Göğüslerim çok hassaslaşmıştı, en belirgin belirtim oydu canım, bide uyku hali halsizlik çoktu.
Yine bundada aynı belirtileri yaşıyorum merak ediyorum kız mı erkek mi
Benim iki kızımda da gögüslerim 3 ayda çok büyümüştü süt bile akıyordu. 5 aya kadar istifra ettim sadece sabahları. Uyku halim çoktu öglene kadar uyurdum. Hatta birinde öyle bir uyumuşum ki eşim aradı meraktan uyanmamışım daha saat öglen 3
Aaaaa sağol canım bu bilgi için dediğin gibi tüm vücuda yayıyorumdur belki de, annem de bana arap sabunu vermişti ben de onla liflendim iyi gelsin diye. Gideyim öğleden sonra cildiyeye artık o ne derse onu yapayım ben
Benim iki kızımda da gögüslerim 3 ayda çok büyümüştü süt bile akıyordu. 5 aya kadar istifra ettim sadece sabahları. Uyku halim çoktu öglene kadar uyurdum. Hatta birinde öyle bir uyumuşum ki eşim aradı meraktan uyanmamışım daha saat öglen 3
Teyselerr Tünaydınn, silik olan 7 eylül, diğerini bugün yaptım kan vermedim yarın randevumuz var direk keseye mi bakar yoksa kan mı verdirir?? Devlet hastanesi
söz verdi tm söylemicem sabah evden cıktı hafta sonu öğleden sonra baktım görümceler eltim kaynanam hepsi tek tek arıyor tebriğe akşamına fırcayı yedi tabi dedim daha kese görmedik hemen söylemişsin iki hafta sabretseydin yok bilsinler onlarda cok sevniyor cok istiyor falan ay baktım baş edemiyorum bıraktım dedim bari artık diğer aile mensuplara söylemeyin bari
Daha kocaman olcak o göğüsler ben tanıyamadım memelerimi sonradan bide bende silikon var bebeğimin kafasından büyük oldu resmen doğana kadar ama bunda onu şuan hissetmiyorum emzirdiğim için heralde sürekli sömüren biri var malum
Eneee benim kocamın türünden birini gördüm ilk bebekte öyle yaptı benimkide sinirimi bozmuştu. Şimdi ikinciyi hiç kimseye söylemedik. Kulağını iyi çekmişim
Benim de eşim kuzeninin nişanına gitmişti ben gidemeyince bütün sülale ogrendi tabii sağlıkla gelsinler inşallah belki herkesin hayr duasini almak daha iyi olur
Daha kocaman olcak o göğüsler ben tanıyamadım memelerimi sonradan bide bende silikon var bebeğimin kafasından büyük oldu resmen doğana kadar ama bunda onu şuan hissetmiyorum emzirdiğim için heralde sürekli sömüren biri var malum
Eneee benim kocamın türünden birini gördüm ilk bebekte öyle yaptı benimkide sinirimi bozmuştu. Şimdi ikinciyi hiç kimseye söylemedik. Kulağını iyi çekmişim