2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende iki kızımda da 5 aya kadar kustum canım

İnşallah değildir kuzum baksana boynuma bunlardan bütün vücudumda var
İnşallah değildir kuzum baksana boynuma bunlardan bütün vücudumda var
Nokta nokta isilik gibi sinek ısırıgı gibi bazıları içi sulu kaşıntıdan durdurmuyor biz şuan ailece öyleyiz küçük kızımın bütün vucudu benek benek okuldan gelsin atim sana resmini

Oyy kuzum sende de mi var neymiş bu uyuz ya ilk defa başıma geliyor ben hamilelikten mi acaba demiştim. Şimdi doktorum yazdı mutlaka hastaneye gelin cildiyeye görünün ortak bir ilaç verelim ona göre dedi

Benim bir tanidigim da tam tersi 6 aya kadar çok bulandı dedi oğlu var birinde hiç belirti olmamış onun da oğlu var ben de kız bebeklere hamileliğin daha zor olduğunu okumuştum, çok merak ediyorum kızım mi olacak oğlum mu olacak diye

Benin oğlum ve bende uyuz olduk dermatolojiye git bence vazelin ve kükürt karışımı verdi oğlum daha 1 yaşındaydı. Onu kullandık üç gün derin bi temizlik yaptık sonrasında ve kurtulduk. Gebe olduğunu da belirtirsin ama o karışımı muhtemelen verir çünkü içinde başka birşey yok bebeklere de o veriliyor

Canım kaşıntının olduğu yerlerde kırmızı sedef gibi şeyler var mı? Ben de daha önce çok kasinmaktan gitmiştim uyuz dedi ama yine cildiye uzmanindan randevu al demişti. Ben kıyafetleri nevresimleri her şeyi baştan sona yıkadım ütüledim bir de bı duş jeli gibi bir şey vermişti lifle vücuduma yediriyordum onu. Cildiyeye gittim Gül hastalığı çıktı, açık tenli insanlarda sebebi bilinmeyen bir hastalık, stres vs tetikleyebiliyor sanırım, bir tane ana denilen bı kirmizilik var (o göbeğimde çıkmıştı) oradan kasiyarak ya da diğer taraflara sürterek vücuduna yayarmissin. Yanlış tedavi sonucu cildiyeye gidesiye kadar lifle tüm vücuduma yaymisim yani sen bir an önce randevunu al belki uyuz değil böyle bir cilt hastalığı falandir

Kaşıntı hamilelikte oluyor diye biliyorum. Uyuz değildir bencede, uyuz Farklı oluyor yolu oluyor uyuzuun bi resimine bak onun gibi mi
Yazdım google’a görüntülerin bazıları benziyo benim vücudumdakilere bazıları benzemiyo inşallah uyuz değildir gidicem öğleden sonra cildiyeye

Ayy çok sevinirim canım . Çatlama gününe yakın olup döllendiyse erkek tutma ihtimali yüksek oluyormuş

aslında her hamileliğin kendine göre kişinin vucuduna göre değişkenlık gösteriyor hayırlısı olsun bakalım ikimizin ilk zaten sağlıkla kucagımıza alalımda her zorluga razıyım

Bugün gidicem canım başka yolu yok artık bakalım ne diyecek doktor

aslında her hamileliğin kendine göre kişinin vucuduna göre değişkenlık gösteriyor hayırlısı olsun bakalım ikimizin ilk zaten sağlıkla kucagımıza alalımda her zorluga razıyım
Evet evet sağlıkla gelsinler de minnoslar bakalım neyimiz olcak çok ilginç böyle surpriz yumurta gibi

Aaaaa sağol canım bu bilgi için dediğin gibi tüm vücuda yayıyorumdur belki de, annem de bana arap sabunu vermişti ben de onla liflendim iyi gelsin diye. Gideyim öğleden sonra cildiyeye artık o ne derse onu yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…