2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy hadi ya kesin kucağına almak ister ama otururken veririm ben yanındayken artık.
Hepimiz için travmasız olur inşallah

Benim zaten normal olmaz ama isteyerek de cesaret edemiyorum sanırım plansız ya gece de olabilir gündüz de bir başak olarak herşey kontrolümde olmalı

Canim temizlikte maalesef teklif yok.onun sistemi farkli.sen ve temizlikci kadin arasinda sistem bir eslesme sagliyor.olurda eslesen kadini begenmez isen armut ekibine yazarak yeni bir eslesme talep edebilirsin.kart bilgilerini aliyor armut senden,temizlik gununden 1 gun once odemeyi senden cekiyor.kadinda is bitimi parasini armuttan aliyor.hemen kadina ulasmiyor para.(2 haftada bir 6 aylik paket aldim begenmedigim ilk kadini armutla gorusup degistirttim, suan gelenden cok memnunum ben talep degistirmedikce sistem her 2 haftada bir bana onu atiyor)

Arkadaşlar dinlendikçe bile geçmeyen sırt ve kasık ağrıları, karında sertlik, kasılmalar falan yalancı sancı mı oluyor? Yoksa yalancı sancı dinlendikçe geçiyor mu? Ben dünden beri ağrılar kramplar içerisindeyim. Hatta dün 2 dkdan uzun sürdü karnımın sertleşip kasılması

Bende dışarıda hep alaturka kullanıyorum gerçekten zor oluyor eğil kalk evde klozet kullanıyorum. Ama şu sıralar alaturkayı kullanmak da zor olur ya (

Bizim de evde yok kapattırmıştık dışarıda bazen zorda kalınca kullanıyorum ama karnım eziliyor gibi oluyor çok rahatsız edici geliyor

Bizde de kedimin tuvaleti olarak kullanılıyor ama ben eğilip kalkamıyorum ki

Bende balık harici her deniz ürünü olur modundayım

kıçımı yıkamaya elim yetişmiyor alaturkada kilodan

Meğer hepimizin ortak derdiymis alaturka tuvalet

Ben de sürekli sürekli değişir diye düşünmüştüm aynı kadın gelmesi iyiymiş. Peki memnun kalmadigin kadinlarda çok mu bariz kötü temizlik yaptığı. Yani ben düzgün temizlik yapanı bulana kadar doğum gelecek neredeyse. Ben de haftalık bakıyorum şimdi ama paket şeklinde almayı düşünmüyorum olur da diğer beklediğim kadından haber gelirse diye tek korkum işte doğru dürüst bir şey yapmazsa. Benden para çoktan çekilmiş olacak üzerine bir bardak soğuk su içerim

Bende bugün öyleyim sadece bel ağrısı da değil sancılar da var. Uzanım dinlenmekten başka çözümümüz yok sanırım

Ben alıştım artık bebek sağ tarafta toplanıyor. Doktorum pozisyon değiştir geçmezse nstye bağlayalım gel dedi. Sirtim agirligimdan ağrıyor onu anladım. Sertlik de ani hareket edince ya da tuvaletim varsa oluyor onu fark ettim

Dediğin gibi tuvaletim varsa benimde sertlik oluyor da iki gündür bi farklı. Sağa sola yatıyorum, farklı yerlerde yatıyorum falan geçmiyor. Benim reglken de sancılarım hiç kesilmezdi sürekli devam ederdi. Şimdi öyle yine alt fonda minik sancılar arada artıyor sonra hafif devam ediyor. 33. Haftamdayım 3 defa nstye girdim. Geçmezse artık yine gideyim doktora. Bu gidişle nst rekoru kıracağım grupta

Az yüzünüzü guldureyim normalde yarın atmam gereken kağıdı sabirsizlandim meraktan(hani 15 gün sonra atacaktım ya bugünden attim) konuşmayı okuyun Eki Görüntüle 3403966
Canım mesajların hepsini okudum ama şu reklamlar yüzünden kaçırdım sanırım arkadaşlarda sormuşlar doktorun cevabını, verdiğin yanıtı göremedim Bu kağıt neyin nesiymiş, niye böyle gizemli gizemli davranıyor senin doktor

29 da gittim en son kuzum ben bu gidişimde belli olur biraz daha durumlar

Canım doğuma hazırlanmam için atmış hani haftada 2 3 kere ilişki, alaturka wc, her gün 5 hurma, her gün 1 bardak adacayi icmemi söylemiş birde perine masajı ve esneme hareketlerini yapmam gerektiğini yazmış valla cevap verene kadar meraktan çatladım ama bebek iri olduğu için galiba erkenden verdi anlamadim

Kızlar yalancı sancı kasıklarda kasılma, sonra belden gelen ağrı şeklinde mi oluyo

Benim de hafif hafif şu ara vajinada biraz ağrı oluyor ama doğuma baglamiyorum inşallah değildir benim bebiş hala çok yukarıda gibi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…