2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim kresimizde mahremiyet eğitimi verdiler. Baya da iyi verdiler bence çok şaşırmıştım çünkü.
Sizin doktorunuz gibi düşünmüyor kresimiz.
Bir de sizin kızınız küçük kucak bebesi yavrum. Siz de sona yaklastiniz zorlaması çok normal.
Ama mahremiyet konusunda anne baba ve öğretmeni temizliğini yapan kişiler olduğu için onlara ayıp değil ama sadece temizlik mevzusu. İnanın anane babaanne bile severken poposuna dokunsa tepki veriyor.
Babanın bir çok şeyi yapması, çocuğun sorumluluğunu almasi acayip rahatlatiyor beni.
Bence biraz araştırın değerlendirin belki farkli görüşler aklınıza yatabilir.

İki çocuklu hayata alışma süreci zor olacak gibi duruyor seninki daha minik tabi bebeklikten yeni çıkıyor, gerçi bi yandan çok farkına varmaz oyun arkadaşı gibi görür kardeşini. Benimki artık aklı başında olduğu için kendisi ile daha az ilgilenildiğini düşünür diye üzülüyorum. Banyosunu kendisi yapıyor epeydir Allahtan akşamları da bir gün babası bir gün ben uyutuyorum ama her gün anne sen uyut beni diyo. Karnım büyüdü annecim yatağına zor sığıyorum artık diye ikna ediyorum. İnşallah hiçbirimiz kendimizi kötü hissetmeden atlatırız bu süreci dediğin gibi
Evet canım haklısın birden tüm ilgimi bebeğe verirsem daha çok üzülür önümüzdeki süreçte daha çok baba oğul zamanı ayarlayayım bari içim kan ağlasa da inşallah kolaylıkla geçiririz bu adaptasyon sürecini

40a kadar beklemek çok zor ya şu anda bile çok uzun zamandır hamileyim gibi geliyor inşallah o kadar bekletmez 38 de geliverir
Aynı şeyi düşünüyorum Mayıs annesiyim ama Nisan sonu gelsin diye düşünüyorum Mayıs'a uzaması sabır konusunda beni yipratabilir

Ben hamileliğime kadar 1 kere bile balık pişirmemistim evlenmeden önce annem babam yapardı, evlendikten sonra eşim terasta yapardı kokusu gelmesin diye. Sonra hamilelik oldu ee eşim de ise gidiyor. Artık balıkçıdakiler tanıyor hosgeldin diyorlar direkt saymaya başlıyor şu yeni geldi şu taze vs ben de firinda yapıyorum koku olmasın diye bazen eşim gitme istersen dışarıdan da söyleyebiliriz hazır pişmiş balık diyor bana nasıl bir analık yüklendiyse o balığı alıp pisirmem lazım çocuğum yemeli moduna girdim ahahahah hayatında hiç balık pişirmeyen ben bile şimdi özel soslar falan yapıyorum aştim kendimi ahahahaha

hele git gide ağırlaşacaklar ağrılar kramplar sağlıklı olsunlar da çok bekletmesinler
Şimdiden kaburgalarim çıtır çıtır aay bir de bunlar yetmiyor gibi gogsumun altı da pişik olmuş oraya da yağ sürmüştüm o kaldı pişik yaptı herhalde küçük goguslu olunca böyle dertlerim hiç yoktu her geçen gün farklı bir ağrı acı güncellemesi oluyor

Kizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyus hoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek K kelebekimsi golden-snitch kubiskubiskubis I ImaginaryLife

Kızlar doğum çantasına böyle bir terlik mi alsam nasıl sizce english home da gördüm indirimde şuan 160 liraydı

Konu mahremiyet değilki cinsiyet ayrım dönemi farklı cinsiyetler olduğunu kavraması. O ayrımı yapacak şekilde büyüdüğünde öz bakımını yapan babasıyla diğer kişiler arasında mahremiyet farkını kavratmaya geçicez biz daha cinsiyet ayrımındayız
Doktorumuza da güveniyoruz aslında nokta atışları var alanında oldukça iyi. Şimdilik onunla devam ediyoruz inşallah bi sorun yaşamayız

Eki Görüntüle 3404044 Kızlar doğum çantasına böyle bir terlik mi alsam nasıl sizce english home da gördüm indirimde şuan 160 liraydı
Canım bence suyu emen terlik alma o an belki duşa girip rahatlamak isticez vs bence en mantıklısı plastik terlik ama bunu kendi evin için alabilirsin ben çok begendim

Aaa bunları şimdiden mi yapman gerektiğini söylediii, 37den sonra olmuyor muydu hurma, masaj vs çok şaşırdım

Evet benim için de evlendi değişti diyorlar halbuki değişmedim arkamdan konuştukları kulağıma geldi ve onlarla iletişimi kestim birde yüzüme gülmeleri bir tuhaf madem arkamdan konuşuyorlar niye yüzüme gayet samimiler tamamen kesince de iletişimi bu sefer değişti demeye başladılar. Kesinlikle insanın çekirdek ailesi dışında kimse çok çok önemli vazgeçilmez değil anne baba hariç

37 den sonra yapın demişlerdi şimdi mi öneriyorlar bunları

Aa çok ilginç daha erken değil mi bunlar için? Tam liste varsa atar mısın canım bize de fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…