Canım söylediği maddi ama aslında karşılayamayacak durumda değiliz. Evimiz var arabamız var. Aylık gayet iyi bir gelirimiz var. Bu vevek sağlıklı olduğu ve gelmek istediği sürece ben doğuracağım bu bebeği inşallah
Zaten ilk bebekten büyün rşyalarımız duruyor küvetinden zıbınlarına kadar. Hepsini unisex almıştım kız da giyer erkek de. Sadece aylık doktor masrafı belki geçen sefer doğum yaptığım doktor ile görüşmek istiyorum o yüzden. O da atla deve değil yani
Canım söylediği maddi ama aslında karşılayamayacak durumda değiliz. Evimiz var arabamız var. Aylık gayet iyi bir gelirimiz var. Bu vevek sağlıklı olduğu ve gelmek istediği sürece ben doğuracağım bu bebeği inşallah
Ben eşini çok iyi anlıyorum seni de çok iyi anlıyorum bende ilk doğumdan sonra çalışmadığım sürede o maddi rahatlığım gittiği için psikolojik olarak çok zorlanmıştım geçim zorluğu yaşamadık ama eski hayatımızdan biraz ödün verdik psikolojik olarak yıprattı beni de herkes bunu yaşamayı istemez bende bu bebekte o yüzden bir tereddüt ettim sonra o zaman olmayan ufak bir birikimim var o zaman da ev araba motor falan vardı ama benim kişisel çok bir birikimim yoktu şuan var ona güvenerek doğurmaya karar verdim belki oda psikolojik olarak o duruma hazır değildir ister istemez biraz sıkıştırıyor birşeylerden feragat etmeyi gerektiriyor
bende 12 eylülde verdim 179 cıktı sağlık ocagı o testi çıkarana kadar ikinci gün anca ögrendim sinirim bozuldu o yüzden bende vermedim artık kontrole gidecem cuma günü hesabıma göre kese görünür bakalım senin randevun ne zamana
Yarın 11de canım. Ama devlet polikliniği olduğu için Dr direkt keseye mi bakar yoksa emin olmak için kan mı verdirir merak ediyorum. Benim gebelikten önce öğrendiğim eksik vitaminlerim vardı ilaçlarımda bitmişti onları da sorarım. Belki kandan hem beta hem vitamin değerlerime bakar. Keseye de bakarsa içim rahat eder. Sen özel hasteneye mi gideceksin canım, en azından kan değerinden kesin gebeliğin. Direkt keseye bakarlar. Belki değerlerine de bakarlar gerçi
Kızlar günaydın. Ben çok kötüyüm ya günlerdir her yerim kaşınıyo ama her yerim. Tüm vücudum yara oldu boynum ensem göğsüm göbeğim belim kollarım. Aile hekimine sordum bugün. Uyuz büyük ihtimalle dedi. İlaç veremezmiş kadın doğumcumla görüşmeliymişim o ne önerirse onu yapacakmışım. Eczacı da vermedi bir şey aynı şeyi söyledi. Başına daha önce gelen var mı kafayı yicem uyutmuyor artık
Yıllar önce bana da aynısını dediler hatta bi de şampuan verdiler hiç geçirmedi. Ben cildimi nemli tuttum duştan sonra bir de duş jelimi değiştirdim. Uzun zamandır kullanıyordum cildimi kuruttuğunu fark ettim ve nemlendiricili duş jeli kullandım ve bir kaç gün içinde geçti uyuz salgını var dedikleri için korkup tüm nevresimleri 90 derecede yıkayıp, kıyafetleri tekrar yıkamıştım, yatağı koltukları falan sirkeyle silmiştim kabus gibiydi ama şunu düşünmek lazım uyuz çok bulaşıcı eşinize yada sizle temasa geçen kişilere bulaştı mı? Ben uyuz olmadığımı ordan anlamıştım
2 buçuk yaş olacak aralarında 30 eylülde 24 aylık olacak bebem. Ben hiç korunmadan yaparım diye düşünmüştüm sonra çalışmadığımdaki maddi kısıtlılığı hiç sevmedim alışmışım altımda araba istediğim alayım giyeyim yiyeyim gideyim eşim sadece normal geçimimizi yapabildi bu durum beni bozdu ben o yüzden şöyle bi 5-6 yaşına kadar beklerim diyordum ki anne ben geliyorum dedi bir fasülye ama onun için iyi olacak seviniyorum aslında artık yavaş yavaş idrak ettim
Yarın 11de canım. Ama devlet polikliniği olduğu için Dr direkt keseye mi bakar yoksa emin olmak için kan mı verdirir merak ediyorum. Benim gebelikten önce öğrendiğim eksik vitaminlerim vardı ilaçlarımda bitmişti onları da sorarım. Belki kandan hem beta hem vitamin değerlerime bakar. Keseye de bakarsa içim rahat eder. Sen özel hasteneye mi gideceksin canım, en azından kan değerinden kesin gebeliğin. Direkt keseye bakarlar. Belki değerlerine de bakarlar gerçi
Korundum ben doğumdan 2 ay sonradan itibaren ilaçla sonra ilaç yüzüme çok sivilce yapmaya başladı bıraktım iki ay kadar prezervatif kullanıyorduk işte sonra bir kerelik boşvermişlik sonucu bir fasülye meydana geldi
Korundum ben doğumdan 2 ay sonradan itibaren ilaçla sonra ilaç yüzüme çok sivilce yapmaya başladı bıraktım iki ay kadar prezervatif kullanıyorduk işte sonra bir kerelik boşvermişlik sonucu bir fasülye meydana geldi
nasip canım demekki bu dünyaya kısmeti varmışki geliyor ben hiç korunmam galiba çünkü 1 yılda anca hamile kalınca gözüm korkuyor ara verirsem olmaz diye
Ben bugün oğluma atlet alırken ona da aldım kendimi haksızlık ayrımcılık yapıyor gibi hissettim annelik duygusallığı erken geldi 10 milime 0-1 ay atlet aldım
ya benimde gögüslerde henüz bişey yok hafif koyu olmuş sanki bide böyle sıkınca agrı oluyor herkesin gögüsleri şişip agrıyormuş bende tık yok belki daha erken ondan mı
nasip canım demekki bu dünyaya kısmeti varmışki geliyor ben hiç korunmam galiba çünkü 1 yılda anca hamile kalınca gözüm korkuyor ara verirsem olmaz diye