2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
E onlar kardeşiyse sende evladısın niye evladının dertleştiği bi konuyu kalkıp sağa sola anlatıyor ki. Aman kalabalık ailenin de bu kısmı kötü herkes herşeyi hemen duyuyor. Ben kendi akrabalarımla bile yakınlar hariç pek görüşmüyorum düğün dernek bayram da filan işte. Başta evlendi değişti diyorlardı aman desinler umrum değil hayat telaşı koşuşturup duruyoruz diyip geçiştiriyorum onlarla mı uğraşcam vallahi dediğin gibi insanın en iyisi çekirdek ailesi ne yaşadıysan kapını kapatıp içerde yaşıcan millet bi derdine ah vah yaparken içten seviniyor resmen

Aay resmen günün belli yaa bilinmezlik olunca korku ve heyecan var bende

Her öğle arası hafta içi yaklaşık yarım saat 45 dakika yürüyorum sırf kolay doğurayım diye sizce merdiven inip çıkmaya felan ne zaman başlamalıyım

Her öğle arası hafta içi yaklaşık yarım saat 45 dakika yürüyorum sırf kolay doğurayım diye sizce merdiven inip çıkmaya felan ne zaman başlamalıyım
Ben günde iki kez bazen üç kez 4 kat inip çıkıyorum mecburiyetten. Sen 36 da filan başla mecburiyetin yoksa bence

Evet sonuna kadar sabretmek istiyorum bebisime daha çok vakit ayirabileyim diye
Hadi inşallah sağlıkla beklesin vaktini de doğduktan sonra bolca vakit geçirin
Mecburiyetim yok 2 kat inip çıkıyorum sadece işe gidip gelirken k kadar
çok zorlama ozaman şimdilik bence canım biraz daha bekle gene doktor daha iyi bilir tabi kontrolde tam sorarsın
Merdiven inip çıkmak beni çok zorluyor ya hatta ani hareket yaptıysam bebek katilasiyor resmen karnımın sağ tarafında
of sorma üç kat bişekil çıkılıyor o son kat yok yani gitmiyor bacaklarım. Her seferinde bana şu merdivenlerde doğuracaksın diyolar baya kötü nefesim filan da gidiyor

Öyle yaparım artık sanki hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor o yüzden şimdiden başlama psikolojisine girdim

Kızlar benim de bir sorum/sorunum var. Gerçi bunu halihazırda çocuğu olanlar daha iyi bilir ama belki siz de yorum yaparsınız. Oğlum 6.5 yaşında şu an ve ilk kez bensiz doktora götürüyor babası. Bugün hasta oldu yine, eşim de sen gelme hastaneye boşuna mikrop ortamına girme dedi cuma günü zaten rapor almaya gideceğim. Normalde asla kabul etmezdim ama şimdi hamileyim diye tamam dedim. İçim içimi yiyor. Oğlumu babasına bile emanet edemiyorum. Bensiz doktor nasıl muayene edecek ya ben olmadan kan alırlarsa vs diye evde oturdum ağlıyorum bebek doğunca tek çocuk ilgisi gibi olmayacak biliyorum, bazı şeyleri babasının yapması gerekecek ve ben bu duruma üzülüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…