2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Neden istemiyor kuzum maddi sebeplerden dolayı mı? Üzüldüm gerçekten Allah’ın verdiği cana kıyılır mı hiç
Canım söylediği maddi ama aslında karşılayamayacak durumda değiliz. Evimiz var arabamız var. Aylık gayet iyi bir gelirimiz var. Bu vevek sağlıklı olduğu ve gelmek istediği sürece ben doğuracağım bu bebeği inşallah

Zaten ilk bebekten büyün rşyalarımız duruyor küvetinden zıbınlarına kadar. Hepsini unisex almıştım kız da giyer erkek de. Sadece aylık doktor masrafı belki geçen sefer doğum yaptığım doktor ile görüşmek istiyorum o yüzden. O da atla deve değil yani

En son kayınvalidemleri devreye sokacağım

Ben eşini çok iyi anlıyorum seni de çok iyi anlıyorum bende ilk doğumdan sonra çalışmadığım sürede o maddi rahatlığım gittiği için psikolojik olarak çok zorlanmıştım geçim zorluğu yaşamadık ama eski hayatımızdan biraz ödün verdik psikolojik olarak yıprattı beni de herkes bunu yaşamayı istemez bende bu bebekte o yüzden bir tereddüt ettim sonra o zaman olmayan ufak bir birikimim var o zaman da ev araba motor falan vardı ama benim kişisel çok bir birikimim yoktu şuan var ona güvenerek doğurmaya karar verdim belki oda psikolojik olarak o duruma hazır değildir ister istemez biraz sıkıştırıyor birşeylerden feragat etmeyi gerektiriyor

Yarın 11de canım. Ama devlet polikliniği olduğu için Dr direkt keseye mi bakar yoksa emin olmak için kan mı verdirir merak ediyorum. Benim gebelikten önce öğrendiğim eksik vitaminlerim vardı ilaçlarımda bitmişti onları da sorarım. Belki kandan hem beta hem vitamin değerlerime bakar. Keseye de bakarsa içim rahat eder. Sen özel hasteneye mi gideceksin canım, en azından kan değerinden kesin gebeliğin. Direkt keseye bakarlar. Belki değerlerine de bakarlar gerçi

Dün çok kötü oldum canım, inşallah başlamaz iş yerinde zor olur
Yıllar önce bana da aynısını dediler hatta bi de şampuan verdiler hiç geçirmedi. Ben cildimi nemli tuttum duştan sonra bir de duş jelimi değiştirdim. Uzun zamandır kullanıyordum cildimi kuruttuğunu fark ettim ve nemlendiricili duş jeli kullandım ve bir kaç gün içinde geçti uyuz salgını var dedikleri için korkup tüm nevresimleri 90 derecede yıkayıp, kıyafetleri tekrar yıkamıştım, yatağı koltukları falan sirkeyle silmiştim kabus gibiydi ama şunu düşünmek lazım uyuz çok bulaşıcı eşinize yada sizle temasa geçen kişilere bulaştı mı? Ben uyuz olmadığımı ordan anlamıştım

sağlıkla gelsin ikisi beraber ne güzel arkadaşça büyürler artık bu sürecte korundunmu peki canım

mutlaka muayene edip bakar canım kan ver ondan sonra bakayım demez bence ben her kontrole gittiğimde hep muayene edip öyle kana gönderiyordu

sağlıkla gelsin ikisi beraber ne güzel arkadaşça büyürler artık bu sürecte korundunmu peki canım
Korundum ben doğumdan 2 ay sonradan itibaren ilaçla sonra ilaç yüzüme çok sivilce yapmaya başladı bıraktım iki ay kadar prezervatif kullanıyorduk işte sonra bir kerelik boşvermişlik sonucu bir fasülye meydana geldi

nasip canım demekki bu dünyaya kısmeti varmışki geliyor ben hiç korunmam galiba çünkü 1 yılda anca hamile kalınca gözüm korkuyor ara verirsem olmaz diye

Ben bugün oğluma atlet alırken ona da aldım kendimi haksızlık ayrımcılık yapıyor gibi hissettim annelik duygusallığı erken geldi 10 milime 0-1 ay atlet aldım
Ayyyy valla ben daha başlamadım hiçbi şey almadım bi başlasam sonu gelmicek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…