Evet ya ben anneme de anlatamıyorum anlatsam eşime kinlenecek eşimle ilgisi yok işte teyzemlere söyleyecek teyzemler olayı abartacak ha bire kötüleyecekler evliliğime bile karışacaklar. Zaten senin mutluluğunu kimse istemiyor ki teyzelerim kuzenlerim bile olsa arkamdan dedikodum dönüyor yüzüme gülüyorlar hiç kimse de sana hiçbir şeyi yakıştırmıyor hep dipte yaşamanı istiyorlar. Öyle olunca ben anneme artık bir şey anlatamıyorum hemen herkese yetiştiriyor elli kere uyarsam da boş . En son niye anlatıyorum ki anneme dedim kızıyorum insanlara niye anlatıyorsun diye, işte onlar benim kardeşlerim niye onlara anlatmayayım diyor, bana ait özel hiç bir şey kalmıyor
ben annemle bile rahat rahat sohbet edemiyorum birde biz bayağı kalabalık aileyiz biri birşey duysa tüm herkes duymuş oluyor. Bu kayın baba olayını anneme anlatsam elli kişi arar boşan der
en güzeli mesafe valla kendi ailenle olsun eşinin ailesiyle olsun mesafe en güzeli
ne yapsan beğenmiyorlar çalışsan laf eder çalışmasan laf ederler her şeye yorumları var, kapını kapat ve çekirdek ailenle kal, biz bebek yokken hep gidip gelirdik ama bebek olunca daha çok konuşacaklar hiç gerek yok artık mesafe