2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay balık harici deniz urunleri yiyemem ben de seviyorum ben de o yüzden pisiriyorum sevmesem ugrasmazdim belki de dediğin gibi dışarıdan falan yerdik

Ayy bizde alaturka tuvalet yok bir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
Bende dışarıda hep alaturka kullanıyorum gerçekten zor oluyor eğil kalk evde klozet kullanıyorum. Ama şu sıralar alaturkayı kullanmak da zor olur ya (

Kızlar ya benim belim acayip ağrıyor böyle ikiye ayrılıyor gibi, çok acı çekiyorum. Dün arkadaşımla buluşmuştuk 4 saat falan sandalyede oturdum cafede, arada yürüdüm 5 er dk ama yetmedi heralde, ondan mı bilmiyorum bugün sabahtan beri geçmedi bel ağrım. Yürüyorum ovduruyorum ama yok ne iyi gelir acaba? Ağrı kesici almak istemiyorum

Bebekle yalnız bırakmamak lazım ya Allah korusun benimki büyük ama yine de neyin zarar vereceğini bilemez ben de yalnız bırakmayı düşünmüyorum, bir şey yedirmeye kalkar falan fiziksel boyutu bir yana psikolojik olarak daha zor, Allah kolaylık versin diyelim

Benim de aynı canım 33 üncü haftam bebek 2 hafta ileride ama doktor daha mayısa kadar süren var dedi
Başından beri mi hep ilerdeydi
Canım sen kaç haftalıksın ki
Suan 32+5 ama bebeğim hep 2 3 hafta öndeydi
Senin baştandır 2 hafta önde muhabbeti sat tarihinden emin misin olmuştu ya ondan olabilir bana sadece gelecek ay kan vereceksin duruma bakacağız dedi hiç doğum moğum muhabbeti açılmadı
Onu doktor bana şey dedi önceki ultrason fotoğraflarını göster dedi benim ilk gittiğim zamanlar haftasında yada 1 hafta ilerideydi sonra 15ten sonra hep 2 3 hafta önde çıktı..
Aaaa kana göre karar verecek çok iyi.. birde senin gebeliğin çok güzel ilerliyor canım benim hep bi irilik konusu
Bu listeden sadece ada çayı içebilirim ben elendim
Allah seni napmasin eşimde diyo ki bi ilişkimize karışmayan kalmıştı o da oldu ahahahha
Sen normal doğum mu düşünüyorsun canım
Hangisi sağlıklı olursa ama normal istiyorum canim
Ne zaman başlıcakmışsın bunlara sırf bu sebepten mi hatırlat demiş doktor gibi doktor be
Valla helal olsun aynen bu yüzden hatırlat demiş bugünden itibaren baslicam canım normalde yarın atmam gerekiyordu bu mesajı ben 1 gün erken davrandım sadece

Ay aynen aynen evlenince bi laflar bi sözler bi dedikodular bende de aynı oldu muhabbeti kesince Buda evlendi değişti götü kalktı dediler desinler

Evet canım başından beri hep ilerideydi hatta doktor adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin demişti. Eşimi görünce bir daha irdelemedi eşim maşallah tosun gibi olunca genetik olacak sanırım

Aay balık harici deniz urunleri yiyemem ben de seviyorum ben de o yüzden pisiriyorum sevmesem ugrasmazdim belki de dediğin gibi dışarıdan falan yerdik
Bende balık harici her deniz ürünü olur modundayım
Ayy bizde alaturka tuvalet yok bir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
kıçımı yıkamaya elim yetişmiyor alaturkada kilodan

Kana göre takviye Demir falan bakacak muhtemelen baştan beri bana çok sakin konuşuyor belki ben çok telaşlı olduğum için senin 2 hafta önde olması doğum olayını yaklaştırıyor zaten ben şuan 31deyim bir sonra ki gidişimde 10 unda senle aynı hafta olacağız o zaman doğum konusuna gireriz heralde Valla ya nefes alcak halimiz yok birde şöyle yap böyle yap tövbe tövbe

Aynen iyi niyetle kardeşim de yesin der bişeyler yedirmeye kalkar Allah korusun çocuklar ne bilsin daha ufak seninkide. Rabbim yardımcımız olsun
bence iki hafta sonra başlasın diye düşünerek attı mahsus yazılı yaptı ki aklında kalsın erkenden kafan karışmasın. Mantıklı iyimiş doktor

daha erken değil mi sanki perine masajı belki olur şimdiden de diğerleri için sanki erken gibi

Ahhahahaha dimi ya
Anladım canım banada sakin birde böyle söylemedi o zaman kağıda yazdı şimdi söyledi acaba çok soru sorarım yada telaş yaparım diye mi öyle davrandı ki sen en son 29da mi yoksa 30da mi gitmiştin randevuya
Doktor girmezse sen gir çünkü 33.hafta olacaksın ama ben doktora onceden 34.haftada bir şeyler belli olur mu demiştim bana normal doğum zaten belli olmaz 39. Haftada sezaryen için alıyoruz dedi
Aynen adam zaten çok zeki

Ben de o yaşlarda kardeşimi kucaklayıp düşürmüşüm, dikkat etmek gerekiyor ilk zamanlar kesinlikle tek bırakma ikisini. Kıskançlık maalesef olacak ama önemli olan senin bu süreci çok iyi yönetebilmen inşallah travmasız geçer bu süreç oğluşun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…