2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kız kıyamam sana

Aaa bunları şimdiden mi yapman gerektiğini söylediii, 37den sonra olmuyor muydu hurma, masaj vs çok şaşırdım
Sana yemin ediyorum bende çok şaşırdım ve Mavi070707 her şeyi cok iyi bebegin gelişimi mesela benimki iri ona bir şey dememiş böyle ama bana dedi bence zaten benim bebeğim 37 38de gelecek ona hazırlık yaptiriyo bende 36dan sonra başlıyor zannediyordum ki ha 36 ha 37 zaten

Kız üzme kendini annelik evet böyle bir şey olmalı babaya bile emanet edemiyorsun gibi ama senden sonra en iyi babası bakar üzme kendini

Aa çok ilginç daha erken değil mi bunlar için? Tam liste varsa atar mısın canım bize de fikir olur
Bence benim bebeğim iri olduğu için şimdiden başlatıyor soruncada bir şey demiyor ki bence strese sokmamak için demiyor.. liste atmamış mesaj şeklinde atmış bu yazdığım gibi maddeler halinde ekstradan klozet değil diğer tuvaleti önermiş.. birde 2 video atmış perine masaji ile doğumu kolaylaştıran esneme egzersizi

Aay senin bir dahaki randevunda her şeyin net belli olacak demek ki ne zamandi randevum

İri olduğu için mi cidden acaba, ama bunları yapınca daha da erken doğurmaz mısın erken doğmasını mı istiyor ki 45 dk sabah akşam yürüyüş çokmuş ama ya ben yarım saat yürüyünce belim ikiye ayrılıyor sanki

Aay senin bir dahaki randevunda her şeyin net belli olacak demek ki ne zamandi randevum
Ayyy evet çok heyecanlı gercekten 6 nisanda
Bebis 30+4te 2067 gramdi.. bence erken dogurmam için bencede 45 dk sabah akşam çok fazla

Benim bebek 2 3 hafta önde gidiyo iri bebek ve ben şuan 33.haftadayim.. bence benim bebeğim zaten 40i görmeyecek doktorda göstermek istemiyor bence çünkü bir şey demedi bana 37 38de gelmesini planlıyor gibi hissediyorum
Benim de aynı canım 33 üncü haftam bebek 2 hafta ileride ama doktor daha mayısa kadar süren var dedi

Kız bizimkileri anlatmışsın sen ellerinde telefon gözümde canlandı.. Ben de hayatta anlatmam bir şeyimi.
Bir kere boş bulundum bir şeyi paylaştım amann olayı abarttılar da abarttılar gaza geldim sonra.
En güzeli kendi ailene, eşinin ailesine karşı mesafeyi korumak

Canım sen kaç haftalıksın ki

Kesinlikle canım kendi ailen olsun eşinin ailesi olsun mesafe en güzeli

Senin baştandır 2 hafta önde muhabbeti sat tarihinden emin misin olmuştu ya ondan olabilir bana sadece gelecek ay kan vereceksin duruma bakacağız dedi hiç doğum moğum muhabbeti açılmadı

Tuvaleti bana da dedi kapatın alaturkayı kullan dedi

Bu listeden sadece ada çayı içebilirim ben elendim

Ay geçen instagramda bi reels gördüm 2 yaş muhtemelen çocuk kardeşi ağlıyor diye al kafasına vur oyuncak arabayı içim gitti vallahi. Aklı ermiyor çocukların çok tehlikeli ya. Öbür yönden bakarsak seninkinin aklı eriyor ama bu sefer ihmal edildiğini düşünme ihtimali yüksek. Arkadaşımın kızı birinci sınıfa yeni başladığı dönem ikinci doğdu. Annesine siz beni okula bırakıp kardeşimle gezmeye gitceksiniz dimi diyodu valla illaki zorlancaz ne kadar telkinlersek telkinleyelim şimdiden anlatırsak anlatalım kardeş gelince ona alışana kadar illaki zorlancaz

Sen normal doğum mu düşünüyorsun canım

Öyle tabi ben zaten o kadar bekleyemem baktım gelmiyor doğurt beni derim çıksr ver çocuğumu
Çocuğumu verin bana çıkarın artık içimden
vayy bee helal olsun vallahi analık insana neler yaptırıyor ben zaten sevmediğimden galiba kokusuna da kendisine de tahammülüm yok ayda yılda bir dışarda zorla oturup yiyorum oda karides filan ama kızıma hamileyken yiyordum yine dışardan söyleyip yada dışarda ikinci çocuk olunca saldım galiba

Ne zaman başlıcakmışsın bunlara sırf bu sebepten mi hatırlat demiş doktor gibi doktor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…