2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy bilemedim begonyanin da tersmis bevisler soldaydi ama kız ikisi dee
Evet bende onun ultrasonu gördüm net degil ama ikiside soldaydı diyor normlade ikisininde erkek olması lazım normale göre ve hep de dogru çıkıyor ters olunca fark oluyor mu merak ettim

benimle aynısın canım bende şuan 4+2yim cuma günü randevu aldım inş keseyi görebilirim

Kızlar günaydın. Ben çok kötüyüm ya günlerdir her yerim kaşınıyo ama her yerim. Tüm vücudum yara oldu boynum ensem göğsüm göbeğim belim kollarım. Aile hekimine sordum bugün. Uyuz büyük ihtimalle dedi. İlaç veremezmiş kadın doğumcumla görüşmeliymişim o ne önerirse onu yapacakmışım. Eczacı da vermedi bir şey aynı şeyi söyledi. Başına daha önce gelen var mı kafayı yicem uyutmuyor artık

Dün çok kötü oldum canım, inşallah başlamaz iş yerinde zor olur
maşallah kuzum ya benimde maşallah şuan bi sıkıntım yok bizimkilerin teorisi çok bulantı kıza işaretmiş az bulantı erkeğe işaretmiş gerçektende yengem kızlarına khamıileyken başından son aylara kadar hep bulantısı çoktu ama oğlunda bu kadar degildi

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer

Bence o bünyeyle alakalı , 2 kız doğurdum ikisindede bulantım olmadı

gecmiş olsun kuzum bol bol su iç bence uyuz degildir vucudun cok su kaybetmiştir kuruluktan dolayı kaşınıyorsun tabi bi dr görünmede de fayda var

gecmiş olsun kuzum bol bol su iç bence uyuz degildir vucudun cok su kaybetmiştir kuruluktan dolayı kaşınıyorsun tabi bi dr görünmede de fayda var
İnşallah değildir kuzum baksana boynuma bunlardan bütün vücudumda var

Eklentiler

• IMG_4315.webp
    41 KB · Görüntüleme: 42
Bende şuan aynı durumdan müzdaribim kuzum kaşıntıdan yatamıyorum her yerim yara bacaklarım ellerim ayaklarım mahfoldu bende gittim saglık ocagı uyuz dedi salgınmış stilex diye bir krem var onu sürebilirsin dedi ama bi işe yaramıyor sürekli nemli tut ve ailedeki herkeze bulaşıyor geçti sanarsın 6 ay sonra tekrarlar kuluçla dönemi çok uzunmuş seninki geçer 6 ay sonra eşinde olur tekrar sana bulaşır. Ben şuan banyomu kükürtlü sabun aldım onunla liflen sonrasında uyuz için aktarçılarda krem satılıyor doktoruna sor kullan canım kadın doktoruna sorarsan oda krem verir benim yakınım hamile ikne oldu doktoru krem vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…