2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende aynı durumdayım eşim odasını ayıralım diyor istemiyorum benim tarafıma koy ozaman beşiği gece ben kalkıp kontrol edeyim diyor yatağın diğer tarafına koysam bile uzakmış gibi geliyor bebekler doğunca nasıl olcak napcaz bilmiyorum valla bende. Senin ilkinin oğlan olması avantaj banyosunu filan da yaptırır ama işte anne gibi olmuyor 6bucuk yaş ta büyük değil yinede ana kuzusu işte inşallah az vicdan azabıyla geçiririz bu süreci

Canım medusaa armuttan sen almistin kadın diye hatırlıyorum. Başka hizmetler aldığımda hep teklif geliyordu ama burada direkt ücret için kredi kartı bilgimi istiyor :/ ee kadindan memnun kalmazsam iş yapmazsa falan süreçler nasıl oluyor direkt para almak saçma değil mi

Öyle yaparım artık sanki hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor o yüzden şimdiden başlama psikolojisine girdim
Doğuran nasıl doğuruyor senin neyin eksik içerde kalacak değil ya öyle böyle çıkacak o çocuk güçlü annesin üstesinden gelirsin Rabbim güzel doğum hikayesi nasip etsin

Canım üzülme, bebek gelmeden yavaştan alıştırma yapmak gerek çünkü bebek gelince olduğunda büyük çocuk bebeği suçlayabiliyor, kardeşine kinlenebiliyor annemle arama girdi diye. Bence bu süreçte babayla tek yapılacak şeyleri arttırmalısınız. doktor işi de iyi olmuş denemiş oldunuz. Bebek gelince de anne oğul saatleri yapıp arayı toparlarsın. yeni doğmuş bir bebek malum zor bir süreç ilk çocuktaki gibi değil. işimiz zor yani 2 çocukla.

Aay evet ben de bizim katta tikaniyorum, komşuya Dicem artık evleri değiştirelim diye evde de aşağı götüreceğim şeyleri toplu şekilde ayarlıyorum aynı şekilde yukarı çıkartacagim şeyleri de eşim evdeyse ona mesaj atıyorum gelirken getirir misin diye çünkü merdiven olayı beni epeyi yoruyor
Ayy bende izin günüme odaklıyım 23 Nisanda çıkıyorum izne artık, sen ne zaman çıkıyorsun
Benim normalde 12 Nisan ama şansıma bayram var 9'u öğlen bırakmış olcam memur olsaydım 5'inde bırakmış olacaktım 1,5 günluk bir çalışma sürem var orada

Aynen aynen kendimi zor taşıyorum bide eşya mı taşıcam yukarı

Canım ben kızımın bir çok şeyini babasıyla yaptırıyorum. tuvalet, banyo, uyku, bazen okula baba tek bırakıp alıyor, fırına markete baba kız gönderiyorum. Dün banyosunu ben yaptırdım anne sen yaptır dedi. sabaha ancak kendime geldim. çok yoruldum. Evet kız çocuk ama o da babası, mahremiyet konusunda farklı düşünüyorum.

Aynen aynen kendimi zor taşıyorum bide eşya mı taşıcam yukarı
Aay evet dün ekmek almaya çıkayım yürüyüş olsun demiştim sonra sütçü aradı ben geldim süt yumurta alacak misiniz diye hemen ekmeği alıp kosturdum eve adama da o an yukarı çıkartır misin demedim aldım kucağıma çıktım Allah'ım o kadar zordu ki eve nasıl girdim bilmiyorum eşim sabah mesaj atmış, cüzdanım kapının önündeki ayakkabılıkta o da işten gelince fark etmemiş ben eve nasıl geldim bilemedim tansiyonum oynadı ter içinde kaldım 4 kat merdivenle dünyam şaştı cüzdan muzdan unutmusum

Ha 14 gün ha 15 gün çok irdelemez heralde cevap ne niye istemiş bu kağıdı onu çok merak ettim ben
Bende işte cevap vermeyince halimi hatırımı sorunca baya güldüm
Ee neymiş neymişş
Doktor halimi hatırımı sormuş inşallah cevap verirse atarım
İyice heyecan yaratiyor djdjdjdj
Ayy harbiden ya bi bilse burda herkesin onun cevabını bekledigini

Kızım 2 yaşına girecek doktoru cinsiyet ayrımını yapacak artık baba ve anne farklı cinsiyetler olduğunu anlamalı baba artık banyo yaptırmasın altını almasın bol bol elbise giydir vs diye detaylıca anlattı 18 aylıkken. Ozamana kadar babasının kucağında yıkanıyordu ama ozamandan beri kestik. babasıyla markete fırına vs gidiyor dişini fırçalayıp yüzünü yıkama falan hepsini yapıyor ama banyo ve altını temizleme filan o kısım bende.
Ama banyo konusu artık benide ciddi zorluyor belim ağrıyor çok

Ay gene almışsın sen ben almazdım sırf taşımamak için Pazar filan bizde hak getire Migros sanal sağolsun şarküteri işlerini de eşim hallediyor vallahi her işi yaparım hiç sorun değil ama bana 4 kat merdiven çıkarken eşya taşıcaksın demesinler mümkün değil yani normal zamanda zaten nefesim bi tarafıma kaçıyordu şimdi ekstranın ekstrası durumundayız kan ter içinde kalıyor gerçekten insan

Bende işte cevap vermeyince halimi hatırımı sorunca baya güldüm

Doktor halimi hatırımı sormuş inşallah cevap verirse atarım

Ayy harbiden ya bi bilse burda herkesin onun cevabını bekledigini
Şey demek istemiş önce halimi hatırımı sorup sonra konuya girseydin
bırak doktor bu işleri sen esas konuya cevap ver hoş beşi sonra yaparız bu kağıt ne onu de hele

Ya yogurtum kalmamıştı mayalamam lazım yumurta da yoktu marketten almiyim dedim ayy ben pazara asla gitmeyi sevmem evden çalıştığı dönem eşim giderdi o ofise geçince bizde pazar olayı kapanmışti evimize 2 adım pazar bu arada sonra ben bulantılar geçince pazara gitmeye başladım sürekli sebze alayım sağlıklı yemekler pissin diye bir de balıkçı oluyor orada taze taze balıkları çok güzel her hafta pazara gittiğim günü balık günü yaptık usenmeden gidiyorum fazla olursa elim arabanın bagajina koyuyorum eşim işten gelince yukarıdan açıyorum bagajı o getiriyor sırf cocuum sağlıklı beslensin diye neler yaşadım yaa aaah cefakar analar

Vay beee pazara gitmeyen insanı pazara çıkarttırıyor bu bebeler ben kızımdan sonra vedalaştım pazarla ay hiç uğraşamam modundayım pazar bizede iki adım cidden bu arada balık evde pişiriyorsan iyi valla ben eve sokmam yemem lazım ama midem almıyor hiç sevmem kızıma yedirmem lazım ama yok yani balık yağı devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…