2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Eneee benim kocamın türünden birini gördüm ilk bebekte öyle yaptı benimkide sinirimi bozmuştu. Şimdi ikinciyi hiç kimseye söylemedik. Kulağını iyi çekmişim
Benim de eşim kuzeninin nişanına gitmişti ben gidemeyince bütün sülale ogrendi tabii sağlıkla gelsinler inşallah belki herkesin hayr duasini almak daha iyi olur
bu erkeklerde laf durmaz ya söylemeselerde caktırıyorlar işte ben kızdım ama sonra üstelemedim artık sevincinden yapıyorlar işte bide ilk olunca baba oluyorum havalarında

Benimki henüz olmadı kuzum sadece sızlıyor birde çok az kahvesi koyulaştı sanki
ya benimde gögüslerde henüz bişey yok hafif koyu olmuş sanki bide böyle sıkınca agrı oluyor herkesin gögüsleri şişip agrıyormuş bende tık yok belki daha erken ondan mı

ay silikon varken nasıl emzirdin peki sıkıntı olmadı mı

Heyyy Teyselerrrr var mı bilgisi olannn
bende 12 eylülde verdim 179 cıktı sağlık ocagı o testi çıkarana kadar ikinci gün anca ögrendim sinirim bozuldu o yüzden bende vermedim artık kontrole gidecem cuma günü hesabıma göre kese görünür bakalım senin randevun ne zamana

Kızlar günaydın şimdi kan verdim geldim iş yerine bu akşam yada yarın sabah haber vereceklermiş yani cuma gününe keseyi görebilmek için 1000 nin üzerinde olması gerekiyormuş yani beklemek de tedirgin ediyor acaba yükseldi mi diye diğer değerlerimi bilmiyorum söylemediler e nabızda da bulamadım bakalım beklemeye devam sizlere ne dedi

Olmadı hala emziriyorum bırakmadan diğerine geçicem narin bünyem sarsılmasın yabancılık çekmesin
maşallah canım peşpeşe oldu desene ne kadar var aralarında bende nasip olursa 2.yi cok uzatmadan istiyorum beraber büyütürüm diye

maşallah canım peşpeşe oldu desene ne kadar var aralarında bende nasip olursa 2.yi cok uzatmadan istiyorum beraber büyütürüm diye
2 buçuk yaş olacak aralarında 30 eylülde 24 aylık olacak bebem. Ben hiç korunmadan yaparım diye düşünmüştüm sonra çalışmadığımdaki maddi kısıtlılığı hiç sevmedim alışmışım altımda araba istediğim alayım giyeyim yiyeyim gideyim eşim sadece normal geçimimizi yapabildi bu durum beni bozdu ben o yüzden şöyle bi 5-6 yaşına kadar beklerim diyordum ki anne ben geliyorum dedi bir fasülye ama onun için iyi olacak seviniyorum aslında artık yavaş yavaş idrak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…