- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.410
- 33
- 32
Ayy bende izin günüme odaklıyımAay agirlasmadan hallet bariiiben şu ara bebeğin doğumuna değil izne çıkacağım tarihe odakliyim
Eeee ne dedi doktor, kaç gündür bu yazının anlamını bekliyoruzAz yüzünüzü guldureyim normalde yarın atmam gereken kağıdı sabirsizlandim meraktan(hani 15 gün sonra atacaktım ya bugünden attim) konuşmayı okuyunEki Görüntüle 3403966
Bende aynı durumdayım eşim odasını ayıralım diyor istemiyorum benim tarafıma koy ozaman beşiği gece ben kalkıp kontrol edeyim diyor yatağın diğer tarafına koysam bile uzakmış gibi geliyor bebekler doğunca nasıl olcak napcaz bilmiyorum valla bende. Senin ilkinin oğlan olması avantaj banyosunu filan da yaptırır ama işte anne gibi olmuyor 6bucuk yaş ta büyük değil yinede ana kuzusu işteKızlar benim de bir sorum/sorunum var. Gerçi bunu halihazırda çocuğu olanlar daha iyi bilir ama belki siz de yorum yaparsınız. Oğlum 6.5 yaşında şu an ve ilk kez bensiz doktora götürüyor babası. Bugün hasta oldu yine, eşim de sen gelme hastaneye boşuna mikrop ortamına girme dedi cuma günü zaten rapor almaya gideceğim. Normalde asla kabul etmezdim ama şimdi hamileyim diye tamam dedim. İçim içimi yiyor. Oğlumu babasına bile emanet edemiyorum. Bensiz doktor nasıl muayene edecek ya ben olmadan kan alırlarsa vs diye evde oturdum ağlıyorumbebek doğunca tek çocuk ilgisi gibi olmayacak biliyorum, bazı şeyleri babasının yapması gerekecek ve ben bu duruma üzülüyorum şimdiden
Doğuran nasıl doğuruyor senin neyin eksik içerde kalacak değil ya öyle böyle çıkacak o çocuk güçlü annesin üstesinden gelirsinÖyle yaparım artık sanki hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor o yüzden şimdiden başlama psikolojisine girdim
Canım üzülme, bebek gelmeden yavaştan alıştırma yapmak gerek çünkü bebek gelince olduğunda büyük çocuk bebeği suçlayabiliyor, kardeşine kinlenebiliyor annemle arama girdi diye. Bence bu süreçte babayla tek yapılacak şeyleri arttırmalısınız. doktor işi de iyi olmuş denemiş oldunuz. Bebek gelince de anne oğul saatleri yapıp arayı toparlarsın. yeni doğmuş bir bebek malum zor bir süreç ilk çocuktaki gibi değil. işimiz zor yani 2 çocukla.Kızlar benim de bir sorum/sorunum var. Gerçi bunu halihazırda çocuğu olanlar daha iyi bilir ama belki siz de yorum yaparsınız. Oğlum 6.5 yaşında şu an ve ilk kez bensiz doktora götürüyor babası. Bugün hasta oldu yine, eşim de sen gelme hastaneye boşuna mikrop ortamına girme dedi cuma günü zaten rapor almaya gideceğim. Normalde asla kabul etmezdim ama şimdi hamileyim diye tamam dedim. İçim içimi yiyor. Oğlumu babasına bile emanet edemiyorum. Bensiz doktor nasıl muayene edecek ya ben olmadan kan alırlarsa vs diye evde oturdum ağlıyorumbebek doğunca tek çocuk ilgisi gibi olmayacak biliyorum, bazı şeyleri babasının yapması gerekecek ve ben bu duruma üzülüyorum şimdiden
Aay evet ben de bizim katta tikaniyorum, komşuya Dicem artık evleri değiştirelim diyeHadi inşallah sağlıkla beklesin vaktini de doğduktan sonra bolca vakit geçirin
çok zorlama ozaman şimdilik bence canım biraz daha bekle gene doktor daha iyi bilir tabi kontrolde tam sorarsın
of sorma üç kat bişekil çıkılıyor o son kat yok yani gitmiyor bacaklarım. Her seferinde bana şu merdivenlerde doğuracaksın diyolar baya kötü nefesim filan da gidiyor
Benim normalde 12 Nisan ama şansıma bayram varAyy bende izin günüme odaklıyım23 Nisanda çıkıyorum izne artık, sen ne zaman çıkıyorsun
Aynı şey bende de var doguramicam diyeÖyle yaparım artık sanki hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor o yüzden şimdiden başlama psikolojisine girdim
Aynen aynen kendimi zor taşıyorum bide eşya mı taşıcam yukarıAay evet ben de bizim katta tikaniyorum, komşuya Dicem artık evleri değiştirelim diyeevde de aşağı götüreceğim şeyleri toplu şekilde ayarlıyorum aynı şekilde yukarı çıkartacagim şeyleri de eşim evdeyse ona mesaj atıyorum gelirken getirir misin diye çünkü merdiven olayı beni epeyi yoruyor
Benim normalde 12 Nisan ama şansıma bayram var9'u öğlen bırakmış olcam memur olsaydım 5'inde bırakmış olacaktım 1,5 günluk bir çalışma sürem var orada
Canım ben kızımın bir çok şeyini babasıyla yaptırıyorum. tuvalet, banyo, uyku, bazen okula baba tek bırakıp alıyor, fırına markete baba kız gönderiyorum. Dün banyosunu ben yaptırdım anne sen yaptır dedi. sabaha ancak kendime geldim. çok yoruldum. Evet kız çocuk ama o da babası, mahremiyet konusunda farklı düşünüyorum.Bende aynı durumdayım eşim odasını ayıralım diyor istemiyorum benim tarafıma koy ozaman beşiği gece ben kalkıp kontrol edeyim diyor yatağın diğer tarafına koysam bile uzakmış gibi geliyor bebekler doğunca nasıl olcak napcaz bilmiyorum valla bende. Senin ilkinin oğlan olması avantaj banyosunu filan da yaptırır ama işte anne gibi olmuyor 6bucuk yaş ta büyük değil yinede ana kuzusu işteinşallah az vicdan azabıyla geçiririz bu süreci
Aay evet dün ekmek almaya çıkayım yürüyüş olsun demiştim sonra sütçü aradı ben geldim süt yumurta alacak misiniz diye hemen ekmeği alıp kosturdum eve adama da o an yukarı çıkartır misin demedim aldım kucağıma çıktım Allah'ım o kadar zordu ki eve nasıl girdim bilmiyorum eşim sabah mesaj atmış, cüzdanım kapının önündeki ayakkabılıktaAynen aynen kendimi zor taşıyorum bide eşya mı taşıcam yukarı
Bende işte cevap vermeyince halimi hatırımı sorunca baya güldümHa 14 gün ha 15 gün çok irdelemez heraldecevap ne niye istemiş bu kağıdı onu çok merak ettim ben
Doktor halimi hatırımı sormuş inşallah cevap verirse atarımEe neymiş neymişş
Ayy harbiden ya bi bilse burda herkesin onun cevabını beklediginiİyice heyecan yaratiyor djdjdjdj
Kızım 2 yaşına girecek doktoru cinsiyet ayrımını yapacak artık baba ve anne farklı cinsiyetler olduğunu anlamalı baba artık banyo yaptırmasın altını almasın bol bol elbise giydir vs diye detaylıca anlattı 18 aylıkken. Ozamana kadar babasının kucağında yıkanıyordu ama ozamandan beri kestik. babasıyla markete fırına vs gidiyor dişini fırçalayıp yüzünü yıkama falan hepsini yapıyor ama banyo ve altını temizleme filan o kısım bende.Canım ben kızımın bir çok şeyini babasıyla yaptırıyorum. tuvalet, banyo, uyku, bazen okula baba tek bırakıp alıyor, fırına markete baba kız gönderiyorum. Dün banyosunu ben yaptırdım anne sen yaptır dedi. sabaha ancak kendime geldim. çok yoruldum. Evet kız çocuk ama o da babası, mahremiyet konusunda farklı düşünüyorum.
Ay gene almışsın sen ben almazdım sırf taşımamak içinAay evet dün ekmek almaya çıkayım yürüyüş olsun demiştim sonra sütçü aradı ben geldim süt yumurta alacak misiniz diye hemen ekmeği alıp kosturdum eve adama da o an yukarı çıkartır misin demedim aldım kucağıma çıktım Allah'ım o kadar zordu ki eve nasıl girdim bilmiyorum eşim sabah mesaj atmış, cüzdanım kapının önündeki ayakkabılıktao da işten gelince fark etmemiş ben eve nasıl geldim bilemedim tansiyonum oynadı ter içinde kaldım 4 kat merdivenle dünyam şaştı cüzdan muzdan unutmusum
Şey demek istemiş önce halimi hatırımı sorup sonra konuya girseydinBende işte cevap vermeyince halimi hatırımı sorunca baya güldüm
Doktor halimi hatırımı sormuş inşallah cevap verirse atarım
Ayy harbiden ya bi bilse burda herkesin onun cevabını bekledigini
Ya yogurtum kalmamıştı mayalamam lazım yumurta da yoktu marketten almiyim dedimAy gene almışsın sen ben almazdım sırf taşımamak içinPazar filan bizde hak getire Migros sanal sağolsun şarküteri işlerini de eşim hallediyor vallahi her işi yaparım hiç sorun değil ama bana 4 kat merdiven çıkarken eşya taşıcaksın demesinler mümkün değil yani normal zamanda zaten nefesim bi tarafıma kaçıyordu şimdi ekstranın ekstrası durumundayız kan ter içinde kalıyor gerçekten insan
Arkadaşım doğuramadı en son sezaryen oldu ondanDoğuran nasıl doğuruyor senin neyin eksik içerde kalacak değil ya öyle böyle çıkacak o çocuk güçlü annesin üstesinden gelirsinRabbim güzel doğum hikayesi nasip etsin
40a kadar beklemek çok zor ya şu anda bile çok uzun zamandır hamileyim gibi geliyorAynı şey bende de var doguramicam diye
Ay daha yazmadı mı ya çatlatır insanıBende işte cevap vermeyince halimi hatırımı sorunca baya güldüm
Doktor halimi hatırımı sormuş inşallah cevap verirse atarım
Ayy harbiden ya bi bilse burda herkesin onun cevabını bekledigini
Vay beee pazara gitmeyen insanı pazara çıkarttırıyor bu bebelerYa yogurtum kalmamıştı mayalamam lazım yumurta da yoktu marketten almiyim dedimayy ben pazara asla gitmeyi sevmem evden çalıştığı dönem eşim giderdi o ofise geçince bizde pazar olayı kapanmışti evimize 2 adım pazar bu arada sonra ben bulantılar geçince pazara gitmeye başladım sürekli sebze alayım sağlıklı yemekler pissin diye bir de balıkçı oluyor orada taze taze balıkları çok güzel her hafta pazara gittiğim günü balık günü yaptık usenmeden gidiyorum fazla olursa elim arabanın bagajina koyuyorum eşim işten gelince yukarıdan açıyorum bagajı o getiriyor sırf cocuum sağlıklı beslensin diye neler yaşadım yaa aaah cefakar analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?