varsa ufak çaplı bir şeyi en fazla onu yaptırırım muhtemelen. Fotoğrafçı doğumada geliyo ya ondan dolayı istedim ama o an ki ruh halime bağlı tabi

Zaten internete düştüm mü beni de bi karamsarlık basıyo her şeyin en kötüsünü yazıyolar ara vermek lazım evet ama duramıyorum bende maalesef doktordan geldiğim gibi hemen araştırma başlıyo
Bakmayalım bakmayalım keyfini sürelim sürecin kendimizi strese sürüklüyoruz durduk yere

Bence yetişiriz ya daha bizim doğumlara var bende bebeğin herşeyini hallettim henüz kendime birşey alamadım yavaş yavaş doğuma kadar da onları halledeceğim inşallah eğitime katılırız beraber
Ben kendime lc waikikiden almıştım hatta arkadaşımla orda karşılaşmıştık emzirirken sırtın çok terler ince bi hırka da al demişti bi aldığım hırkayla beyaz sabahlığı hatırlıyorum diğerlerini unuttum yıkayacağım zaman neyim eksik ortaya çıkar havalar düzelmedi bi türlü yıkayamıyorum. Kurutmaya atmaya da kıyamıyorum. Ama bu gidişle kurutmaya atacağım karadeniz havasına kaldıysa işim ohoooo

Evet evet bir de şimdi enerji kalmadı kendimi zor taşırken temizlik imkansız gibi bir yerden basliyim diyorum hep yarım yamalak oluyor en güzeli birinin temizlemesi
Allah temizlikçinin de yormayanını çıkarsın karşınıza dün bi abla geldi dedim oh be ne iyiymiş diğerlerinin peşinden gezmekten o kadar yoruluyordum ki bu sefer ki kadın laklak yapmadı, temizlik yaparken şarkılar türküler açamadı yada birilerinin dedikodularını yaparak temizlemedi sessiz sakin halletti gitti öncekilerde savaştan çıkmışa dönüyordum ben

Arkadaşlar sizlere de yazmıştım bebek doğmadan önce bilgi edinmek için kitap okumak istiyorum diye. Bu kitabı okumaya başladım an itibariyle. 22 sayfa okudum ama akıcı sıkmadı. Hatta aa çevremdeki bebekler demek ki ondan bunu yapıyor falan diyerek okudum Kitap totalde 500 sayfa bakalım ne zaman bitereceğim

Eklentiler

• image.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 37
Evet mecbur artık, agirlastik en basit iş bile zor geliyor
Sen bı kere yıkat mis gibi olduğunu görünce ikna olur benimki direkt evi temizlemeye girişti koltuklar falan temizlenince bı şevk geldi galiba
Keramet ondaysa ben de yıkatayım geçen tatlı yaptı bulaşık yıkadı lavabonun kenarlarını bezle sildi ama geri kalan her yer pislik içinde

Bizim hemen hemen herkes yaşadığımız ilde ama sadece ailelerimiz gelecek kimseyi hastaneye ve sonrasında ilk dönem eve kabul etmicem. Organizasyonu kendimize istiyorum hatıra kalsın diye

Amiiiin aay insallah öyle olur, dedikodu vs yapanlari ben de sevmiyorum başka evi anlatıyor bana. Başka evdede benim evimi anlatıyordur inşallah işini tertemiz yapar da öyle devam ederiz

Keramet ondaysa ben de yıkatayım geçen tatlı yaptı bulaşık yıkadı lavabonun kenarlarını bezle sildi ama geri kalan her yer pislik içinde
Hahahah benim eşim de normalde benim dediğimi yapar, mesela masa da tezgahta kirlenmiştir tezgahı siler misin diyince sadece onu siler masayı sileyim diye düşünmez ama dün bı enerji geldi ona her yeri mis yaptı ben de anlamadım

Adet sancısı gibi sancı oldu sahurda 3 kez, sık oldu neyin nesi bilemedim. Sabah olmaz inşaAllah
İki üç gecedir bende de oluyor o tuvalete kalkıyorum gelip geri yatıyorum hala sürüyor bi süre sonra geçiyor.
Dünde gündüz iki kez kasıldım battı resmen kasığım anlık

Aynı benimki de öyle benimkini koltuk yıkatmak felan da etkilemez gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…