- 25 Mayıs 2023
- 4.627
- 8.792
- 88
Kız kıyamam sanaKızlar benim de bir sorum/sorunum var. Gerçi bunu halihazırda çocuğu olanlar daha iyi bilir ama belki siz de yorum yaparsınız. Oğlum 6.5 yaşında şu an ve ilk kez bensiz doktora götürüyor babası. Bugün hasta oldu yine, eşim de sen gelme hastaneye boşuna mikrop ortamına girme dedi cuma günü zaten rapor almaya gideceğim. Normalde asla kabul etmezdim ama şimdi hamileyim diye tamam dedim. İçim içimi yiyor. Oğlumu babasına bile emanet edemiyorum. Bensiz doktor nasıl muayene edecek ya ben olmadan kan alırlarsa vs diye evde oturdum ağlıyorumbebek doğunca tek çocuk ilgisi gibi olmayacak biliyorum, bazı şeyleri babasının yapması gerekecek ve ben bu duruma üzülüyorum şimdiden
Sana yemin ediyorum bende çok şaşırdım veAaa bunları şimdiden mi yapman gerektiğini söylediii, 37den sonra olmuyor muydu hurma, masaj vs çok şaşırdım
Kız üzme kendiniKızlar benim de bir sorum/sorunum var. Gerçi bunu halihazırda çocuğu olanlar daha iyi bilir ama belki siz de yorum yaparsınız. Oğlum 6.5 yaşında şu an ve ilk kez bensiz doktora götürüyor babası. Bugün hasta oldu yine, eşim de sen gelme hastaneye boşuna mikrop ortamına girme dedi cuma günü zaten rapor almaya gideceğim. Normalde asla kabul etmezdim ama şimdi hamileyim diye tamam dedim. İçim içimi yiyor. Oğlumu babasına bile emanet edemiyorum. Bensiz doktor nasıl muayene edecek ya ben olmadan kan alırlarsa vs diye evde oturdum ağlıyorumbebek doğunca tek çocuk ilgisi gibi olmayacak biliyorum, bazı şeyleri babasının yapması gerekecek ve ben bu duruma üzülüyorum şimdiden
Benim bebek 2 3 hafta önde gidiyo iri bebek ve ben şuan 33.haftadayim.. bence benim bebeğim zaten 40i görmeyecek doktorda göstermek istemiyor bence çünkü bir şey demedi bana 37 38de gelmesini planlıyor gibi hissediyorum37 den sonra yapın demişlerdi şimdi mi öneriyorlar bunları
Bence benim bebeğim iri olduğu için şimdiden başlatıyorAa çok ilginç daha erken değil mi bunlar için? Tam liste varsa atar mısın canım bize de fikir olur
Aay senin bir dahaki randevunda her şeyin net belli olacak demek kiSana yemin ediyorum bende çok şaşırdım veMavi070707 her şeyi cok iyi bebegin gelişimi mesela benimki iri ona bir şey dememiş böyle ama bana dedi bence zaten benim bebeğim 37 38de gelecek ona hazırlık yaptiriyo bende 36dan sonra başlıyor zannediyordum ki ha 36 ha 37 zaten
İri olduğu için mi cidden acaba, ama bunları yapınca daha da erken doğurmaz mısın erken doğmasını mı istiyor kiBence benim bebeğim iri olduğu için şimdiden başlatıyorsoruncada bir şey demiyor ki bence strese sokmamak için demiyor.. liste atmamış mesaj şeklinde atmış bu yazdığım gibi maddeler halinde ekstradan klozet değil diğer tuvaleti önermiş.. birde 2 video atmış perine masaji ile doğumu kolaylaştıran esneme egzersizi
Ayyy evet çok heyecanlı gercektenAay senin bir dahaki randevunda her şeyin net belli olacak demek kine zamandi randevum
Bebis 30+4te 2067 gramdi.. bence erken dogurmam içinİri olduğu için mi cidden acaba, ama bunları yapınca daha da erken doğurmaz mısın erken doğmasını mı istiyor ki45 dk sabah akşam yürüyüş çokmuş ama ya ben yarım saat yürüyünce belim ikiye ayrılıyor sanki
Benim de aynı canım 33 üncü haftam bebek 2 hafta ileride ama doktor daha mayısa kadar süren var dediBenim bebek 2 3 hafta önde gidiyo iri bebek ve ben şuan 33.haftadayim.. bence benim bebeğim zaten 40i görmeyecek doktorda göstermek istemiyor bence çünkü bir şey demedi bana 37 38de gelmesini planlıyor gibi hissediyorum
Kız bizimkileri anlatmışsın senEvet ya ben anneme de anlatamıyorum anlatsam eşime kinlenecek eşimle ilgisi yok işte teyzemlere söyleyecek teyzemler olayı abartacak ha bire kötüleyecekler evliliğime bile karışacaklar. Zaten senin mutluluğunu kimse istemiyor ki teyzelerim kuzenlerim bile olsa arkamdan dedikodum dönüyor yüzüme gülüyorlar hiç kimse de sana hiçbir şeyi yakıştırmıyor hep dipte yaşamanı istiyorlar. Öyle olunca ben anneme artık bir şey anlatamıyorum hemen herkese yetiştiriyor elli kere uyarsam da boş . En son niye anlatıyorum ki anneme dedim kızıyorum insanlara niye anlatıyorsun diye, işte onlar benim kardeşlerim niye onlara anlatmayayım diyor, bana ait özel hiç bir şey kalmıyorben annemle bile rahat rahat sohbet edemiyorum birde biz bayağı kalabalık aileyiz biri birşey duysa tüm herkes duymuş oluyor. Bu kayın baba olayını anneme anlatsam elli kişi arar boşan der en güzeli mesafe valla kendi ailenle olsun eşinin ailesiyle olsun mesafe en güzeli ne yapsan beğenmiyorlar çalışsan laf eder çalışmasan laf ederler her şeye yorumları var, kapını kapat ve çekirdek ailenle kal, biz bebek yokken hep gidip gelirdik ama bebek olunca daha çok konuşacaklar hiç gerek yok artık mesafe
Canım sen kaç haftalıksın kiKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek @kelebekimsi golden-snitch @kubiskubiskubis I ImaginaryLife
Kesinlikle canım kendi ailen olsun eşinin ailesi olsun mesafe en güzeliKız bizimkileri anlatmışsın senellerinde telefon gözümde canlandı.. Ben de hayatta anlatmam bir şeyimi.
Bir kere boş bulundum bir şeyi paylaştım amann olayı abarttılar da abarttılar gaza geldim sonra.
En güzeli kendi ailene, eşinin ailesine karşı mesafeyi korumak
Senin baştandır 2 hafta önde muhabbeti sat tarihinden emin misin olmuştu ya ondan olabilir bana sadece gelecek ay kan vereceksin duruma bakacağız dedi hiç doğum moğum muhabbeti açılmadıSana yemin ediyorum bende çok şaşırdım veMavi070707 her şeyi cok iyi bebegin gelişimi mesela benimki iri ona bir şey dememiş böyle ama bana dedi bence zaten benim bebeğim 37 38de gelecek ona hazırlık yaptiriyo bende 36dan sonra başlıyor zannediyordum ki ha 36 ha 37 zaten
Tuvaleti bana da dedi kapatın alaturkayı kullan dediBence benim bebeğim iri olduğu için şimdiden başlatıyorsoruncada bir şey demiyor ki bence strese sokmamak için demiyor.. liste atmamış mesaj şeklinde atmış bu yazdığım gibi maddeler halinde ekstradan klozet değil diğer tuvaleti önermiş.. birde 2 video atmış perine masaji ile doğumu kolaylaştıran esneme egzersizi
Bu listeden sadece ada çayı içebilirim ben elendimKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek @kelebekimsi golden-snitch @kubiskubiskubis I ImaginaryLife
Ay geçen instagramda bi reels gördüm 2 yaş muhtemelen çocuk kardeşi ağlıyor diye al kafasına vur oyuncak arabayıİki çocuklu hayata alışma süreci zor olacak gibi duruyorseninki daha minik tabi bebeklikten yeni çıkıyor, gerçi bi yandan çok farkına varmaz oyun arkadaşı gibi görür kardeşini. Benimki artık aklı başında olduğu için kendisi ile daha az ilgilenildiğini düşünür diye üzülüyorum. Banyosunu kendisi yapıyor epeydir Allahtan akşamları da bir gün babası bir gün ben uyutuyorum ama her gün anne sen uyut beni diyo. Karnım büyüdü annecim yatağına zor sığıyorum artık diye ikna ediyorum. İnşallah hiçbirimiz kendimizi kötü hissetmeden atlatırız bu süreci dediğin gibi
Evet canım haklısın birden tüm ilgimi bebeğe verirsem daha çok üzülürönümüzdeki süreçte daha çok baba oğul zamanı ayarlayayım bari içim kan ağlasa da inşallah kolaylıkla geçiririz bu adaptasyon sürecini
Sen normal doğum mu düşünüyorsun canımBence benim bebeğim iri olduğu için şimdiden başlatıyorsoruncada bir şey demiyor ki bence strese sokmamak için demiyor.. liste atmamış mesaj şeklinde atmış bu yazdığım gibi maddeler halinde ekstradan klozet değil diğer tuvaleti önermiş.. birde 2 video atmış perine masaji ile doğumu kolaylaştıran esneme egzersizi
Çocuğumu verin bana çıkarın artık içimdenÖyle tabi ben zaten o kadar bekleyemem baktım gelmiyor doğurt beni derimçıksr ver çocuğumu
vayy bee helal olsun vallahi analık insana neler yaptırıyorBen hamileliğime kadar 1 kere bile balık pişirmemistimevlenmeden önce annem babam yapardı, evlendikten sonra eşim terasta yapardı kokusu gelmesin diye. Sonra hamilelik oldu ee eşim de ise gidiyor. Artık balıkçıdakiler tanıyor hosgeldin diyorlar direkt saymaya başlıyor şu yeni geldi şu taze vs ben de firinda yapıyorum koku olmasın diye bazen eşim gitme istersen dışarıdan da söyleyebiliriz hazır pişmiş balık diyor bana nasıl bir analık yüklendiyse o balığı alıp pisirmem lazım çocuğum yemeli moduna girdim ahahahah hayatında hiç balık pişirmeyen ben bile şimdi özel soslar falan yapıyorum aştim kendimi ahahahaha
Ne zaman başlıcakmışsın bunlara sırf bu sebepten mi hatırlat demiş doktor gibi doktor beKizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek @kelebekimsi golden-snitch @kubiskubiskubis I ImaginaryLife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?