O zaman kendine laf edilmesine kesinlikle bir daha taviz verme. Eşin bir şey diyebilseydi yada sözü geçseydi sesini çıkarma eşin halletsin derdim ama bu tip insanlar dozu daha çok arttiriyo malesef o yüzden kendini ezdirme canımYani böyle bir isteği varsa bile bunu bir yıl sonra bana söylemesi gerçekten de kırıcı. Bir yıl sonra ne olmuş da o doktor geline ihtiyaç duymuş olabilir kiinsanlar böyle kayınbabayı kaynanayı siliyorlar bende hep ayıplardım millet ne kadar kötü ya derdim ama gerçekten de hak ediyor bazıları. Ha ben silmem ama içimden çok çok kırıldım , düzelir mi bilmiyorum
eşime söyledim babam yaşlı işte beni de kırıyor boşver dedi. Benim yanımda kendi oğlunu çok aşağıladığı oldu. Bizzat kaç kere şahit oldum alay eder aşağılar ama eşim sesini hiç çıkarmaz. Şimdi bana da yapmaya başladı , evet yaşlı ama insan bu şekilde onlardan soğuyor. Eşimin sigara izmaritini balkonda görmüş aramış bir ton azarlamış kapatmış . Yani bu evli barklı çocuğu olacak yani sigara içeli 10 yıl oluyor yeni duyduğu bir şey de değil üstelik. Eşime de bir şey diyemiyorum aynısının bin beterini ona yapıyor hatta onun için üzülüyorum babasıyla hiç mutlu bir anısı yok
Doktor olsam başka bir eksiğimi bulurdu illaki dediğin gibi insanlar yeterki sende eksik bir şey bulsun, hemen buluyorlar eksiğini çünkü seni sevip benimsemiyorlar. Adam beni demekki sevip benimsememiş..
Evet canım çok gereksiz bir konuşmaydı ama iyi oldu bu konuşmayı yapması en azından ben onun bana karşı olan hislerini öğrenmiş oldum beni sevdiğini düşünüyordum, sevseydi böyle bir şeyi bir yıl sonra söylemezdi sonuçta artık olmuş bitmiş gitmiş. İlk başta deseydi doktor gelin istiyorum diye ben bunu bilseydim babanın gönlü yok evlenmeyelim derdim. Ay kızlar insanlar ne kadar kolay kalp kırıyorlar ya
İllaki seviyordur da belki senin istediğin gibi değil ama sıkma canını göbüşünüü sev rahatlarsın eheh :))Asla değiştiremem. Ben beni sevdiğini düşünüyordum demekki öyle değilmiş. En azından bilmiş oldum o konuşmasıyla , çünkü ben onu çok seviyordum hep dua ederdim ona kendi babam gibiydi..
Eşin seni sevmiş sırf mesleğin babasının istediği meslek değil diye evlilikten vazgeçilir mi canım, sen boşver artık kime ne kadar değer vermen gerektiğini de göstermiş. Dr olup cazgır bir gelin olsan daha mı iyiydi? İnsanlar bazen çok saçma sapan düşünüyor. Benim de kayınpederim fabrikatör olsun isterdim ama olmadı de sen de. Herkesin her istediği olmuyor. Sen eşinle mutluysan gerisine kulak tika. Böyle saplantılı şeyler bana çok cahilce geliyor. İlle de erkek çocuk isteyen aileler, Dr olsun diye tutturanlar vs gereksiz şeyler hiç takılma. Bence en güzeli her zaman mesafe, sen mesafeni ona göre koyarsın şimdi hormonlardan da bu kadar kirilman doğal, önemli olan eşinle cocugunla mutluluğun gerisine kulak Tika samimi olmaya gerçekten gerek yok maraz doğuyor sonra böyleYani böyle bir isteği varsa bile bunu bir yıl sonra bana söylemesi gerçekten de kırıcı. Bir yıl sonra ne olmuş da o doktor geline ihtiyaç duymuş olabilir kiinsanlar böyle kayınbabayı kaynanayı siliyorlar bende hep ayıplardım millet ne kadar kötü ya derdim ama gerçekten de hak ediyor bazıları. Ha ben silmem ama içimden çok çok kırıldım , düzelir mi bilmiyorum
eşime söyledim babam yaşlı işte beni de kırıyor boşver dedi. Benim yanımda kendi oğlunu çok aşağıladığı oldu. Bizzat kaç kere şahit oldum alay eder aşağılar ama eşim sesini hiç çıkarmaz. Şimdi bana da yapmaya başladı , evet yaşlı ama insan bu şekilde onlardan soğuyor. Eşimin sigara izmaritini balkonda görmüş aramış bir ton azarlamış kapatmış . Yani bu evli barklı çocuğu olacak yani sigara içeli 10 yıl oluyor yeni duyduğu bir şey de değil üstelik. Eşime de bir şey diyemiyorum aynısının bin beterini ona yapıyor hatta onun için üzülüyorum babasıyla hiç mutlu bir anısı yok
Doktor olsam başka bir eksiğimi bulurdu illaki dediğin gibi insanlar yeterki sende eksik bir şey bulsun, hemen buluyorlar eksiğini çünkü seni sevip benimsemiyorlar. Adam beni demekki sevip benimsememiş..
Evet canım çok gereksiz bir konuşmaydı ama iyi oldu bu konuşmayı yapması en azından ben onun bana karşı olan hislerini öğrenmiş oldum beni sevdiğini düşünüyordum, sevseydi böyle bir şeyi bir yıl sonra söylemezdi sonuçta artık olmuş bitmiş gitmiş. İlk başta deseydi doktor gelin istiyorum diye ben bunu bilseydim babanın gönlü yok evlenmeyelim derdim. Ay kızlar insanlar ne kadar kolay kalp kırıyorlar ya
Olabilir tabi.Evet benimde rahim ağzı boyutuna falan baktı normal dedi dönmüştü zaten benimkide ondan oluyor heralde
Doktor olmamak eksiklik mi canım ya hiç öyle düşünme, tamam kendince öyle içinden geçirmiş ama olmamış yani. Sen de belki doktor kayınpeder istiyordun olamaz mı :) bunu söylemesi gerçekten çok saçma. Sen böyle bir cümle kursan ne diyeceklerdi acabaEşim de yaşlılığına ver diyor da işte en azından bana karşı gerçek düşüncelerini duymuş oldum iyi oldu aslında söylediği. Bir yılda bir hata görmedi e napcak hata eksik bulamayınca kendisi eksikliğimi alnıma yapıştıracak adam.
Evet canım kesinlikle haklısın konuşuyorum konuşuyorum eşimle aram bozuluyor o ne yapabilir ki bu durumda. İnsanlar böyle yapa yapa araya soğukluk giriyor sonra kayınbabaya bayramdan bayrama göresin geliyor sonra da gelin milleti kızın gibi olmuyor diyorlar, tabi olmayız yaEşin seni sevmiş sırf mesleğin babasının istediği meslek değil diye evlilikten vazgeçilir mi canım, sen boşver artık kime ne kadar değer vermen gerektiğini de göstermiş. Dr olup cazgır bir gelin olsan daha mı iyiydi? İnsanlar bazen çok saçma sapan düşünüyor. Benim de kayınpederim fabrikatör olsun isterdim ama olmadı de sen de. Herkesin her istediği olmuyor. Sen eşinle mutluysan gerisine kulak tika. Böyle saplantılı şeyler bana çok cahilce geliyor. İlle de erkek çocuk isteyen aileler, Dr olsun diye tutturanlar vs gereksiz şeyler hiç takılma. Bence en güzeli her zaman mesafe, sen mesafeni ona göre koyarsın şimdi hormonlardan da bu kadar kirilman doğal, önemli olan eşinle cocugunla mutluluğun gerisine kulak Tika samimi olmaya gerçekten gerek yok maraz doğuyor sonra böyle
İllaki seviyordur da belki senin istediğin gibi değil ama sıkma canını göbüşünüü sev rahatlarsın eheh :))
Evet canım işte ağlayacak bir şey yok da hormonlardan sanırım yoksa çok saçma bir durum takılıp kalmam bile yanlışO zaman kendine laf edilmesine kesinlikle bir daha taviz verme. Eşin bir şey diyebilseydi yada sözü geçseydi sesini çıkarma eşin halletsin derdim ama bu tip insanlar dozu daha çok arttiriyo malesef o yüzden kendini ezdirme canımsende üzülme ağlama gerçekten bebeğine yazık öyle dusun
Evet canım doktor dışında hiçbir mesleğe saygı duymuyor oğlu da tıp kazansın diye elinden gelen baskıyı yapıyor çocuk şimdi psikolojisi mahvoldu evde sürekli stres hakim bir ara evi bile terk etmişti biz barıştırdık. Kendi oğluna da tıp kazanacak diye inanılmaz bir baskı uyguluyor. Bende tıpçı değilim diye üzüntüsünü yüzüme söyledi. Takılacak şeyler değil bunlar kesinlikle, çünkü kendi oğlanlarına da bu baskıyı yaptığı için birşey diyemiyorum. Adamda bir doktor sevdası varDoktor olmamak eksiklik mi canım ya hiç öyle düşünme, tamam kendince öyle içinden geçirmiş ama olmamış yani. Sen de belki doktor kayınpeder istiyordun olamaz mı :) bunu söylemesi gerçekten çok saçma. Sen böyle bir cümle kursan ne diyeceklerdi acabasen üzme kendini önemli olan eşinle senin anlaşman. Bundan sonra yine böyle bi şey diyecek olursa sen de lafı ağzına tıkarsın napalım yaşlı diye her istediğini söyleyecek değil ya.
Sil at demiyorum tabi aynı ailedesin arada eşin var sonuçta ama mesafe iyidir mümkün mertebe mesafe.Yani böyle bir isteği varsa bile bunu bir yıl sonra bana söylemesi gerçekten de kırıcı. Bir yıl sonra ne olmuş da o doktor geline ihtiyaç duymuş olabilir kiinsanlar böyle kayınbabayı kaynanayı siliyorlar bende hep ayıplardım millet ne kadar kötü ya derdim ama gerçekten de hak ediyor bazıları. Ha ben silmem ama içimden çok çok kırıldım , düzelir mi bilmiyorum
Benim aklımda da sadece mesafe var şu anda canım. Eski samimiyetim içten sevgim maalesef yok bunu kendi babam bile deseydi babamdan bile soğurdum açıkçası.Sil at demiyorum tabi aynı ailedesin arada eşin var sonuçta ama mesafe iyidir mümkün mertebe mesafe.
Bide eşin kaç yaşında kazık kadar adam ne bu müdehale sürekli ona ayrı sana ayrı.
2’yi geçtiler bence2920 gramdı benimki dün rüyamdadur bakalım hangi rakamın kenarından geçicez 1920 gram olabilir mi o acaba yada 2020 gram filan
Universite sinavina 3 kuzen girmistik.onlar o sene ogretmenlik kazandi ben ise iyi bir derece ile iktisat bolumunu kazandim.ovunmek amacli degil ama zaten sehrin en iyi anadolu lisesini kazanip standart ustu egitim almistim.Kızlar canım çok sıkkın ve arkadaşlarıma anneme de anlatmak istemiyorum, size söylemek istiyorum. Kayınbabamı aslında çok seviyorum, bana doktor gelin istediğini söyledi, eşime bekarken hep diyormuş tıp fakültesinin oralarda gez bir doktor bul diye ama bulamamış benden de razıymış ama doktor gönlünden geçiyormuş. Kendi oğlu da üniversiteye hazırlanıyor şimdiden çocuğu doktorum diye kaydetmiş tıp kazansın diye her türlü baskı yapıyorlar. İnanılmaz bir doktor aşkı var, ben de kendimi eksik hissediyorum eşimle biraz tartıştık tabi kayınbabama bir şey diyemedim ama çok üzüldüm. Doktor olmadığım için eksik mi görüyor beni ? Benim mesleğimi resmen aşağılamış oldu ama napabilirim istemeseydi. Canım çok sıkıldı ağlıyorum sürekli . Anneme söylesem iş büyüyecek arkadaşlara anlatsam dedikodum dönecek. İçime atacağım sanırım yapacak bir şey yok saygısızlık yapamam ayrıca o an söyledi bende cevap vermedim üzüldüm içten içe sadece. Şu saatten sonra da ne yapacağım ki… ilk defa kendimi aciz hissediyorum kızlar ve doktor olmadığım için
Evet canım benim haklısın gerçekten takmamak gerekiyor çok teşekkür ederim moral oldunuzUniversite sinavina 3 kuzen girmistik.onlar o sene ogretmenlik kazandi ben ise iyi bir derece ile iktisat bolumunu kazandim.ovunmek amacli degil ama zaten sehrin en iyi anadolu lisesini kazanip standart ustu egitim almistim.
Sinav sonuclari aciklandi..annanemin evinde toplandik kutlama niyetli..annenem kuzene sordu ,kuzen ogretmenlik kazandigini soyledi..annanem gururla kabardi, diger kuzenime sordu ondada ayni...bana sordu..dedim nene iktisat kazandim...yuzume bakti ve 'uzulme kizim seninde iyi..sukur kazandin sende dedi'herkesi bi gülme aldi demem oki yasli densiz birinin sozlerini bu kadar ciddiye almayin..aman yaşli diyin geçin onlar biraz git gel akilli oluyorlar
Ben genel olarak soğuk birisiyim yakın akrabalarım hariç, öyle sürekli arayayım goruseyim iyi olayım gibi bir derdim de yok açıkçası. Fazla içli disli olmayi da sevmiyorum sanirim. Samimiyet ilerleyince bazen insanlar farkında olmadan sınırlarını aşıyorlar. Eşimin ailesini severim de sayarım da bana bir yanlislari olsa saygımdan bir şey kaybetmezler arada eşim var diye o da ama sevgi kısmını kaybederlerdi. Ben biraz da olsa mesafe olmasi gerektiğini düşünüyorum en azından herkes sınırını bilsin diye, sen de arada eşin var diye saygindan bir şey kaybetmezsin, sevgi kismini da kendisi yok etmiş zaten onda yapacak bir şey yok, sakın kendini üzme. Sen ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınEvet canım kesinlikle haklısın konuşuyorum konuşuyorum eşimle aram bozuluyor o ne yapabilir ki bu durumda. İnsanlar böyle yapa yapa araya soğukluk giriyor sonra kayınbabaya bayramdan bayrama göresin geliyor sonra da gelin milleti kızın gibi olmuyor diyorlar, tabi olmayız ya
Evet canım işte ağlayacak bir şey yok da hormonlardan sanırım yoksa çok saçma bir durum takılıp kalmam bile yanlış
Siz mi soruyorsunuz doktorlar kendi mi soyluyor ben erken ondan daha söylemiyor diye dusundum ama dun nst ye koydu beni ve 30+4 de biraz karnimi aşağı indi dedim bide hafif sanci hissediyorum 5 saatte bir falan dedim hafif bir korkmadm degil ama nst iyi cikti normalde 32 den sonra nts bakilir artik 2 haftada bir gel dedi zaten calisir raporu icin gitcem 2 nisanda bakalim o zaman ins soyler daha hangi doğumu istedgmi bile sormadiSezaryen mi olacaktı sizin? Benim doktorum önce normal deneyelim dedi o yüzden tarih yok, sancımı bekleyeceğim
Gelip bir de yüzüne mi söyledi ben doktor gelin istiyordum diye manyak mı ne ya kendi kızı yok mu bu adamın işte kimse kendi baban gibi olmuyor onun yerini doldurmuyor malesefEvet ama işte sen karşı tarafı baban olarak görmek istiyorsun ve asla onlara karşı kin beslemedim hareketleri asla batmadı hep onları sevmeye çalıştım ve hiç saygısızlık yapmadım. Gerçekten de kendi baban gibi olmuyor benim babam beni o kadar çok seviyor ki böyle bir şeyi söylemeye kıyamaz yani eğer o gerçek babamsa kayınbaba evlat ayrımı yapmış oluyor. Ben kin tutmak istemiyorum ama zorla kin tutturuyorlar kızlar ya o kadar üzüldüm ki bu dediğine. Ay Allahtan iyi kötü bir mesleğim var beğenmeyip basit alsalar bile. Bir kadın olarak 33 haftadır işimi yapıyorum evimi idare ediyorum gayet işimde gücümde bir insanım. Bazen insanlar benim eksiğimi aramaya çalışıyor da bulamayınca böyle şeyler uyduruyor gibime geliyor. Sağolsunlar eksik de hissettiriyorlar ..
Ben kendim sordum canım doğum hakkında ne zaman konuşacağız diye en son gittiğimde 30+5 teydim ben de, önceki doğumumdan bahsettim iki türlüsünden de korkuyorum falan dedim ben konuyu açınca o da açıklama yaptı o şekilde yoksa benimki de kendiliğinden konuşmadı. Ben de cuma tekrar gideceğim 32+0 da çalışamaz raporu için, o gün tekrar ultrasonla bakmayız demişti ama belki nstye sokar bakalım.Siz mi soruyorsunuz doktorlar kendi mi soyluyor ben erken ondan daha söylemiyor diye dusundum ama dun nst ye koydu beni ve 30+4 de biraz karnimi aşağı indi dedim bide hafif sanci hissediyorum 5 saatte bir falan dedim hafif bir korkmadm degil ama nst iyi cikti normalde 32 den sonra nts bakilir artik 2 haftada bir gel dedi zaten calisir raporu icin gitcem 2 nisanda bakalim o zaman ins soyler daha hangi doğumu istedgmi bile sormadicok seviyorum doktorumu cok basarili ama konuşmayı pek sevmiyor sordukca cevapliyor
Ben genel olarak soğuk birisiyim yakın akrabalarım hariç, öyle sürekli arayayım goruseyim iyi olayım gibi bir derdim de yok açıkçası. Fazla içli disli olmayi da sevmiyorum sanirim. Samimiyet ilerleyince bazen insanlar farkında olmadan sınırlarını aşıyorlar. Eşimin ailesini severim de sayarım da bana bir yanlislari olsa saygımdan bir şey kaybetmezler arada eşim var diye o da ama sevgi kısmını kaybederlerdi. Ben biraz da olsa mesafe olmasi gerektiğini düşünüyorum en azından herkes sınırını bilsin diye, sen de arada eşin var diye saygindan bir şey kaybetmezsin, sevgi kismini da kendisi yok etmiş zaten onda yapacak bir şey yok, sakın kendini üzme. Sen ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadınsınayrıca çalışmıyor da olabilirdin, herhangi bir mesleğin de olmuyor olabilirdi. Anneyiz biz ya vücudumuzda iki kalp atıyor 2-3 kilo bebisleri karnimizda taşıyoruz uykularimizdan feragat ediyoruz, bulantılar yaşıyoruz bir çok korku yaşıyoruz ama çok güçlüyüz. O yüzden sil gözyaşlarını boş boş konuşanlar için bebisini üzmeye asla değmez onun strese değil mutlu bir anneye ihtiyacı var
yok canım kendi kızı 3 oğlan tek var. Eşim de diyor onun kızı yok hep erkekler içinde bize de öyle kötü davranıyor duygu muygu dinlemez diyor ki haklı da onlara da öyle kırıcı davranıyor. Evet canım benim eşimle aram iyi olsun yeter hayatım haklısınız vallaGelip bir de yüzüne mi söyledi ben doktor gelin istiyordum diye manyak mı ne ya kendi kızı yok mu bu adamın işte kimse kendi baban gibi olmuyor onun yerini doldurmuyor malesefşu halinle çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunuyorsun boşver onun ne dediğini eşinle aran iyi olsun yeter
Kayınpederin senin o yeşil su gözlerine kurbaan olsun bee boşver o kaybeder . Bugün yeni bir gün artık üzülmek falan yoookkk artıkEvet canım kesinlikle haklısın konuşuyorum konuşuyorum eşimle aram bozuluyor o ne yapabilir ki bu durumda. İnsanlar böyle yapa yapa araya soğukluk giriyor sonra kayınbabaya bayramdan bayrama göresin geliyor sonra da gelin milleti kızın gibi olmuyor diyorlar, tabi olmayız ya
Evet canım işte ağlayacak bir şey yok da hormonlardan sanırım yoksa çok saçma bir durum takılıp kalmam bile yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?