2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Selam kızlar buralardan baya uzak kaldım misafirler geldi gitti sürekli bi koşturmaca, iş güç vs derken mesajları okuyamadım nasılsınız nasıl gidiyor umarım her şey iyidir Biz çok şükür iyiyiz bu cumartesi kontrolümüz var bebişimiz kendini gösterirse görücez bakalım 3 hafta önce 1200 grdı bakalım şimdi ne kadar oldu Benim de iştahım açıldı resmen,10 kilo aldım sağlık olsun diyip yemeye devam ediyorum Sizler ne durumdasınız ? Bu arada ben hazırlık da yapamadım geç kalmadım dimi

Helal olsun benim gözüm kararıyor başım dönüyor aşırı derecede susuyorum tutamıyorum Allah kabul etsin
30+4te bebeğim 43,87 cm 2 kilo 67 gram mi ne geldi rekoru hala elimde tutuyorum

10 kilo yine iyi 16 aldım şaka gibi geç değil ama başla yavaştan çünkü hemen bitmiyor 5 gün felan sadece etiket söktüm galiba ağırlaştıkça daha da zor oluyor yapması

Ay d.tüm görünce yazini çok kızdım. Ona neymiş, senin idealini senin hayalin. İnsan sevdiği işi yapmalı. Başkasının istediği işi değil.
Kendi eşi, kendisi doktormus mu? 2 hava aticam diye hamile kadını üzmüş. Bir de sen bebegine onun adını vereceksin. Doktor gelini koysun onun adını tövbe estağfurullah. Buradaki tüm hamilelerin ahını alacak.

10 kilo yine iyi 16 aldım şaka gibi geç değil ama başla yavaştan çünkü hemen bitmiyor 5 gün felan sadece etiket söktüm galiba ağırlaştıkça daha da zor oluyor yapması
O zaman bu hafta sonu etiketlerden başlayayım.Aslında aklımdaydı da Evde birileri varken de kıyafet işi yapmak istemedim çünkü aa ne çok şey almışsın deniyor hemen

O zaman bu hafta sonu etiketlerden başlayayım.Aslında aklımdaydı da Evde birileri varken de kıyafet işi yapmak istemedim çünkü aa ne çok şey almışsın deniyor hemen
Aynen öyle herkes bir şeyr mutlaka laf ediyor başla başla baya az kaldı artık

Benim aklımda da sadece mesafe var şu anda canım. Eski samimiyetim içten sevgim maalesef yok bunu kendi babam bile deseydi babamdan bile soğurdum açıkçası.
Bencede özellikle eşinin ailesiyle mesafe iyidir bu sayede sana akılları estiği gibi konuşamazlar. 6 senelik evliyim ilk defa bukadar sık gidip geldim saygımı vs gösteriyorum tabi ama hala mesafeliyim davranış olarak. Kafam rahat en iyisi bu.

Benim zaten sezaryen olduğu için doğum şeklini konuşmadık ama sezaryende ki doğum tarihini kendi verdi. Bende sonraki kontrolde bir hafta öne çektirdim
Bu arada topikte sanırım sen bide Begonya2 oruç tutuyor. Helal olsun ikinizede vallahi Allah kabul etsin. Ben asla dayanamıyorum

Ne zaman canım sezeryan tarihin

Diğer gelini öğretmen canım doktor hiç akraba aileden yok ama onun için çok önemli sanırım. Eşi de ilkokul mezunu ev hanımı öyle aman aman eğitimle ilgileri yok hani kendi doktor eşi doktor olsa neyse de işte evet onun adını koyacağız ve ben hayır bile demedim eşime bu konuyla ilgili çünkü seviyordum onu , hayat işte bizi seviyor diye düşündüklerimiz aslında içten içe bizi sevmiyor olabilirler bunu kabullenmek gerekiyor üzülmek çözüm değil artık
kesinlikle canım en güzeli mesafe her anlamda , mutlu bir evlilik için de en sağlıklısı bu herkesle mesafe en güzeli , ben kendi çevreme de artık böyleyim en ufak bir yakınlık gösterince herşeyine karışmayı görev ediniyorlar laf söylüyorlar mesleğine kadar seni aşağılayabiliyor insanlar ve gram umurlarında olmuyor sen üzül üzülme hiç önemli değil. Ben temizlikçi de olabilirdim ayrıca hiç kimse bir bayanın mesleğini bence küçük görmemeli Türkiye’de doktor avukat dışında hep küçümseniyor meslekler genel olarak toplum yapısı böyle. En azından eski kafalılar böyle

canım 9 yıllık evliyim. Ne sen onun kızı olabilirsin ne de o senin baban. onlar eşinin ailesi. Bunu aklından çıkarma mesafeni koru saygı çerçevesinde ilişkini sürdür. Eşinin sana olan davranışı önemli olan kendi ailesini bilmesi önemli aradaki farkı görmeli ve önceliğini bilmeli.
ben söylüyorum da ne umdunuz bilemem ama şansınıza böyle bir gelin düştü size diye. Eşimde tanıştırırken ilk gelinin bu anne demiş. beğendin mi vs yok. Hatta eşim arada annem bana kolay eş bulurdu filan dedi. Ona da dedim çok aklında kaldıysa ben aradan çekilirim istersen dene filan dedim. Bir daha da ağzını açamadı.
Canım hiç kırılırlar üzülürler deme saygısızlık yapan eşinse ona da haddini bildir kibarca. Sen çok değerlisin, üzme kendini.

Amin canım sağolasın pazartesi kontrole gidicem suyu kilosu normal almaya devam ediyosa oruca devam edicem inşaAllah. Ama azalma vs var derse tutmicam

Ne zaman canım sezeryan tarihin
Doktor 6 Mayıs dedi 38+2 oluyordu. Ben 29 Nisan istedim 37+2 oluyor canım
aynen canım ben yıllarca çalıştım mesleğim var evlenince bana da yemek dantel örgü muhabbeti yaptılar bilmiyorum diye salakmıyım ben istesem cebimden çıkarırım hepsini öğrenilmicek ne var ama ilgi alanı başka. Sende de aynı durum meslek var bu sefer başka meslek hayali kuruyorlar çok ilginç. Milletle yüz göz olunca kolunu kessen öbürünü niye kesmedin dicekler doymuyorlar yada yaptığın yetersiz geliyor. İşin kötü tarafı kendini de yetersiz hissettiriyorlar.
Benim eşimde aileme karşı mesafeli başta kızardım ama şuan iyiki böyle diyorum benim ailemde aklına geleni konuşamasın eşimin ailesi de. Mesafeli davranınca ne kimse evliliğine müdahil olabiliyor ne patavatsızca konuşabiliyor

Evet canım çok haklısınız kimse insanın öz babası gibi olmuyor bende onların öz kızları gibi olamam haklısın. Mesafe koyup saygı çerçevesinde iletişim kurmak gerekiyor. Artık zaten iyice büyüdük kendi çekirdek ailemizden başka bir şey önemli değil benim için bebiş de inşallah sağlıkla doğsun bir an önce herşey düzene binsin istiyorum hepimiz için güzel sağlıklı bebişler hayırlı doğumlar olsun inşallah

Evet ya ben anneme de anlatamıyorum anlatsam eşime kinlenecek eşimle ilgisi yok işte teyzemlere söyleyecek teyzemler olayı abartacak ha bire kötüleyecekler evliliğime bile karışacaklar. Zaten senin mutluluğunu kimse istemiyor ki teyzelerim kuzenlerim bile olsa arkamdan dedikodum dönüyor yüzüme gülüyorlar hiç kimse de sana hiçbir şeyi yakıştırmıyor hep dipte yaşamanı istiyorlar. Öyle olunca ben anneme artık bir şey anlatamıyorum hemen herkese yetiştiriyor elli kere uyarsam da boş . En son niye anlatıyorum ki anneme dedim kızıyorum insanlara niye anlatıyorsun diye, işte onlar benim kardeşlerim niye onlara anlatmayayım diyor, bana ait özel hiç bir şey kalmıyor ben annemle bile rahat rahat sohbet edemiyorum birde biz bayağı kalabalık aileyiz biri birşey duysa tüm herkes duymuş oluyor. Bu kayın baba olayını anneme anlatsam elli kişi arar boşan der en güzeli mesafe valla kendi ailenle olsun eşinin ailesiyle olsun mesafe en güzeli ne yapsan beğenmiyorlar çalışsan laf eder çalışmasan laf ederler her şeye yorumları var, kapını kapat ve çekirdek ailenle kal, biz bebek yokken hep gidip gelirdik ama bebek olunca daha çok konuşacaklar hiç gerek yok artık mesafe

Kızınla aynı doğum tarihi diye mi 29 diyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…