- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay balık harici deniz urunleri yiyemem ben deÇocuğumu verin bana çıkarın artık içimden
vayy bee helal olsun vallahi analık insana neler yaptırıyorben zaten sevmediğimden galiba kokusuna da kendisine de tahammülüm yok ayda yılda bir dışarda zorla oturup yiyorum oda karides filan ama kızıma hamileyken yiyordum yine dışardan söyleyip yada dışarda ikinci çocuk olunca saldım galiba
Ayy bizde alaturka tuvalet yokTuvaleti bana da dedi kapatın alaturkayı kullan dedi
Bende dışarıda hep alaturka kullanıyorum gerçekten zor oluyor eğil kalk evde klozet kullanıyorum. Ama şu sıralar alaturkayı kullanmak da zor olur yaAyy bizde alaturka tuvalet yokbir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
Bizim de evde yok kapattırmıştıkAyy bizde alaturka tuvalet yokbir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
Bizde de kedimin tuvaleti olarak kullanılıyor ama ben eğilip kalkamıyorum kiAyy bizde alaturka tuvalet yokbir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
Bebekle yalnız bırakmamak lazım ya Allah korusun benimki büyük ama yine de neyin zarar vereceğini bilemez ben de yalnız bırakmayı düşünmüyorum, bir şey yedirmeye kalkar falanAy geçen instagramda bi reels gördüm 2 yaş muhtemelen çocuk kardeşi ağlıyor diye al kafasına vur oyuncak arabayıiçim gitti vallahi. Aklı ermiyor çocukların çok tehlikeli ya. Öbür yönden bakarsak seninkinin aklı eriyor ama bu sefer ihmal edildiğini düşünme ihtimali yüksek. Arkadaşımın kızı birinci sınıfa yeni başladığı dönem ikinci doğdu. Annesine siz beni okula bırakıp kardeşimle gezmeye gitceksiniz dimi diyodu valla illaki zorlancaz ne kadar telkinlersek telkinleyelim şimdiden anlatırsak anlatalım kardeş gelince ona alışana kadar illaki zorlancaz
Başından beri mi hep ilerdeydiBenim de aynı canım 33 üncü haftam bebek 2 hafta ileride ama doktor daha mayısa kadar süren var dedi
Suan 32+5 ama bebeğim hep 2 3 hafta öndeydiCanım sen kaç haftalıksın ki
Onu doktor bana şey dedi önceki ultrason fotoğraflarını göster dedi benim ilk gittiğim zamanlar haftasında yada 1 hafta ilerideydi sonra 15ten sonra hep 2 3 hafta önde çıktı..Senin baştandır 2 hafta önde muhabbeti sat tarihinden emin misin olmuştu ya ondan olabilir bana sadece gelecek ay kan vereceksin duruma bakacağız dedi hiç doğum moğum muhabbeti açılmadı
Allah seni napmasinBu listeden sadece ada çayı içebilirim ben elendim
Hangisi sağlıklı olursa ama normal istiyorum canimSen normal doğum mu düşünüyorsun canım
Valla helal olsunNe zaman başlıcakmışsın bunlara sırf bu sebepten mi hatırlat demiş doktor gibi doktor be
Ay aynen aynen evlenince bi laflar bi sözler bi dedikodular bende de aynı oldu muhabbeti kesince Buda evlendi değişti götü kalktı dediler desinlerEvet benim için de evlendi değişti diyorlar halbuki değişmedim arkamdan konuştukları kulağıma geldi ve onlarla iletişimi kestim birde yüzüme gülmeleri bir tuhaf madem arkamdan konuşuyorlar niye yüzüme gayet samimilertamamen kesince de iletişimi bu sefer değişti demeye başladılar. Kesinlikle insanın çekirdek ailesi dışında kimse çok çok önemli vazgeçilmez değil anne baba hariç
Kız sen canına mı susadın2 aile iftara aldım bide orucum bendeki bu cesaret nereden geliyor yamuldum
Evet canım başından beri hep ilerideydi hatta doktor adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin demişti. Eşimi görünce bir daha irdelemedi eşim maşallah tosun gibi olunca genetik olacak sanırımBaşından beri mi hep ilerdeydi
Suan 32+5 ama bebeğim hep 2 3 hafta öndeydi
Onu doktor bana şey dedi önceki ultrason fotoğraflarını göster dedi benim ilk gittiğim zamanlar haftasında yada 1 hafta ilerideydi sonra 15ten sonra hep 2 3 hafta önde çıktı..
Aaaa kana göre karar verecek çok iyi.. birde senin gebeliğin çok güzel ilerliyor canım benim hep bi irilik konusu
Allah seni napmasineşimde diyo ki bi ilişkimize karışmayan kalmıştı o da oldu ahahahha
Hangisi sağlıklı olursa ama normal istiyorum canim
Valla helal olsunaynen bu yüzden hatırlat demiş bugünden itibaren baslicam canım normalde yarın atmam gerekiyordu bu mesajı ben 1 gün erken davrandım sadece
Bende balık harici her deniz ürünü olur modundayımAay balık harici deniz urunleri yiyemem ben deseviyorum ben de o yüzden pisiriyorum sevmesem ugrasmazdim belki de dediğin gibi dışarıdan falan yerdik
kıçımı yıkamaya elim yetişmiyor alaturkada kilodanAyy bizde alaturka tuvalet yokbir de alaturka bana zor geliyor ya yıkılacak gibi hissediyorum göbekten
Kana göre takviye Demir falan bakacak muhtemelen baştan beri bana çok sakin konuşuyor belki ben çok telaşlı olduğum için senin 2 hafta önde olması doğum olayını yaklaştırıyor zaten ben şuan 31deyim bir sonra ki gidişimde 10 unda senle aynı hafta olacağız o zaman doğum konusuna gireriz heraldeBaşından beri mi hep ilerdeydi
Onu doktor bana şey dedi önceki ultrason fotoğraflarını göster dedi benim ilk gittiğim zamanlar haftasında yada 1 hafta ilerideydi sonra 15ten sonra hep 2 3 hafta önde çıktı..
Aaaa kana göre karar verecek çok iyi.. birde senin gebeliğin çok güzel ilerliyor canım benim hep bi irilik konusu
Allah seni napmasineşimde diyo ki bi ilişkimize karışmayan kalmıştı o da oldu ahahahha
Valla helal olsunaynen bu yüzden hatırlat demiş bugünden itibaren baslicam canım normalde yarın atmam gerekiyordu bu mesajı ben 1 gün erken davrandım sadece
Aynen iyi niyetle kardeşim de yesin der bişeyler yedirmeye kalkar Allah korusun çocuklar ne bilsin daha ufak seninkide. Rabbim yardımcımız olsunBebekle yalnız bırakmamak lazım ya Allah korusun benimki büyük ama yine de neyin zarar vereceğini bilemez ben de yalnız bırakmayı düşünmüyorum, bir şey yedirmeye kalkar falanfiziksel boyutu bir yana psikolojik olarak daha zor, Allah kolaylık versin diyelim
bence iki hafta sonra başlasın diye düşünerek attı mahsus yazılı yaptı ki aklında kalsın erkenden kafan karışmasın. Mantıklı iyimiş doktorBaşından beri mi hep ilerdeydi
Kizlarrr cevap geldi perine masajindan tutun haftada 3 gün cinsel birliktelik yaşamam gerektiğinden tutup her gün adacayi içip birde 5 adet her gün hurma yemem gerektiğini yazmış birde sabah akşam 45er dk yuruyushoca kisacasi doğumumu hizlandiracak seyler icin mesaj atmami istemis ahahhahaha hee birde hergun memeye masaj demiş ahahah gulumsebebek K kelebekimsi golden-snitch @kubiskubiskubis I ImaginaryLife
Sen normal mi istiyordun canımAyyy evet çok heyecanlı gercekten6 nisanda
Bebis 30+4te 2067 gramdi.. bence erken dogurmam içinbencede 45 dk sabah akşam çok fazla
Ahhahahaha dimi yaKana göre takviye Demir falan bakacak muhtemelen baştan beri bana çok sakin konuşuyor belki ben çok telaşlı olduğum için senin 2 hafta önde olması doğum olayını yaklaştırıyor zaten ben şuan 31deyim bir sonra ki gidişimde 10 unda senle aynı hafta olacağız o zaman doğum konusuna gireriz heraldeValla ya nefes alcak halimiz yok birde şöyle yap böyle yap tövbe tövbe
Aynen adam zaten çok zekiAynen iyi niyetle kardeşim de yesin der bişeyler yedirmeye kalkar Allah korusun çocuklar ne bilsin daha ufak seninkide. Rabbim yardımcımız olsun
bence iki hafta sonra başlasın diye düşünerek attı mahsus yazılı yaptı ki aklında kalsın erkenden kafan karışmasın. Mantıklı iyimiş doktor
Bende şaşırdım normalde doğumdan 1 ay önce başlanıyor diye biliyordumdaha erken değil mi sanki perine masajı belki olur şimdiden de diğerleri için sanki erken gibi
Evet canım normal istiyorum ama sağlıksız olacaksa sezaryenSen normal mi istiyordun canım
Hadi hayırlısı olsun belki ilk sen doğurursun bizdenBende şaşırdım normalde doğumdan 1 ay önce başlanıyor diye biliyordum
Evet canım normal istiyorum ama sağlıksız olacaksa sezaryen
Ben de o yaşlarda kardeşimi kucaklayıp düşürmüşüm, dikkat etmek gerekiyor ilk zamanlar kesinlikle tek bırakma ikisini. Kıskançlık maalesef olacak ama önemli olan senin bu süreci çok iyi yönetebilmen inşallah travmasız geçer bu süreç oğluşun içinBebekle yalnız bırakmamak lazım ya Allah korusun benimki büyük ama yine de neyin zarar vereceğini bilemez ben de yalnız bırakmayı düşünmüyorum, bir şey yedirmeye kalkar falanfiziksel boyutu bir yana psikolojik olarak daha zor, Allah kolaylık versin diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?