2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bilmiyom ben ne zaman versem 1 hafta dolmadan geri getiriyolar o da yoğunluklarına göre değişiyo hiç kurumasını beklicez gibi bi açıklama duymadım ondan şaşırdım
Biz ne zaman gelcek muhabbeti yapmıştık halinin cinsinden olabilir ama ben şuan diğer odadaki halimi versem 1 haftada kurur neyse sonra aradığımda daha nemli kurusun dediler 2 haftaya yakın anca kurudu

Ay bende öyleyim her şey batıyo 2-3 gündür ve sinirlencede ağlama atağı geliyo
Nasıl geçecek bu ruh hali sinir bozucu ya ortada bişey de yok olsa ona sinir olduk dicez
Şu reklamlardan cevap yazcam diye kırk takla atıyorum
Seninki gene fena değilmiş ya benimki hepten kötüydü şimdi vallahi bende yardım edemem tek günde de bitsin istiyorum o yüzden iki kişi mi olur artık aynı anda gelirler bilmiyorum koltuklar var daha yıkanacak halılar ohooo iş çok yapacak insan yok

Sterilizasyon kısmı yapılıyordur herhalde dimi kendiminki varken başka kullanmasam mi diyorum da ben de
Canım göğüse koyacağın kısmı aldırtıyorlar eczaneden makinenin kendisi ortak kullanım onla da işin yok zaten hortum ve göğüsün çekeceği kısım kişiye özel oluyor

Kızlar instada gördüğüm hastane çantalarına hiç göğüs pompasi falan koyulmuyor doktorun verdiği listede de yok gerek olmuyor mu acaba
Hastanelerde hastane tipi göğüs pompası oluyor canım. Ve elektrikliden çok daha iyi sağıyor o yüzden ben de götürmicem kendi pompamı.
Kişiye özel yeni pakette veriyorlar sadece sen kullanıyorsun göğsüne değen kısmı, sağılan biberon kısmını ve hortumunu.

Vakti zamanlarında gelsin minnoşlar
Bu arada hastanedeki sağma makinaları evdekiler gibi değil hastane tipi diye geçiyor daha profesyonel
Amiin inşallah canım
Evet onu duymuştum daha iyi olduğuna dair. Nst zamanı ebeye yine bir sorayim getirmeli miyim diye gerek yok derse ona göre koymiyim ben de

Aay dimi ben de şifremi falan hatırlamıyorum uğraşmak da istemedim şifremi unuttum vs diye mecbur telden giriyorum operayi da indiremedim şifreyi bilmeyince giriş yapamicam sırf usengecligimden reklamlar arasından yazmaya çalışıyorum
Aay benim o zaman kv'ler gelecekti yeni evliyiz ilk uzun kalmaları olacaktı o yüzden bir günde her yeri mis yapmak gerekiyordu şimdi hiç yardım edemem ben de düzenli gelsin bitsin işler

Yok canım kasılma değil o anlık oluyor bildiğim kadarıyla bebek toplanıyor filan. Kasık ağrısı son zamanlarda çoğumuzda var galiba ara ara vuruyor bana da özellikle geceleri
Oh rahatladım. Az önce biri öyle yazmış galiba ya da ben yanlış anladım elim ayağım titredi iki gündür regl sancısı giriyor çünkü bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…