- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Sezaryende öcü değil ya öyle böyle çıkıyor işte sağlıkla gelsinde normal sezaryen Rabbim ne nasip ettiyse artıkArkadaşım doğuramadı en son sezaryen oldu ondaninşallahhh
Bizim kresimizde mahremiyet eğitimi verdiler. Baya da iyi verdiler bence çok şaşırmıştım çünkü.Kızım 2 yaşına girecek doktoru cinsiyet ayrımını yapacak artık baba ve anne farklı cinsiyetler olduğunu anlamalı baba artık banyo yaptırmasın altını almasın bol bol elbise giydir vs diye detaylıca anlattı 18 aylıkken. Ozamana kadar babasının kucağında yıkanıyordu ama ozamandan beri kestik. babasıyla markete fırına vs gidiyor dişini fırçalayıp yüzünü yıkama falan hepsini yapıyor ama banyo ve altını temizleme filan o kısım bende.
Ama banyo konusu artık benide ciddi zorluyor belim ağrıyor çok
İki çocuklu hayata alışma süreci zor olacak gibi duruyorBende aynı durumdayım eşim odasını ayıralım diyor istemiyorum benim tarafıma koy ozaman beşiği gece ben kalkıp kontrol edeyim diyor yatağın diğer tarafına koysam bile uzakmış gibi geliyor bebekler doğunca nasıl olcak napcaz bilmiyorum valla bende. Senin ilkinin oğlan olması avantaj banyosunu filan da yaptırır ama işte anne gibi olmuyor 6bucuk yaş ta büyük değil yinede ana kuzusu işteinşallah az vicdan azabıyla geçiririz bu süreci
Evet canım haklısın birden tüm ilgimi bebeğe verirsem daha çok üzülürCanım üzülme, bebek gelmeden yavaştan alıştırma yapmak gerek çünkü bebek gelince olduğunda büyük çocuk bebeği suçlayabiliyor, kardeşine kinlenebiliyor annemle arama girdi diye. Bence bu süreçte babayla tek yapılacak şeyleri arttırmalısınız. doktor işi de iyi olmuş denemiş oldunuz. Bebek gelince de anne oğul saatleri yapıp arayı toparlarsın. yeni doğmuş bir bebek malum zor bir süreç ilk çocuktaki gibi değil. işimiz zor yani 2 çocukla.
Öyle tabi ben zaten o kadar bekleyemem baktım gelmiyor doğurt beni derimSezaryende öcü değil ya öyle böyle çıkıyor işte sağlıkla gelsinde normal sezaryen Rabbim ne nasip ettiyse artık
Aynı şeyi düşünüyorum Mayıs annesiyim ama Nisan sonu gelsin diye düşünüyorum Mayıs'a uzaması sabır konusunda beni yipratabilir40a kadar beklemek çok zor ya şu anda bile çok uzun zamandır hamileyim gibi geliyorinşallah o kadar bekletmez 38 de geliverir
Aynı şeyi düşünüyorum Mayıs annesiyim ama Nisan sonu gelsin diye düşünüyorum Mayıs'a uzaması sabır konusunda beni yipratabilir
Ben hamileliğime kadar 1 kere bile balık pişirmemistimVay beee pazara gitmeyen insanı pazara çıkarttırıyor bu bebelerben kızımdan sonra vedalaştım pazarla ay hiç uğraşamam modundayım pazar bizede iki adım cidden bu arada balık evde pişiriyorsan iyi valla ben eve sokmam yemem lazım ama midem almıyor hiç sevmem kızıma yedirmem lazım ama yok yani balık yağı devamke
Şimdiden kaburgalarim çıtır çıtırhele git gide ağırlaşacaklar ağrılar kramplar sağlıklı olsunlar da çok bekletmesinler
Konu mahremiyet değilki cinsiyet ayrım dönemi farklı cinsiyetler olduğunu kavraması. O ayrımı yapacak şekilde büyüdüğünde öz bakımını yapan babasıyla diğer kişiler arasında mahremiyet farkını kavratmaya geçicez biz daha cinsiyet ayrımındayızBizim kresimizde mahremiyet eğitimi verdiler. Baya da iyi verdiler bence çok şaşırmıştım çünkü.
Sizin doktorunuz gibi düşünmüyor kresimiz.
Bir de sizin kızınız küçük kucak bebesi yavrum. Siz de sona yaklastiniz zorlaması çok normal.
Ama mahremiyet konusunda anne baba ve öğretmeni temizliğini yapan kişiler olduğu için onlara ayıp değil ama sadece temizlik mevzusu. İnanın anane babaanne bile severken poposuna dokunsa tepki veriyor.
Babanın bir çok şeyi yapması, çocuğun sorumluluğunu almasi acayip rahatlatiyor beni.
Bence biraz araştırın değerlendirin belki farkli görüşler aklınıza yatabilir.
Canım bence suyu emen terlik alma o an belki duşa girip rahatlamak isticez vs bence en mantıklısı plastik terlik ama bunu kendi evin için alabilirsin ben çok begendimEki Görüntüle 3404044 Kızlar doğum çantasına böyle bir terlik mi alsam nasıl sizce english home da gördüm indirimde şuan 160 liraydı
Aaa bunları şimdiden mi yapman gerektiğini söylediii, 37den sonra olmuyor muydu hurma, masaj vs çok şaşırdımKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek K kelebekimsi golden-snitch kubiskubiskubis I ImaginaryLife
Bu normalde banyo terliği diye geçiyor aslında benim de çok hoşuma gitti biraz daha alternatif bakayımCanım bence suyu emen terlik alma o an belki duşa girip rahatlamak isticez vs bence en mantıklısı plastik terlik ama bunu kendi evin için alabilirsin ben çok begendim
Duş vs durumu olursa ıslanır bence plastik olanlardan almak daha rahat olurEki Görüntüle 3404044 Kızlar doğum çantasına böyle bir terlik mi alsam nasıl sizce english home da gördüm indirimde şuan 160 liraydı
Evet kızım 29 Nisan doğumlu aynı gün olsun diye öyle istedik. Beklerse vaktini nasipse ikisinin doğum günü aynı gün olacak 2 sene arayla
Evet benim için de evlendi değişti diyorlar halbuki değişmedim arkamdan konuştukları kulağıma geldi ve onlarla iletişimi kestim birde yüzüme gülmeleri bir tuhaf madem arkamdan konuşuyorlar niye yüzüme gayet samimilerE onlar kardeşiyse sende evladısın niye evladının dertleştiği bi konuyu kalkıp sağa sola anlatıyor ki. Aman kalabalık ailenin de bu kısmı kötü herkes herşeyi hemen duyuyor. Ben kendi akrabalarımla bile yakınlar hariç pek görüşmüyorum düğün dernek bayram da filan işte. Başta evlendi değişti diyorlardı aman desinler umrum değil hayat telaşı koşuşturup duruyoruz diyip geçiştiriyorum onlarla mı uğraşcamvallahi dediğin gibi insanın en iyisi çekirdek ailesi ne yaşadıysan kapını kapatıp içerde yaşıcan millet bi derdine ah vah yaparken içten seviniyor resmen
Çok kaliteli durmuyor sanki parasının hakkını vermez bence bu çabuk ezilen süngerler gibi duruyor şu crocs muadileriEki Görüntüle 3404044 Kızlar doğum çantasına böyle bir terlik mi alsam nasıl sizce english home da gördüm indirimde şuan 160 liraydı
37 den sonra yapın demişlerdi şimdi mi öneriyorlar bunlarıKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek K kelebekimsi golden-snitch kubiskubiskubis I ImaginaryLife
Aa çok ilginç daha erken değil mi bunlar için? Tam liste varsa atar mısın canım bize de fikir olurKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek K kelebekimsi golden-snitch kubiskubiskubis I ImaginaryLife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?