2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O zaman kendine laf edilmesine kesinlikle bir daha taviz verme. Eşin bir şey diyebilseydi yada sözü geçseydi sesini çıkarma eşin halletsin derdim ama bu tip insanlar dozu daha çok arttiriyo malesef o yüzden kendini ezdirme canım sende üzülme ağlama gerçekten bebeğine yazık öyle dusun

Asla değiştiremem. Ben beni sevdiğini düşünüyordum demekki öyle değilmiş. En azından bilmiş oldum o konuşmasıyla , çünkü ben onu çok seviyordum hep dua ederdim ona kendi babam gibiydi..
İllaki seviyordur da belki senin istediğin gibi değil ama sıkma canını göbüşünüü sev rahatlarsın eheh :))

Eşin seni sevmiş sırf mesleğin babasının istediği meslek değil diye evlilikten vazgeçilir mi canım, sen boşver artık kime ne kadar değer vermen gerektiğini de göstermiş. Dr olup cazgır bir gelin olsan daha mı iyiydi? İnsanlar bazen çok saçma sapan düşünüyor. Benim de kayınpederim fabrikatör olsun isterdim ama olmadı de sen de. Herkesin her istediği olmuyor. Sen eşinle mutluysan gerisine kulak tika. Böyle saplantılı şeyler bana çok cahilce geliyor. İlle de erkek çocuk isteyen aileler, Dr olsun diye tutturanlar vs gereksiz şeyler hiç takılma. Bence en güzeli her zaman mesafe, sen mesafeni ona göre koyarsın şimdi hormonlardan da bu kadar kirilman doğal, önemli olan eşinle cocugunla mutluluğun gerisine kulak Tika samimi olmaya gerçekten gerek yok maraz doğuyor sonra böyle

Doktor olmamak eksiklik mi canım ya hiç öyle düşünme, tamam kendince öyle içinden geçirmiş ama olmamış yani. Sen de belki doktor kayınpeder istiyordun olamaz mı :) bunu söylemesi gerçekten çok saçma. Sen böyle bir cümle kursan ne diyeceklerdi acaba sen üzme kendini önemli olan eşinle senin anlaşman. Bundan sonra yine böyle bi şey diyecek olursa sen de lafı ağzına tıkarsın napalım yaşlı diye her istediğini söyleyecek değil ya.

Evet canım kesinlikle haklısın konuşuyorum konuşuyorum eşimle aram bozuluyor o ne yapabilir ki bu durumda. İnsanlar böyle yapa yapa araya soğukluk giriyor sonra kayınbabaya bayramdan bayrama göresin geliyor sonra da gelin milleti kızın gibi olmuyor diyorlar, tabi olmayız ya
İllaki seviyordur da belki senin istediğin gibi değil ama sıkma canını göbüşünüü sev rahatlarsın eheh :))

Evet canım işte ağlayacak bir şey yok da hormonlardan sanırım yoksa çok saçma bir durum takılıp kalmam bile yanlış

Evet canım doktor dışında hiçbir mesleğe saygı duymuyor oğlu da tıp kazansın diye elinden gelen baskıyı yapıyor çocuk şimdi psikolojisi mahvoldu evde sürekli stres hakim bir ara evi bile terk etmişti biz barıştırdık. Kendi oğluna da tıp kazanacak diye inanılmaz bir baskı uyguluyor. Bende tıpçı değilim diye üzüntüsünü yüzüme söyledi. Takılacak şeyler değil bunlar kesinlikle, çünkü kendi oğlanlarına da bu baskıyı yaptığı için birşey diyemiyorum. Adamda bir doktor sevdası var

Sil at demiyorum tabi aynı ailedesin arada eşin var sonuçta ama mesafe iyidir mümkün mertebe mesafe.
Bide eşin kaç yaşında kazık kadar adam ne bu müdehale sürekli ona ayrı sana ayrı.

Sil at demiyorum tabi aynı ailedesin arada eşin var sonuçta ama mesafe iyidir mümkün mertebe mesafe.
Bide eşin kaç yaşında kazık kadar adam ne bu müdehale sürekli ona ayrı sana ayrı.
Benim aklımda da sadece mesafe var şu anda canım. Eski samimiyetim içten sevgim maalesef yok bunu kendi babam bile deseydi babamdan bile soğurdum açıkçası.

Universite sinavina 3 kuzen girmistik.onlar o sene ogretmenlik kazandi ben ise iyi bir derece ile iktisat bolumunu kazandim.ovunmek amacli degil ama zaten sehrin en iyi anadolu lisesini kazanip standart ustu egitim almistim.
Sinav sonuclari aciklandi..annanemin evinde toplandik kutlama niyetli..annenem kuzene sordu ,kuzen ogretmenlik kazandigini soyledi..annanem gururla kabardi, diger kuzenime sordu ondada ayni...bana sordu..dedim nene iktisat kazandim...yuzume bakti ve 'uzulme kizim seninde iyi..sukur kazandin sende dedi' herkesi bi gülme aldi demem oki yasli densiz birinin sozlerini bu kadar ciddiye almayin..aman yaşli diyin geçinonlar biraz git gel akilli oluyorlar

Evet canım benim haklısın gerçekten takmamak gerekiyor çok teşekkür ederim moral oldunuz

Ben genel olarak soğuk birisiyim yakın akrabalarım hariç, öyle sürekli arayayım goruseyim iyi olayım gibi bir derdim de yok açıkçası. Fazla içli disli olmayi da sevmiyorum sanirim. Samimiyet ilerleyince bazen insanlar farkında olmadan sınırlarını aşıyorlar. Eşimin ailesini severim de sayarım da bana bir yanlislari olsa saygımdan bir şey kaybetmezler arada eşim var diye o da ama sevgi kısmını kaybederlerdi. Ben biraz da olsa mesafe olmasi gerektiğini düşünüyorum en azından herkes sınırını bilsin diye, sen de arada eşin var diye saygindan bir şey kaybetmezsin, sevgi kismini da kendisi yok etmiş zaten onda yapacak bir şey yok, sakın kendini üzme. Sen ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın ayrıca çalışmıyor da olabilirdin, herhangi bir mesleğin de olmuyor olabilirdi. Anneyiz biz ya vücudumuzda iki kalp atıyor 2-3 kilo bebisleri karnimizda taşıyoruz uykularimizdan feragat ediyoruz, bulantılar yaşıyoruz bir çok korku yaşıyoruz ama çok güçlüyüz. O yüzden sil gözyaşlarını boş boş konuşanlar için bebisini üzmeye asla değmez onun strese değil mutlu bir anneye ihtiyacı var

Uyku tutmadı yine bugun oglusumu görmeye gittim ondan bahsedeyim aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bilgilenmis olur. Benim bebis 10 gün falan onden gidiyordu sekerimde sınırda çıkmıştı daha dogrusu hizli dusup hizli yükseliyordu doktor da ayni seker varmis gibi davran ve dikkat et dedi tabi 10 gun olcum yaptım parmaklar delik deşik neyse o zaman suyumda ust sınır da cıkmıştı burda oyle olan bir kac kisi var diye yazıyorum beslenmene dikkat et duzelir demsti bugun normal cikti tabiki yine yüksek ama en azindan normal sınırlarda bebisim de 30+4 boyu 41 cm kilosuda 1850 gram çıktı hala tombiş ama yapısal olarak da olabilir sağlığı yerinde sonuç olarak boyle devam et dedi doktorum 26+4 de gitmistm o zaman 1150 gramdi en azindan bir tık dengelemisim yani demem o ki duzenli beslenerek suyunu duzeltebiliyorsunuz canınızı sıkmayın bu arada oruc da tutuyorum doktoruma onu da söyledim tutma dedi ilk sonra esim tutuyor bile dedi bende denemek istedim dedim tutabildin mi dedi o sirada oructaki seker değerlerime baktı zaten sorunum ani yükselip dusmesi oldgu için açıkçası orucken cok daha rahatim iftardan sonra zor oluyor onun icinde dikkatli besleniyorum yine de doktoruma tutmayın derseniz tutmam dedim yani bu ayda helal olsun tutabiliyorsan dedi sekerin iftardan sonra 160 geçerse tutma dedi zaten olcum yapiyorum surekli kotu hissedersem zaten tutmam oglusumdan onemli degil sadece her hangi bir sorun olmadığından saglik durumumu etkilemedginden tutuyorm belki oructa dengeli aclik durumuyla ilerledigimden ani seker düşüp yükselmelerim olmadı beslenmem ondan duzene girdi

Sezaryen mi olacaktı sizin? Benim doktorum önce normal deneyelim dedi o yüzden tarih yok, sancımı bekleyeceğim
Siz mi soruyorsunuz doktorlar kendi mi soyluyor ben erken ondan daha söylemiyor diye dusundum ama dun nst ye koydu beni ve 30+4 de biraz karnimi aşağı indi dedim bide hafif sanci hissediyorum 5 saatte bir falan dedim hafif bir korkmadm degil ama nst iyi cikti normalde 32 den sonra nts bakilir artik 2 haftada bir gel dedi zaten calisir raporu icin gitcem 2 nisanda bakalim o zaman ins soyler daha hangi doğumu istedgmi bile sormadi cok seviyorum doktorumu cok basarili ama konuşmayı pek sevmiyor sordukca cevapliyor

Gelip bir de yüzüne mi söyledi ben doktor gelin istiyordum diye manyak mı ne ya kendi kızı yok mu bu adamın işte kimse kendi baban gibi olmuyor onun yerini doldurmuyor malesef şu halinle çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunuyorsun boşver onun ne dediğini eşinle aran iyi olsun yeter

Ben kendim sordum canım doğum hakkında ne zaman konuşacağız diye en son gittiğimde 30+5 teydim ben de, önceki doğumumdan bahsettim iki türlüsünden de korkuyorum falan dedim ben konuyu açınca o da açıklama yaptı o şekilde yoksa benimki de kendiliğinden konuşmadı. Ben de cuma tekrar gideceğim 32+0 da çalışamaz raporu için, o gün tekrar ultrasonla bakmayız demişti ama belki nstye sokar bakalım.

çok haklısın canım benim mesafeli olmak gerekiyor gerçekten ne kadar eşinin öz babası annesi de olsa saygı çerçevesinde uzak olmak gerekiyor her anlamda. Çok şükür bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim
yok canım kendi kızı 3 oğlan tek var. Eşim de diyor onun kızı yok hep erkekler içinde bize de öyle kötü davranıyor duygu muygu dinlemez diyor ki haklı da onlara da öyle kırıcı davranıyor. Evet canım benim eşimle aram iyi olsun yeter hayatım haklısınız valla

Kayınpederin senin o yeşil su gözlerine kurbaan olsun bee boşver o kaybeder . Bugün yeni bir gün artık üzülmek falan yoookkk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…